Opublikowano 1 lutego 200916 l Na monitorze dawalem kontrast/rozjasnienie z menu lcdka na maxa ale nic to w grze nie zmienilo na TV pewnie nie bylo by problemu
Opublikowano 6 lutego 200916 l Ja pykam od wczoraj, gierka zamiata. Takich klimatów szukałem od dawna (niestety NFSy sie popsuły...). Co prawda, faktycznie gra może wydać się trudna, szczególnie osobie nieogranej jeśli o racery chodzi. Sam miałem problemy z pierwszą serią, ale jak ktoś wyżej napisał problemem nie okazał się skill, a samochód. Muza siada mi jak najbardziej. Obawiałem sie co do tego free-roam (Burnout Paradise po jakimś czasie zaczął być frustrujący - co skrzyżowanie musiałem mapę włączać, żeby sprawdzić gdzie skręcić), jednak Panowie z R* dobrze rozwiązali sprawę, i większość wyścigów można ukończyć bez zerkania nawet na mini-mapę (która jest dużo czytelniejsza niż w Burnout'cie). Duży plus za to, bo w końcu idzie się skupić na wyścigu, bez ciągłego naciskania przycisku "back". Widok z kokpitu to chyba jedyny słuszny w tej grze, w każdym razie moim zdaniem. Rewelacja poprostu. W GRIDzie go jakoś wyczuć nie mogłem, a tu jak raz ustawiłem, tak już nie zmieniłem :S Co drażni to lolowate patterny uszkodzeń samochodów z trafficu - no kurna... Dwie takie same bryki, porysowane w identyczny sposób obok siebie... Yyyy... Ale to już tak na doczepkę, nie psuje to generalnie zajawki z gry. Sama grafika w Burnout'cie, który przecież wyszedł rok temu, wydaje się być lepsza... No i napewno miło by było, gdyby w grze pojawiły sie replaye - chciałbym sobie czasami obejrzeć jak wpasowuje się między latarnie a budynek, ślizgając się bokiem, nie zahaczając o żadne z nich. Albo jazdę na pełnym gazie pod prąd, na autostradzie
Opublikowano 6 lutego 200916 l Sama grafika w Burnout'cie, który przecież wyszedł rok temu, wydaje się być lepsza... Grafikę w MC docenia się z czasem. Mi najbardziej podoba się wygląd i zachowanie przeciwników (wpadnięcie w poślizg przez takiego delikwenta, to po prostu poezja 8)).
Opublikowano 8 lutego 200916 l Alez grafika w Burnoucie jest lepsza, co nie oznacza, ze MC nie spelnia standardow czy jest po prostu brzydki. Kokpitu w Burnoucie tez nie uswiadczysz, tuningu... przekamac moglibysmy sie cala noc
Opublikowano 8 lutego 200916 l Słyszałem opinie że gra jest bardzo trudna, ktos mi może powiedzieć w którym miejscu? Fakt nie jest łatwa jak nfs'y, ale nie jest tez jakoś super trudna każdy wyścig można wygrać jeśli się dobrze jeździ i w odpowiednich momentach dalej nitro i emp, golfem z początku gry zrobiłem nawet kilka czerwonych i jakoś zbytnio się nie na denerwowałem.
Opublikowano 8 lutego 200916 l Alez grafika w Burnoucie jest lepsza, co nie oznacza, ze MC nie spelnia standardow czy jest po prostu brzydki. Kokpitu w Burnoucie tez nie uswiadczysz, tuningu... przekamac moglibysmy sie cala nocNie mówię, że Midnight jest brzydki (i żeby nie było, nie wychwalam Burnouta - wręcz przeciwnie, można powiedzieć . Poprostu śmiałem zauważyć ten fakt A te replaye zalookam zaraz. Opcja widocznie nie rzuca się w oczy xD
Opublikowano 8 lutego 200916 l Po updejcie jest łatwiej. Grałem przed updatem i po i jakoś różnicy nie zauważyłem. Właściwie to na razie męczyłem się mocno z jednym wyścigiem i po updacie sprawiał mi takie same trudności co przed.
Opublikowano 8 lutego 200916 l Moze update zmiejszyl skill botow gdy ci przed updejtem przegrywali wiekszosc wyscigow
Opublikowano 8 lutego 200916 l Jest łatwiej po updacie, przed nim gra była dość wymagająca, teraz jest dość prosta.
Opublikowano 9 lutego 200916 l No w końcu mam 100% W sumie nie wiem jakim cudem ta część to moje pierwsze spotkanie z serią, ale już wiem, że czekam z niecierpliwością na DLC które jeszcze wydłuży i tak długą rozgrywkę. Jak dla mnie wyścigi roku 2008-ładna grafika, długi czas gry i według mnie największa przyjemność z jazdy wirtualnym samochodem w 2k8
Opublikowano 10 lutego 200916 l No w końcu mam 100% W sumie nie wiem jakim cudem ta część to moje pierwsze spotkanie z serią, ale już wiem, że czekam z niecierpliwością na DLC które jeszcze wydłuży i tak długą rozgrywkę. Jak dla mnie wyścigi roku 2008-ładna grafika, długi czas gry i według mnie największa przyjemność z jazdy wirtualnym samochodem w 2k8QFT Dokładnie moje odczucia. Do tego to pierwsza ścigałka która sprawiła, że zacząłem poważnie rozważać możliwość zakupu, kierownicy do konsoli. Wziąłem tą grę praktycznie w ciemno (mój pierwszy kontakt z seria), i nie żałuję. PS. Może mi ktoś zdradzić tajemnice jak rozłożyć/złożyć dach w samochodach, które mają składany? Widziałem na YT jak kolo się tym bawił w swoim Gallardo, szukałem tej opcji ale jakoś tego znaleźć nie mogę.
Opublikowano 10 lutego 200916 l zabunkrowali tą opcję, menu - settings - option - game. na dole jest Convertible Top przy okazji z dachem widziałem jeden fajny myk, mianowicie w Cobrze Concept nie moża rozłożyć dachu a na multi spotkałem jednego kolesia który miał rozłożony i nawet kozacko to wyglądało. nie wiem jakim cudem to zrobił, trzeba będzie poszperać za info. edit: co do Cobry to okazało się że automatycznie go nakłada w multi kiedy jest sporo osób. Edytowane 10 lutego 200916 l przez Colin84
Opublikowano 10 lutego 200916 l Gra jest absurdalnie trudna. Nie jestem niedzielnym graczem ale poziom trudności potrafi doprowadzić do szewskiej pasji. Rekordem było chyba siedzenie 4godziny nad jednym głupim wyścigiem. Co z tego że mam najlepsze częsci w bryce jak przeciwnicy i tak zawsze są dużo do przodu. Jest to po prostu przegięcie ze strony autorów że tak sztucznie wydłużają czas gry. Jak ktoś chce się spokojnie pobawić to z dala od tej gry <_<
Opublikowano 10 lutego 200916 l Pobrałeś aktualizację? Bo moim zdaniem przesadzasz, poziom trudności nie jest tak wygórowany.
Opublikowano 11 lutego 200916 l trzeba mieć skilla i stalowe nerwy Gra jest trudna, ale II cz Midnight cluba przebijała wszytko!!!! w szczególności końcówka, a III zaś była za łatwa
Opublikowano 11 lutego 200916 l tak, aktualizacja pobrana i nie zauważyłem różnicy. Przeciwnicy dalej jadą jak szatani
Opublikowano 11 lutego 200916 l Nie no ludzie nie przesadzajcie już z tą trudnością. Jeszcze przed aktualizacją można było wygrać bez problemu jeżeli człowiek się postarał. Odpowiednio dopakowana furka, znajomość trasy i odpowiednie wykorzystanie nitro/speciala. Jak już się ma Kawasaki Ninja to już w ogóle bajka.
Opublikowano 11 lutego 200916 l Gra jest absurdalnie trudna. Nie jestem niedzielnym graczem ale poziom trudności potrafi doprowadzić do szewskiej pasji. Rekordem było chyba siedzenie 4godziny nad jednym głupim wyścigiem. Co z tego że mam najlepsze częsci w bryce jak przeciwnicy i tak zawsze są dużo do przodu. Jest to po prostu przegięcie ze strony autorów że tak sztucznie wydłużają czas gry. Jak ktoś chce się spokojnie pobawić to z dala od tej gry <_< Dla mnie gra ma najlepiej zbalansowany poziom trudności z posród wszystkich wyścigów w jakie grałem. Nie za łatwo i nie za trudno po prostu idealnie, to chyba jedyna gra o tematyce nfs'o podobnej która nie jest prosta jak NFS.
Opublikowano 11 lutego 200916 l Szkoda że we wszystkich wyścigach nie można zrobić na hard to bym jeszcze raz przeszedł karierę Najlepsze dla mnie w tej grze to model jazdy ze srodka auta, co w połaczeniu z fantastyczną grafą i fajnymi przejściami między porami dnia daje mase frajdy z jazdy