Skocz do zawartości

Pochwal się...

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiejsze nabytki. FLC, każda płyta bardzo dobra bez wyjątku i jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych do filmu :music:

HfaD6MC.jpg

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 130,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• To ja też się pochwalę, chociaż nabyłem już jakiś czas temu, to nie mogę się napatrzeć na te cudne krążki:

• Od osoby prywatnej która wietrzy kolekcję, za ile ? :) za 110 cena bardzo okazyjna bo kupowałem więcej i łatwiej było negocjować. A tu reszta perełek z dzisiejszego rajdu, wszystko pierwsze tłoki, mus

• Witam, pozwolę sobie to tutaj wrzucić  Dziśiaj rano w końcu przyszło :    W zasadzie żeby nie Gunship, to nawet bym pewnie nie wiedział o tym, dla mnie póki co GOTY albumie, no imo

Opublikowano

LH jest super, zwłaszcza numer NIN i kawałki Badalamentiego (chyba tak się pisze jego nazwisko).

Do mnie dziś przyjechało kilka nabytków ale zdjęcia wkleję może kiedyś tam. A na razie: rok zbierania winyli:

IMG_5786.jpg

Od kiedy zacząłem je kupować schudłem 10 kilo. Spadłem z 84 kg.

Opublikowano

Ja musiałem kupić nową szafę w ikei, ale głównie dlatego, że coraz ciaśniej było i trudno wyciągać rzeczy... I coś widzę, że wkrótce będę musiał załatwić se kolejną. 

A jeśli chodzi o płyty to szacun, ja pewnie półtora przedziału bym zapełnił swoimi nabytkami. Wkrótce też tu wrzucę parę moich ulubionych nabytków.

Opublikowano

Dzisiaj test repressa od Osmose najlepszego według mnie Immortala. Reszta już w drodze :)

I8DF7Ck.jpg

Opublikowano

Smutna to okoliczność ale my Polacy "PAMIĘTAMY" jak nikt inny :) RIP Lemmy 49%motherfcuker 51% son of a bicz

3I8uz4q.jpg

Opublikowano

Jeszcze jak masz sprzęt z jabłkiem i używasz iTunes, to polecam dokupić brakujące utwory z limitek/deluksów. Chociaż Twoich wykonawców pewnie będzie niewielu. 
Ostatnio wydałem prawie stówę, na jakieś kawałki, których nie mam na płytach, a wyszły w specjalnych wersjach. Wciąga, by skolekcjonować wszystko i ładnie to uporządkować.

Opublikowano

Bardzo ładne zbiory Panowie. Zazdroszczę wiele tytułów zarówno z jednej jak i drugiej kolekcji. Jak znajdę chwilkę postaram się wrzucić moje zbiory na profil. :lapka:

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

IMG_6192.jpg

Dissection - The Somberlain, najnowsza reedycja z Black Lodge. Co za chujnia! Nie tylko brak grafiki Necrolorda, zadziwiają rozwiązania jakie podjęto przy tłoczeniu tej płyty. UWAGA! Strona A ma trochę ponad 30 minut muzyki! A strona B...14!!! :yao: Skutkuje to tym, że strona A jest znacznie cichsza od B! Jeśli słuchamy strony A głośno i zmienimy stronę to wypierdoli nam okna z framug lol! Nie jestem w stanie powiedzieć jak z jakością bo nie mam z czym porównać. Niemniej, dźwięk jest czysty. Gdybym jednak wiedział, że tak to się skończy, to zamiast zamawiać tą reedycję, pozbierałbym grubą kasę na oryginał albo wersję z lat poprzednich.

edyta: Teraz modlę się o to, żeby mi na jutro DHL dostarczył BOXa z najnowszym albumem Watain :kaz:

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Bardzo ładne  i co najważniejsze świetnie grające wydania represów Immortal.

zWSV4xN.jpg

lBr3xND.jpg

Opublikowano

A u mnie:

To przyszło już jakiś czas temu:

IMG_6211.jpg

Takie amerykańskie hopsasasa. Może być ale ogólnie to gardzę nieeuropejskim metalem.

IMG_6212.jpg

EPKA Taake - Baktanker prosto z Svartekunst z Norwegii. Chyba lepszy od całej EPki jest napis anti-antifa z tyłu okładki :D Bardzo dobrze! (pipi)ać tych s(pipi)ieli!

I dzisiejsza dostawa z Malignant voices:

IMG_6207.jpg

SUOMI FINLAND PERKELE!!! Specjalna edycja (w dodatku na białym krążku) z okazji stulecia niepodległości Finlandii :D Wchodzi jak wódka o tej samej nazwie :D

IMG_6208.jpg

Drudkh/Passage D'Hiver split, który stał się klasykiem na długo przed wydaniem. Wyszedł niedawno i już jest repress :D

A tu paczka z EMP:

IMG_6206.jpg

WATAIN _ TRIDENT WOLF ECLIPSE Box Set z singlem 7", płytą CD, plakatem (niewidocznym na zdjęciu) oraz reprintami zmniejszonych plakatów z koncertów i tras po świecie! Za(pipi)iste wydanie. Czekam jeszcze na czerwony winyl z tego samego sklepu :D

Opublikowano

Moje dzisiejsze nabytki, pierwsze pressy, miód na uszy, pustka dla kieszeni...

TaQUaqt.jpg

gVaWk8c.jpg

Opublikowano

Pewnie niemło pieniążka poszło, tysiaczek pękł?

W sumie miałem nie brać, bo średnio mnie grzeje, ale  dostałem kod z ebay i wyszło za pół ceny a zdj jak zawsze super.

Celeste - Infidele(s)

51dIFwH.jpg

cdbTcjo.jpg?1

RxWoYi7.jpg?1

QjXv5M5.jpg?1

Edytowane przez tukan

Opublikowano
2 godziny temu, Absolem napisał:

Nowy nabytek, jedna z najlepszych w dyskografii.

FJS5ITN.jpg

wygląda jak docisk sprzęgła XD

Opublikowano

Kto wie może to właśnie jest docisk do sprzęgła :)

@Ornit wiedziałem że będziesz zachwycony :D