Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 O niech mnie (pipi), Tellurian na winylu. Cudowny jest to album, na tych głośnikach zrobi pewnie nielada wrażenie. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: O niech mnie (pipi), Tellurian na winylu. Cudowny jest to album, na tych głośnikach zrobi pewnie nielada wrażenie. Kupiony za 20 EUR w miejscu, gdzie musiał leżeć tak długo, że ktoś nie sprawdził jego prawdziwej wartości od lat 17 minut temu, second napisał: Gratuluję, bardzo dobry wybór. Fenomenalne kolumny w swoim przedziale cenowym. Mam od prawie roku, nawet w tej samej okleinie (bo były tańsze niż czarne ) i też nie zdjalem naklejek. Prawie udało mi się dorwać Dynaudio 1.3se za 1/4 swojej oryginalnej ceny, ale gościu powiedział, że jemu się głośników nie chce ruszać z domu, więc jakbym chciał przetestować, to mam wpadać ze swoim ważącym 30KG 40-letnim wzmacniaczem i gramofonem Edytowane 21 sierpnia 2019 przez Hela . Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Nowe starocie w kolekcji. Sepultura pierwsze wydania i dwie najlepsze płyty, po nich było już tylko gorzej. Crue mam już wszystko co mnie interesuje na pierwszych wydaniach. Płyta od której zaczęła się moja miłość do Pantery. Edytowane 30 sierpnia 2019 przez Absolem 1 1 Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Od mojego ostatniego posta przybyło tyle płyt, że straciłem rachubę więc wkleję tylko dzisiejszy nabytek. Boksik Mayhem "Daemon". Bardzo ładne wydanie, jednak przez fakturę pudła ciężko jest je otworzyć bez zadrapań i wgnieceń A tu powoli rozrastająca się kolekcja boxów 4 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Plus za czerwone nunczaki Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Myślałem, że to dildosy... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 To lepiej, żeby nikt nie brał używki od ciebie w przyszłości Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Nie sprzedaję zakupionych płyt więc dildosy zostają u/we mnie. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 13 listopada 2019 Opublikowano 13 listopada 2019 Z lekkim opóźnieniem ale jest. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Co masz w lewym, dolnym rogu? Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Wydana w tym roku czteropłytowa kompilacja demówek amerykańskiego Leviathana. 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 4 grudnia 2019 Opublikowano 4 grudnia 2019 (edytowane) Trochę moich nowych staroci, płyty które nie wymagają opisu a cieszą ucho i oko. Edytowane 4 grudnia 2019 przez Absolem 2 1 Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 16 grudnia 2019 Opublikowano 16 grudnia 2019 https://www.emp-shop.pl/home W życiu nie zrobię tam już żadnego zakupu choćby mieli darmową wysyłkę i super niskie ceny. Kilka miesięcy temu zamówiłem winyle Cradle of Filth Cruealty and the Beast, Satyricon Rebel Extravaganza i limitowanego vinyla EMP Mayhem Daemon. Dziś odebrałem paczkę. W kartonie płyty latały jak chciały, jakiś (pipi) po prostu "zabezpieczył" je wkładając kawałek papieru. Żadnego dodatkowego kartonika na płyty. Nic. Wszystko latało w środku dużego pudła co zaowocowało pobijanymi rogami i rozcięciami na górnych grzbietach. Co najciekawsze winyl Mayhem przeciął od góry folię i wystawało 5 milimetrów ponad gatefold... Odesłałem to (pipi) z powrotem domagając się zwrotu pieniędzy. Dawno nie byłem tak w(pipi)iony. Kilka dni temu zamówiłem Ihsahna i zastanawiam się czy nie anulować bo po prostu nie chcę tracić czasu ani pieniędzy za wysyłkę! 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 Peszek, fakt że ostatnio dają tylko papier do usztywnienia przesyłki ale płyty dostawałem zawsze w kartonowym opakowaniu. @ornit masz nowy Mayhem od Nesi? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 Nigdy jeszcze nie spotkałem się ze źle zapakowana przesyłką od EMP. 1 Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Absolem napisał: Peszek, fakt że ostatnio dają tylko papier do usztywnienia przesyłki ale płyty dostawałem zawsze w kartonowym opakowaniu. @ornit masz nowy Mayhem od Nesi? Ciekawe czy byś pisał „peszek” jakby to Tobie się przytrafiło...Poprzednio przyszedł box set Mayhem i dokładnie ta sama sytuacja. Duże pudło a w nim kawałek papieru i latający box. Jeden róg był lekko obity ale nie robiłem tragedii bo nigdy wcześniej nie miałem z nimi problemów. Zawsze pakowali płyty w dodatkowy karton. Nie wiem może to jakiś nowy trend. Ja już nie będę ryzykował i od (pipi)ow nie kupię. Co to Nesi? Edytowane 17 grudnia 2019 przez ornit Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 No nie wiem, nigdy nie miałem z pakowaniem problem i zawsze wszystko było ok a biorę od nich sporo. Nesi to chińska tłocznia, limit do 100 sztuk, bardzo ładny splater i obi. Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 Nie. Kupię zwykłą czarną albo PD jak się pojawi. Przestaję kupować za granicą bo koszta mnie już przerastają. Jeszcze tylko box set De Mysteriis Dom Sathanas i wszystko będę kupował w polskich distrach. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 grudnia 2019 Opublikowano 21 grudnia 2019 Nowa wkładka do gramofonu plus dwa pierwsze albumy Leprousa. 2 Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Dzisiaj przyszło. Kupiłem od pewnej miłej fraulin z Raichu. Cena z wysyłką jeszcze poniżej 100 Euro (teraz będzie już tylko drożej) chyba najniższa jaką udało mi się znaleźć na portalu jeśli chodzi o nówki sztuki. Jestem mega zadowolony. PS Mega karny kutas dla małp siedzących w polskim oddziale DHL. Gdybym nie miał dzisiaj dnia wolnego pewnie zapierdalałbym w przyszłym tygodniu na drugi koniec Warszawy by odebrać przesyłkę z centrali DHL. Wyobraźcie sobie, że te małpy nie wprowadziły mojego nazwiska na swoją naklejkę przez co miałbym problemy z jej odbiorem. Dopiero moja interwencja na infolinii i współpraca z nadawcą jakoś to sprostowały a przynajmniej tak mi powiedziano. Kiedy przyjechał kurier, stwierdził, że nie może znaleźć mojego nazwiska po czym pokazałem mu, że na naklejce nadawcy jak byk jest napisane do kogo. Niemiecki DHL nakleja naklejkę nadawcy z danymi adresata/tel i mailem a polskie tłuki naklejają swoją żółtą z nadanym już w Polsce swoim własnym numerem przesyłki i mimo tego nikt nie raczył spojrzeć na tą drugą naklejkę by naprawić błąd To już druga taka sytuacja. Taką samą miałem dwa lata temu z paczką z Nuclear Blast ale wtedy musiałem zapieprzać przez całe miasto i co się okazało? Były dwie naklejki ale na żółtej brakowało danych przez co kurier zdecydował, że jej nie doręczy. 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Masz (pipi) pecha chłopie, plus za Morbid, myślałem o tym ale wybrałem box Watain. Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Jak zamawiam 20 wydawnictw miesięcznie to nic dziwnego, że zdarza mi się zaobserwować pomyłki częściej niż innym Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 6 marca 2020 Opublikowano 6 marca 2020 (edytowane) Tym którzy jeszcze nie znają bardzo polecam księgarnię internetową https://www.bookdepository.com mają bardzo wiele pozycji związanych z muzyką których u nas nie można dostać, bardzo dobre ceny, wysyłka free i bardzo solidne pakowanie zmówionych przedmiotów. host pictures free Edytowane 6 marca 2020 przez Absolem 2 Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 10 marca 2020 Opublikowano 10 marca 2020 6 lat temu zamawiałem coś z BD. Wysłali mi ekonomem z UK więc nie było jak śledzić przesyłki. Czekałem miesiąc, po czym do nich napisałem. Odpisali, że wyślą mi ponownie. Następnego dnia w skrzynce pojawiło się awizo datowane na "sprzed dwóch tygodni". Okazało się, że listonosz się zamulił (często się to zdarzało i już (pipi) nie pracuje). Wziąłem paczkę z poczty i napisałem o tym do BD informując, że w takim razie nie odbiorę ich drugiej przesyłki i paczka wróci do nich. Dostałem odpowiedź, że wszystko jest w porządku, żebym odebrał zamówienie i indżojował się ridem. Duble puściłem na allegro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi