Opublikowano 28 czerwca 200915 l Junkhead napisał(a): White napisał(a): Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są. Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love. Black Hole Sun jest najepsza na tej płycie.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Mikes napisał(a): Junkhead napisał(a): White napisał(a): Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są. Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love. Black Hole Sun jest najepsza na tej płycie. No własnie nie.
Opublikowano 25 lipca 200915 l Nie rób tego, przynosisz wstyd fanom Mastodona i utrudniasz mi linię obrony owego znakomitego, prog-metalowego zespołu.
Opublikowano 26 lipca 200915 l Grzegosz napisał(a): http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html siebie tam wstaw
Opublikowano 26 lipca 200915 l On ma racje, jestes komiczny, Linkin Park, ja pier.dole, zalosne A sluchales nowej plyty Mastodona, Obso mowi ze reprezentatywna dla gay prog'u. Edytowane 26 lipca 200915 l przez Gość
Opublikowano 26 lipca 200915 l Masorz napisał(a): Nudni już jesteście z tymi pedałami. Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona.
Opublikowano 26 lipca 200915 l kamilpolpak napisał(a): Grzegosz napisał(a): http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html siebie tam wstaw Och nie, Ty wstrętny łotrze! Chyba Ty! Jak już ktoś pięknie stwierdził (być może to byłem ja) - by słuchać Mastodona, trzeba mieć ten smak 8).
Opublikowano 26 lipca 200915 l Obsolete napisał(a): Masorz napisał(a): Nudni już jesteście z tymi pedałami. Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona. morał z tego taki: lepszy mastodon niż fear factoraki :potter:
Opublikowano 26 lipca 200915 l Grzegosz napisał(a): kamilpolpak napisał(a): Grzegosz napisał(a): http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html siebie tam wstaw Och nie, Ty wstrętny łotrze! Chyba Ty! Jak już ktoś pięknie stwierdził (być może to byłem ja) - by słuchać Mastodona, trzeba mieć ten smak 8). Smak ku tasa w ustach. golab: nie
Opublikowano 26 lipca 200915 l Obsolete napisał(a): Masorz napisał(a): Nudni już jesteście z tymi pedałami. Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona. Myślę że oni są pedałami że tak ciągle o tych pedziach gadają
Opublikowano 28 lipca 200915 l majspejs z kumplem sie tak zaczalem bawic w robienie muzy. glowne inspiracje to unkle, dj shadow i team sleep. na razie mamy tylko jeden kawalek, ale juz pracujemy nad nastepnymi ja w roli gitarzysty, kolega produkcja Edytowane 28 lipca 200915 l przez Zajcik
Opublikowano 28 lipca 200915 l No a tak z ciekawosci to czego kolega uzywa. Z merytorycznych rzeczy to jak dla mnie w pierwszej czesci bit jest za glosny i tak sobie poprowadzone sa kolejne jego zmiany az do kulminacji. W sensie, ze brzmi to jak robione troche "na pale", szczegolnie ta sekwencja 1:10-1:20. Lepszy bit i jeszcze jakis mini motyw w tle (bo w ogole nie czuc, ze ta muza "narasta" i gdzies prowadzi, wje bcie tam jakies pianino czy synthy i juz) i byloby cycus.
Opublikowano 28 lipca 200915 l Bity robimy w FL Studio i Reasonie+kolega ma jakies wtyczki, gitara byla nagrywana w Guitar Rigu 3, a mix zrobilismy w programie, ktorego nazwa wyleciala mi z glowy;] Dzieki za uwagi. Prosilem kolesia, zeby wpakowal tam jakis motyw na pianinku (zeby nie bylo zbyt pusto), ale nic mu nie wychodzilo i postanowilismy zostawic jak jest.
Opublikowano 28 lipca 200915 l Zajcik napisał(a): www.myspace.com/harlemclowns z kumplem sie tak zaczalem bawic w robienie muzy. glowne inspiracje to unkle, dj shadow i team sleep. na razie mamy tylko jeden kawalek, ale juz pracujemy nad nastepnymi ja w roli gitarzysty, kolega produkcja wszedłbym , ale link nie jest z tych odsyłających, a za chu,ja nie chce mi sie wklejac. popraw to se poslucham ok, tytuł zerzniety chyba z sleepytime...,;] a muzyka taka do napisów po filmie. nie ze zla. Edytowane 28 lipca 200915 l przez caps_LOCK_masta