Skocz do zawartości

Pochwal się...

ping

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

To kolekcja płytek za które nie zapłaciłem wiecej niż 25zl, wszystko wyszukane w saturnie, oprócz downward spiral, które dostałem od dziewczyny (wczoraj;] )

picturecj6.th.jpg

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Nie no, w sensie, pojedyncze nie wiecej niż 25zł, bo zazwyczaj nie mialem przy sobie więcej a trafiłem na okazje.

Opublikowano (edytowane)

Przecież Slo Burna ja ci kupiłem na ebayu.

Dzisiaj doszedł Witchcult Today z autografem Jusa Oborna, brakuje mi jeszcze Let Us Prey i We Live. Let us Prey może kupię na allegro, ale to by były moje ostatnie pieniądze, więc się waham.

Edytowane przez Junkhead
Opublikowano (edytowane)

No no, fakt zapomnialem. Oprócz Slo Burna i NIN, kupiłem reszte w satrunie za +/- 20zł.

Bo np. push the button chemicalsów kupiłem za 5zł.

Edytowane przez _Be_
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra tam, zdjęcia nie wrzucam, bo po ch.uj.

W każdym razie właśnie przyleciał pocztą nowy krążek Huntera (14.04 premiera) :) Mój pierwszy oryginał od... przedostatniej płyty Huntera (MedeiS), także mam się czym chwalić ;)

...a może pomyliłem tematy i powinienem się wpisać do "Wstyd się przyznać"? ^_^

PS. Nie chce ktoś kupić zniżki 50 zł na karnet na Hunterfest? Ja do Szczytna mam kawałek, a ktoś inny może skorzystać...

Opublikowano

W każdym razie właśnie przyleciał pocztą nowy krążek Huntera (14.04 premiera) :) Mój pierwszy oryginał od... przedostatniej płyty Huntera (MedeiS), także mam się czym chwalić ;)

PS. Nie chce ktoś kupić zniżki 50 zł na karnet na Hunterfest? Ja do Szczytna mam kawałek, a ktoś inny może skorzystać...

A ile wtedy? 150?

Opublikowano

ale to przeciez...

no wlasnie.

Opublikowano

A ile wtedy? 150?

Ta.

Od 23 marca do momentu podania pierwszych gwiazd tegorocznej edycji festiwalu cena 3-dniowego karnetu wynosi 100 PLN (w tym pole namiotowe). W tym terminie karnety można kupować wyłącznie na stronie www.rockmetalshop.pl

Od 1 kwietnia cena 3-dniowego karnetu to 200 PLN (w tym pole namiotowe)

Od 23 czerwca 3-dniowy karnet w cenie 240 PLN (w tym pole namiotowe)

Od 1 kwietnia karnety będą dostępne w sieci Ticketpro i Rockmetalshop.

Dobre płyciwo swoją drogą :)

Opublikowano (edytowane)

To na co czekasz? Wrzucaj. Nienawidze ich, ale ciekaw jestem na ile się sku.rwił ten bębniarz Dimmu.

Edytowane przez tk
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem se prawie całą dyskografię Soundgarden w Empiku- 19 zł za każdą płytke, w sumie ok. 80 zł za 4 albumy. W sumie chyba żałuje bo na razie wygląda na to że jedynie Superunknown jest warty kupna.

Opublikowano

Ja mam wszystkie płyty Soundgarden i wszystkie były warte kupna (no dobra nie mam Ultramega Ok). Chyba tylko Superunknown było od tego Soundgarden, reszta to jakieś inne Soundgarden musiałeś dorwać.

Opublikowano

Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są. Ale Louder than love, Badmotorfinger oraz Down on the Upside, przynajmniej po pierwszym przesłuchaniu wydają się jakieś takie bez pomysłu, nic specjalnego. Ale może muszę im po prostu dać więcej czasu.

Opublikowano
Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są.

Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love.