Bartg 5 459 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Na wyscigi pinkslip zawsze wbijam motorem, zawsze mniejsza strata finansowa jak sie przegra motor niz Lambo Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 O pieknie, darmowe tereny do scigania za darmo ( moze troszke poza miastem ? ) i fury + muza za pewnie 400(?) msp. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Gra świetna, ale wymagająca. Skupienie na maksa, bo jeden dzwon i można często pożegnać się z wygraną. Muzyka cudowna (zwłaszcza d'n'b i elektronika), graficznie też trzyma poziom, choć czasami wcina tekstury. Najgorsze jak wyjeżdża się z garażu motorem, rura i nagle bum. Leżysz, a po chwili dorysowuje się samochód w który przydzwoniłeś, a którego nie było widać... IMO 7/10 Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Dzis dopiero zaopatrzyłem sie w gre i napewno przyznam ze bije to NFS'a , do gry trzeba sie przyzwyczajic napewno łatwa nie jest,szkoda tylko ze powoli tak sie rozkręca grałem z godzine zdobyłem 2-gi pozom reputacji i wiekszosć ulepszen ale wciąż pomykam Golfem:P... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Pograłem trochę i stwierdzam, że gra jest taka sobie. Jest to taki mocno dopakowany NFS Undeground 2. Sporo ulepszony, ale ciągle wtórny. Jest lepsza grafika, fajniejsze samochody, więcej ulepszeń, ale ciągle te same schematy- wygrywamy wyścigi, zdobywamy reputację, wskakujemy na kolejny poziom i tak dalej. Co zasługuje na pochwałę to tuning- można tu zrobić praktycznie wszystko. Na profilu opon, ich szerokości, rozmiarze koła, (wszystko oczywiście do regulacji oddzielnie z przodu i z tyłu) zaczynając, a na wyborze foteli oraz ich dwóch czy trzech kolorów kończąc. W paint jobach znany i sprawny system layerów (do forzy trochę brakuje, fajne szablony, ale mało ich), możemy też tak jak już w NFSU2 wybrać rodzaj lakieru (pearlscent, matt, itp.), można malować każdą część oddzielnie. Gra nie jest tyle trudna, co irytująca. Niby ma się szybki samochód, wszystko fajnie, odpowiednią drogą jedziemy itp., ale traffic jest tutaj zje.bany po prostu. Człowiek musiałby mieć jakiś szósty zmysł żeby to ogarnąć. Jedno odchylenie wzroku "w dal" i dzwon murowany. Debilne jest właśnie AI kierowców, którzy jadąc nam naprzeciw jakby specjalnie jechali w nasz samochód Nie wiem, może jestem zbyt wielkim kaziualem, ale te czołówki mnie strasznie denerwują. Fajnym urozmaiceniem są też tzw. Special Abilities. Na przykład: ktoś nas wyprzedza, a my pykamy mu impuls elektryczny (?) i kolesiowi wysiada silnik Chociaż te specjale wkraczają już w klimaty sci-fi (nitro jeszcze jest minimalnie realistyczne). Multi też daje radę (capture the flag samochodami :E). Gra ma u mnie wielkiego minucha za wtórność, aczkolwiek plusuje dobrą jakością tej wtórności. Zaledwie kilka innowacji, które jednak nie czynią gry przełomową. 7+, może 8- na 10. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Zgadam sie z przemowcami - MC LA to takie MC3 DUB HD. Malo zmian - schemat ten sam ale tytul grywalny. Cytuj
Loopo 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 mam pytanko : Mam kopie z play asia, w środku jest plakat na ktorym są wszystkie fury rozpisane. I między innymi jest audi r8 ale w samej grze juz go nie ma? czemuż to? ktos ma taki problem czy może juz tak jest że plakat lewy do druku poszedł? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 R8 to bonusowa fura. Pojawi się dopiero po wykonaniu wszystkich 12 zadań w R* social club'ie. Cytuj
Loopo 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) thx za szybka odpowiedź big up edit: a za b i c license co się odblokowuje? Edytowane 13 stycznia 2009 przez Loopo Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Air suspension i dodatkowe felgi, wymagania na R8 sa beznadziejne, wjedz do oceanu 250 razy ( 250 destrukcji samochodu ) itp :E Cytuj
Loopo 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 http://socialclub.rockstargames.com/Rockst...fileid=63643020 nie wiedziałem że w fordzie gt jest szyberdach Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Ykhym, wiem wiem jestem casualem ale czy da się w tej grze zmienić poziom trudności? Bo do h**a mnie już to doprowadza, ja chcę rozrywki a nie mordowanie się z każdym wyścigiem. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Ściągnąłeś update (grasz na Live)? Jak tak to nic więcej nie zrobisz, ale bez przesady, teraz nie jest tak trudno. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Jesli grasz na singu to nie lacz sie z netem po usunieciu apdejtu Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) signap, tylko sęk w tym że update właśnie ułatwia grę smiti nie pękaj. grę można było spokojnie pokonać przed updejtem (po prostu więcej się bluzgało). teraz to pikuś, potrenuj trochę i jak się wczujesz to będziesz latał aż miło Edytowane 17 stycznia 2009 przez Colin84 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Jesli grasz na singu to nie lacz sie z netem po usunieciu apdejtu On chce zmniejszyć poziom trudności. Ciekawe co by się działo z padem jakby nie ściągnął łatki :wkurzony: Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 screen 1 screen 2 screen 3 Czyżby furki z szykowanego DLC? Otoczenie z 3 screena też jakieś takie nowe choć mogę się mylić. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Można przejść grę grając tylko " zielone " wyścigi? Na żółtych zaczyna się już robić trudno, wiem wiem jestem słaby. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Nie da rady Ponieważ później będziesz miał już tylko pomarańczowe i żółte, a zielone i czerwone będą poza fabułą gry. Pomarańcz to praktycznie same turnieje, jak dobrze pamiętam. Pozdrawiam Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 No to będzie ciężko... ale ferie się zbliżają więc nie zaszkodzi się trochę podenerwować. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Powiedzcie mi gdzie tu można zdjęcia robić? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 TheBesTia wciskasz pause i prawą gałkę rusz, odpali się aparat. Smiti no bez przesady, bywają trudniejsze racery Opanuj samochód póki co a jak odblokujesz Kawasaki Ninja to skończą się problemy. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Dzięki , a może masz namiary na 60beczek (najlepiej mapka)? Edit: Nieaktualne , 5minut i sam znalazłem. Proszę , napewno komuś się przyda (hmm... Fistachowi? :E) : http://www.cheatcc.com/images/midnight_clu..._barrel_map.jpg No to zadanie na dzisiejszy wieczór już mam Edytowane 18 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi