Absolem 1 036 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dzisiejsze nabytki. FLC, każda płyta bardzo dobra bez wyjątku i jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych do filmu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 LH jest super, zwłaszcza numer NIN i kawałki Badalamentiego (chyba tak się pisze jego nazwisko). Do mnie dziś przyjechało kilka nabytków ale zdjęcia wkleję może kiedyś tam. A na razie: rok zbierania winyli: Od kiedy zacząłem je kupować schudłem 10 kilo. Spadłem z 84 kg. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja musiałem kupić nową szafę w ikei, ale głównie dlatego, że coraz ciaśniej było i trudno wyciągać rzeczy... I coś widzę, że wkrótce będę musiał załatwić se kolejną. A jeśli chodzi o płyty to szacun, ja pewnie półtora przedziału bym zapełnił swoimi nabytkami. Wkrótce też tu wrzucę parę moich ulubionych nabytków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dzisiaj test repressa od Osmose najlepszego według mnie Immortala. Reszta już w drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jakby ktoś nie miał pomysłu na prezent świąteczny dla siebie: https://www.ebay.ie/itm/182971814101?ul_noapp=true 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 ten rok zamykam takimi wspaniałymi albumami, co prawda reedycje ale i tak się cieszę ps ktoś tutaj bawi się w discogs? https://www.discogs.com/user/xkovalx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Tu moje konto. Nie dodałem wszystkich swoich płyt https://www.discogs.com/user/ornit Edytowane 23 Grudnia 2017 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Smutna to okoliczność ale my Polacy "PAMIĘTAMY" jak nikt inny RIP Lemmy 49%motherfcuker 51% son of a bicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 W dniu 23.12.2017 o 16:29, ornit napisał: Tu moje konto. Nie dodałem wszystkich swoich płyt https://www.discogs.com/user/ornit Wow, sporo, sam metal U mnie gust się zmienił, bo obok Behemotha, kupiłem też np. Gang Albanii https://www.discogs.com/user/grzybiarz/collection 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 2 minuty temu, grzybiarz napisał: Wow, sporo, sam metal U mnie gust się zmienił, bo obok Behemotha, kupiłem też np. Gang Albanii https://www.discogs.com/user/grzybiarz/collection Ahahaha Zapomniałem dodać Casha, Stinga, Bowiego i coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jeszcze jak masz sprzęt z jabłkiem i używasz iTunes, to polecam dokupić brakujące utwory z limitek/deluksów. Chociaż Twoich wykonawców pewnie będzie niewielu. Ostatnio wydałem prawie stówę, na jakieś kawałki, których nie mam na płytach, a wyszły w specjalnych wersjach. Wciąga, by skolekcjonować wszystko i ładnie to uporządkować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Bardzo ładne zbiory Panowie. Zazdroszczę wiele tytułów zarówno z jednej jak i drugiej kolekcji. Jak znajdę chwilkę postaram się wrzucić moje zbiory na profil. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Dissection - The Somberlain, najnowsza reedycja z Black Lodge. Co za chujnia! Nie tylko brak grafiki Necrolorda, zadziwiają rozwiązania jakie podjęto przy tłoczeniu tej płyty. UWAGA! Strona A ma trochę ponad 30 minut muzyki! A strona B...14!!! Skutkuje to tym, że strona A jest znacznie cichsza od B! Jeśli słuchamy strony A głośno i zmienimy stronę to wypierdoli nam okna z framug lol! Nie jestem w stanie powiedzieć jak z jakością bo nie mam z czym porównać. Niemniej, dźwięk jest czysty. Gdybym jednak wiedział, że tak to się skończy, to zamiast zamawiać tą reedycję, pozbierałbym grubą kasę na oryginał albo wersję z lat poprzednich. edyta: Teraz modlę się o to, żeby mi na jutro DHL dostarczył BOXa z najnowszym albumem Watain Edytowane 4 Stycznia 2018 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Bardzo ładne i co najważniejsze świetnie grające wydania represów Immortal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 A u mnie: To przyszło już jakiś czas temu: Takie amerykańskie hopsasasa. Może być ale ogólnie to gardzę nieeuropejskim metalem. EPKA Taake - Baktanker prosto z Svartekunst z Norwegii. Chyba lepszy od całej EPki jest napis anti-antifa z tyłu okładki Bardzo dobrze! (pipi)ać tych s(pipi)ieli! I dzisiejsza dostawa z Malignant voices: SUOMI FINLAND PERKELE!!! Specjalna edycja (w dodatku na białym krążku) z okazji stulecia niepodległości Finlandii Wchodzi jak wódka o tej samej nazwie Drudkh/Passage D'Hiver split, który stał się klasykiem na długo przed wydaniem. Wyszedł niedawno i już jest repress A tu paczka z EMP: WATAIN _ TRIDENT WOLF ECLIPSE Box Set z singlem 7", płytą CD, plakatem (niewidocznym na zdjęciu) oraz reprintami zmniejszonych plakatów z koncertów i tras po świecie! Za(pipi)iste wydanie. Czekam jeszcze na czerwony winyl z tego samego sklepu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Moje dzisiejsze nabytki, pierwsze pressy, miód na uszy, pustka dla kieszeni... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Pewnie niemło pieniążka poszło, tysiaczek pękł? W sumie miałem nie brać, bo średnio mnie grzeje, ale dostałem kod z ebay i wyszło za pół ceny a zdj jak zawsze super. Celeste - Infidele(s) Edytowane 7 Stycznia 2018 przez tukan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Trochę przypomina Co to za płyta? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 A mi to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Celeste - Infidele(s) Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nie znam, słucham, dobrze wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Nowy nabytek, jedna z najlepszych w dyskografii. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 2 godziny temu, Absolem napisał: Nowy nabytek, jedna z najlepszych w dyskografii. wygląda jak docisk sprzęgła XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Kto wie może to właśnie jest docisk do sprzęgła @Ornit wiedziałem że będziesz zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi