Skocz do zawartości

Pochwal się...

ping

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
53 minuty temu, Ölschmitz napisał:

nie wiem czy peak, ale tez lubie. mam to samo wydanie. mam slabosc do "the rover".

O tak the rover :banderas:

Szkoda ze nigdy nie zagrali live. Tylko jako intro do bodajże sick again w 1977.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Tak 1/3 za mną. Na chwile obecna jest ok. Zmienił był linka na kod QR, bo przecież jak będę chciał gdzieś wejść to nie będę przepisywał.

Darowałbym sobie wrzucanie swojej emoty- pana winyla. Na teraz historia powstania płyt, sprzętu, ogólnie muzyka i początki. Jest ok. Zobaczymy jak przeczytam cała. 
Książka niszowa, o czym wspomina ze był problem z wydaniem. Książka na kompie leżała trochę. Mimo wszystko chwali się wydanie takiej pozycji w kraju. 1000 nakład. Można lubić albo nie, ale takie rzeczy warto wspierać. A niby boom na winyle jest. 

Zamówiłem tez 1 płytę Kultu, do konca roku maja być 4 w boxie dodawanym do 1 płyty. 
Fanem Kazika nie jestem, mogę przesłuchać kilka piosenek. Ale wydanie całkiem, cenowo kosmosu nie ma, ale o atrakcyjnej cenie tez napisać nie można. Zobacze, może nawet nie otworze i pójdzie na handel. Zobacze na koniec roku, pewnie zostawię na półce.

7CFE9F63-4D20-4B35-974D-089F600544DF.jpeg

Edytowane przez iluck85
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio ktoś puścił soundtrack z Wiedźmina za 1450zl. Także… 4 płyty za 800zl nie najgorzej. Zobaczymy po ile będą następne płyty. Tu czuje ze doliczyli ten box. 
Na koniec roku pomyśle czy to puścić czy trzymać. Kapitał w płytach jest.

Edit: w sumie wyjdzie poniżej 700zl. Jedyny minus SP Record ze do każdej płyty/wysyłki trzeba doliczyć wysyłkę. Nie ma darmowej. 

Edytowane przez iluck85
Opublikowano

Kapitał to się robi na płytach KATa. Warto inwestować we wszystko od nich bo to abecadło heavy metalu do tego po polsku które w Polsce zawsze znajdzie grono odbiorców. Represy w krótkim czasie zyskują 100-150 % na wartości. 666 pierwsze wydanie lata po 1700 pln

• 3 tygodnie później...