MrNorbi 38 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 moze mi ktos powiedziec czy da sie otwierac dach w kabrioletach?? a jak tak to jak??? Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Konsolę mam niepodłączoną do internetu. Chciałbym pograć w MCLA, ale słyszałem, że domyślnie w grze jest strasznie wysoki poziom AI (praktycznie bardzo rzadko robi błędy). Słyszałem również, że pojawił się pewien update 'naprawiający' AI. Czy jeżeli ten update zgram na pendrive lub płytę dvd-rw to gra zaktualizuje mi się o ten update? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Podłącz zatem. To chyba nie jest problem zbytnio? raczej koszta ale warto mieć sieć niż później kombinować. No gdybyś jeszcze nie miał sieci w domu to już problem, a tak? leń Update do gry w postaci pliku? hmm a gdzie takie coś jest? Zresztą po apdejcie wcale łatwiej nie jest. Skill, znajomość topografii miasta i szczęście. Edytowane 18 lipca 2009 przez ChevChelios Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Na szczęście poziom trudności jest imo dobrze wyważony i trudno zaczyna się robić dopiero w połowie gry. Jednak najlepszą receptą na zwycięstwa jest stuningowany Kawasaki Ninja Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Podłącz zatem. To chyba nie jest problem zbytnio? raczej koszta ale warto mieć sieć niż później kombinować. No gdybyś jeszcze nie miał sieci w domu to już problem, a tak? leń Nie leń. Rozchodzi się o to, że PC i X360 mam w różnych pokojach, które są dość znacznie oddalone od siebie. Do tego dochodzi fakt, że nie posiadam żadnego routera, aby podłączyć X0. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 No to router i z głowy. 360tka bez sieci to jak jakbyś ruchał niezłą szpule w gumie na instrumencie. Fajnie ale bez polotu, łapiesz? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Nie leń. Rozchodzi się o to, że PC i X360 mam w różnych pokojach, które są dość znacznie oddalone od siebie. Do tego dochodzi fakt, że nie posiadam żadnego routera, aby podłączyć X0. Kabel zamiast do PCta podłącz do Xboxa. Powinno zadziałać. Jak nie, wklep MAC adres karty sieciowej komputera do xboxa jako zastępczy i musi działać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi