Mikes 65 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są. Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love. Black Hole Sun jest najepsza na tej płycie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są. Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love. Black Hole Sun jest najepsza na tej płycie. No własnie nie. Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Mailman i Superunknown najlepsze na tej płytce Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 no to ja się czymś pochwalę wszystkie płyty LP Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 co ty gadasz grzesiu, swietna kolekcja, tak trzymaj kamilu! Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Nie rób tego, przynosisz wstyd fanom Mastodona i utrudniasz mi linię obrony owego znakomitego, prog-metalowego zespołu. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 linkowcy i mastodonowcy musza sie trzymac razem )))))) Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html siebie tam wstaw Cytuj
Gość Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) On ma racje, jestes komiczny, Linkin Park, ja pier.dole, zalosne A sluchales nowej plyty Mastodona, Obso mowi ze reprezentatywna dla gay prog'u. Edytowane 26 lipca 2009 przez Gość Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Nudni już jesteście z tymi pedałami. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Nudni już jesteście z tymi pedałami. Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html siebie tam wstaw Och nie, Ty wstrętny łotrze! Chyba Ty! Jak już ktoś pięknie stwierdził (być może to byłem ja) - by słuchać Mastodona, trzeba mieć ten smak 8). Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Nudni już jesteście z tymi pedałami. Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona. morał z tego taki: lepszy mastodon niż fear factoraki :potter: Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/wstyd-si-przyzna-t41556.html siebie tam wstaw Och nie, Ty wstrętny łotrze! Chyba Ty! Jak już ktoś pięknie stwierdził (być może to byłem ja) - by słuchać Mastodona, trzeba mieć ten smak 8). Smak ku tasa w ustach. golab: nie Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Nudni już jesteście z tymi pedałami. Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona. Myślę że oni są pedałami że tak ciągle o tych pedziach gadają Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) majspejs z kumplem sie tak zaczalem bawic w robienie muzy. glowne inspiracje to unkle, dj shadow i team sleep. na razie mamy tylko jeden kawalek, ale juz pracujemy nad nastepnymi ja w roli gitarzysty, kolega produkcja Edytowane 28 lipca 2009 przez Zajcik Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 No a tak z ciekawosci to czego kolega uzywa. Z merytorycznych rzeczy to jak dla mnie w pierwszej czesci bit jest za glosny i tak sobie poprowadzone sa kolejne jego zmiany az do kulminacji. W sensie, ze brzmi to jak robione troche "na pale", szczegolnie ta sekwencja 1:10-1:20. Lepszy bit i jeszcze jakis mini motyw w tle (bo w ogole nie czuc, ze ta muza "narasta" i gdzies prowadzi, wje bcie tam jakies pianino czy synthy i juz) i byloby cycus. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Bity robimy w FL Studio i Reasonie+kolega ma jakies wtyczki, gitara byla nagrywana w Guitar Rigu 3, a mix zrobilismy w programie, ktorego nazwa wyleciala mi z glowy;] Dzieki za uwagi. Prosilem kolesia, zeby wpakowal tam jakis motyw na pianinku (zeby nie bylo zbyt pusto), ale nic mu nie wychodzilo i postanowilismy zostawic jak jest. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) www.myspace.com/harlemclowns z kumplem sie tak zaczalem bawic w robienie muzy. glowne inspiracje to unkle, dj shadow i team sleep. na razie mamy tylko jeden kawalek, ale juz pracujemy nad nastepnymi ja w roli gitarzysty, kolega produkcja wszedłbym , ale link nie jest z tych odsyłających, a za chu,ja nie chce mi sie wklejac. popraw to se poslucham ok, tytuł zerzniety chyba z sleepytime...,;] a muzyka taka do napisów po filmie. nie ze zla. Edytowane 28 lipca 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi