Opublikowano 28 stycznia 200817 l Nowe fotki: http://gamersyde.com/news_5841_en.html Nawierzchnia asfaltu średnio, ale wykonanie fur i ten lakier na masce całkiem konkretnie miesza we łbach
Opublikowano 2 lutego 200817 l Na podstawie screenów muszę stwierdzic, że gra wygląda bardzo ładnie. Te wszystkie szczegóły, guziczki są naprawdę dobrze zrobione. Czyżby kolejny must-have ?
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l Kto nie widział.. trailer: http://www.rockstargames.com/midnightclubLA/ . Jakby ktoś pytał jaki utwór leci w trailer'ze, jest to Digitalism - Idealistic, pozdrawiam Edytowane 17 kwietnia 200816 l przez moro.
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l nowe screeny http://www.gamersyde.com/news_6356_en.html Uwielbiam amerykańskie krążowniki oraz ich styl (Shelby!) a tu ma ich być całkiem sporo
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Autor Kiedy ta gra ma wyjsc? 9 wrzesień 2008 w USA. Data EU nie jest jeszcze znana.
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Data EU jest znana, została podana razem z datą dla Ameryki Północnej i będzie to 12 września.
Opublikowano 24 lipca 200816 l Na moje oko 8 screen z motocyklem gówniany. Reszta całkiem spoko a 9 z policją daje do myślenia
Opublikowano 24 lipca 200816 l Ten z policją to jakby tak z TDU wyjęty Ogólnie zapowiada się ciekawie, wydaje mi się, że toż to będzie lepsze od Burnouta Paradise. No ale są gusta i guściki
Opublikowano 24 lipca 200816 l Nie robcie jaj ze tak szybko !? Wisi mi grafika wystarczy zeby wygladalo jak w MC3 i starczy to juz mozna szykowac 2 setki portfel a sie grzeje
Opublikowano 24 lipca 200816 l Ten z policją to jakby tak z TDU wyjęty W TDU była całkiem fajna blondyneczka wręczająca mandat :> Ziomy z giwerami to już wyższy poziom Patrząc też na poprzednie screeny... Ciekawe jak rozwiążą kwestię przechodniów - da radę wziąć na maskę czy nie Może w końcu żywy ludzik w racerze nie będzie tylko elementem cut-scenki.
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l W pełni ruszyła oficjalna strona gry. Sporo dobrego stuff'u http://www.rockstargames.com/midnightclubLA/
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Screeny wymiatają. Ostatni trailer również. R* trzyma rękę na pulsie. Jak pamiętam Dub Edition był znakomitą ścigałką a tutaj widzę, że twórcy poszli na całość. Chyba będzie to jedna z najbardziej udanych wyścigów związanych z nielegalnym klimatem szybkich i wściekłych, or sth.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Shoty srednie. Gra nigdy jakos mnie nie jarcowala, racery i freeroaming to IMO pomylka. No i wlasnie ten lansowany przez EA i teraz R* klimat ulicznych fighterow. Nie dla mnie.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Tyle ,ze ten klimat jest w tej grze od samego poczatku. To raczej pomylka jest nazwac ,najnowsza czesc ,gra idaca za moda. Ja tam czekam na gre z niecierpliwoscia, tylko zeby nie odwalili czegos glupiego z ta policja ,co widac na jednym screenie.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Owiec ta moda rozpoczela sie juz jakis czas temu, nie napisalem ze teraz. Nie kazdemu to odpowiada, ot co.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Spoko, każdy ma swoje klimaty ale wyobrażasz sobie legalne wyścigi uliczne? Freeroamig to teraz najlepsze rozwiązanie żeby choć trochę powiało świeżością w racerach. Swobodne śmiganie po okolicy i zwiedzanie + dojeżdżanie do wyścigów daje więcej zabawy niż tylko odpalanie poszczególnych tras. Zawsze było tylko menu, wybór trasy, samochodu i repeat until game over. Przynajmniej jest co robić.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Nie wiem, nie testowałem, ale to pewnie kwestia wykonania no i gustu TDU było genialne klimatem. Mnie naprawdę cieszy takie podejście do tematu. Chętnie polatam po LA bez cel, dla samego zwiedzania i ogólnej eksploracji. BartX: Właśnie dlatego tak ważne jest "zaprojektowanie" i wykonanie gry. Znowu odniosę się do Test Drive ale co tam. Trzeba było poświecić kilkanaście godzin aby odkryć całą wyspę, drogi, eventy itd. Jeżeli podobnie będzie w LA to ofc must have. Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez Colin84
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l @Psyko Agreed. Arcade + otwarte miasto to pomyłka. W MC3 miasto było tak małe, że właściwie się nie odczuwało free-roamingu. Po prostu łapało się kolejne evenvty, nie trzeba było jechać przez całe miasto jak w Burnoucie @Colin84 TDU IMO zabijał klimatem przez parę godzin, później te widoczki mi się znudziły. Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez BartX
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l freeroming jest ok , jeśli da sie wybrać z mapy dany wyścig bo gdy trzeba enty raz szwęndać sie po mieście za jakim danym wyścigiem to już takie fajne nie jest:( i niech zapomną o tak małym szczególe jak retry w BP
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l W TDU nie trzeba bylo znac miasta . Tam tylko patrzyles gdzie ci strzalka każe jechac . W Burnoucie Paradise i w Midnight Clubie ( a szczegolnie w midnight clubie ) musisz znac skroty, bo czasem jedynie dzieki nim potrafisz wygrac wyscig .