Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Dzięki , a może masz namiary na 60beczek (najlepiej mapka)? Edit: Nieaktualne , 5minut i sam znalazłem. Proszę , napewno komuś się przyda (hmm... Fistachowi? :E) : http://www.cheatcc.com/images/midnight_clu..._barrel_map.jpg No to zadanie na dzisiejszy wieczór już mam http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1678939 A wystarczyło zajrzeć na forum i nie ryzykować trojanami Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) No to będzie ciężko... ale ferie się zbliżają więc nie zaszkodzi się trochę podenerwować. a może masz zły samochód? weź taki, który ma dobre prowadzenie. Ja na początku tez klnąłem, jak jeździłem Nissanem, ale jak zmieniłem na Mitsubishi Eclipse + spowalnianie czasu to gra zrobiła się dziecinnie łatwa. Czy to tylko ja tak mam, ale czasami skręt w lewo nie działa, ktos jeszcze to zauważył? EDIT: To że ta gra nie była testowana widać jak na dłoni, juz pomijam wyskakujące znikąd samochody, ale to że policja mnie aresztowała jak stałem na dachu budynku a oni podemną to już lekka przesada Inny błąd, jak kupi się 2 takie same samochody, to przy tuningu jednego z nich wartość "trade in" drugiego też się zwiększa, potem można ten drugi, nieztuningowany wymienić na inny. Efekt, łatwa kasa i tanie bryki. Jeszcze jedno, jak się jeżdzi po miescie to można zauważyć w ruchu ulicznym sporo samochodów jakich nie ma w garażu, m.in. SUV'y. Mogę się założyć, że to własnie modele tych samochodów znajdą się w dodatku. W końcu juz są w grze, jedyne co trzeba zrobić to udostępnić je graczowi. Edytowane 19 stycznia 2009 przez skyblue Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Ja zauważyłem, że podczas mijania samochodów czy checkpointów muza przeskakuje na chwilkę tylko na lewy głośnik, przy następnym wyprzedzeniu wszystko wraca do normy. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Jeszcze jedno, jak się jeżdzi po miescie to można zauważyć w ruchu ulicznym sporo samochodów jakich nie ma w garażu, m.in. SUV'y. Mogę się założyć, że to własnie modele tych samochodów znajdą się w dodatku. W końcu juz są w grze, jedyne co trzeba zrobić to udostępnić je graczowi. Praktycznie wszystkie auta z ruchu ulicznego są inne niż te w garażu. Jeżeli będzie Cadi Escalade to z racji wyboru tego samochodu do DLC a nie dlatego że już jest. Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 czy ktos zwas zagladał na ten cały rockstar social club do zakłądki rate my ride? Widzieliście te syfy które zgarniają max punktów? to chyba jakies ustawki są, bo żeby średnia ocen była 9 dla takich chłamów, litości. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 czy ktos zwas zagladał na ten cały rockstar social club do zakłądki rate my ride? Widzieliście te syfy które zgarniają max punktów? to chyba jakies ustawki są, bo żeby średnia ocen była 9 dla takich chłamów, litości. Dokładnie, niektóre są obrzydliwie wiejsko stuningowane. Ale na niektóre miło patrzeć. A tak btw. jest jakiś achiev czy coś za to że dostaniemy ocenę za samochód? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Z mojego poradnika: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Turn in the Work Submit a vehicle to Rate My Ride. 10 Punktów Wrzucić swoje auto do systemu oceniania Rate My Ride. Wcisnąć Start, przejść do Mode menu i do zakładki Xbox Live. Wybrać Rate My Ride i w tym momencie gra spyta czy chcesz wrzucić swój samochód. Po potwierdzeniu osiągnięcie odblokuje się. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Everyone's a Critic Rate 25 rides online. 20 Punktów Wystawić ocenę 25 samochodom (graczom) w trybie Rate My Ride. Wcisnąć START, przejść do zakładki Modes i wybrać Xbox Live i opcję Rate My Ride. Wybrać Rate Rides i wystawić ocenę 25 samochodom (graczom) według własnego uznania i osiągnięcie odblokuje się. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Takie pytanko - w grze jest edytor jak w Forzie? Bo pamietam ze jak patrzylem auta przez www to widzialem Mucielago jako SpongeBob lub GOW2 - te skiny sie kupuje czy robi? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Też możesz skomponować skiny z małych elementów. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 juz po 40% gry gra sie robi co dopiero trudniejsza (wczesniej bylo bardzo latwo). Ale tez pomyslalem ze tu mozna kupowac za cala kase jakies kozackie bryczki i tuningowac, nie patrzac na kase, bo w sumie i tak za kazda czesc dolaczona zwieksza sie suma sprzedazy tego samochodu ; ) Wiec sie wychodzi tam tylko na jakis sredni minus Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Mam 97% gry i nie zaliczone wyścigi z "bossami" muscle car i luxury. Problem w tym, że wyścigi te nie pokazują mi się na mapie-co trzeba zrobić żeby je odblokować? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Pojawią się kiedy wygrasz odpowiednia ilość wyścigów daną klasą. Muscle - 55 & Exotic - 35. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 A właśnie że nie Od momentu kiedy pokonasz MISTRZA MIASTA trzeba wygrywać 35 wyścigów danym typem samochodu 35 tuner 35 luxury 35 muscle itd. ja tak miałem dla każdego rodzaju ta sama ilość wyścigów, choć gra ma prawdopodobnie błąd i niektórym osobom mistrz pokazuje się trochę później za to mistrza od motocykli miałem prawie od razu po pokonaniu mistrza miasta Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 A właśnie że ja mam dobrze Dokładnie przy takich ilościach (i paru egzemplarzom innego forum także) pokazali się mistrzowie. Bike od razu się pokazał z racji tego że tylko nim jeździłem, Tunera musiałem klepać aż do 8x. Fakt, gra czasami po swojemu oblicza wymaganą ilość jednak najczęściej spotykaną jest ta: Exotic - 35 Luxury - 35 Muscle - 55 Tuner - 70 Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Tylko czy ty piszesz o ogólnej ilości wyścigów czy wyścigach wykonanych PO pokonaniu mistrza miasta? Jak pisałem wcześniej mi WSZYSCY pokazywali się po 35 wygranych wyścigach autem danej klasy. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 O ogólnej ilości. W karierze najpierw jeździłem tunerem a później motocyklem. Biki mi wyskoczył od razu bo dobre 3/4 kariery nim wygrałem. Tunera też miałem sporo ale jeszcze musiałem trochę dorabiać. Resztę praktycznie od zera nabijałem i takie liczby wygranych potrzebowałem żeby mistrz klasy pofatygował się na wyścig. Sporo osób w necie potrzebowało takich ilości. Tak samo moja jak i brata kariera. Miałeś chyba po prostu fuksa że tak szybko u Ciebie się pokazali. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Nie wiem czy fuksa, bo moim sposobem także wiele osób zrobiło. Poczytaj na www.xbox360achievements.org Prawdopodobnie jest to błąd gry i standardowo miało być właśnie 35 wyścigów. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Właśnie z tego forum korzystałem Możliwe że błędnie gra nalicza, w pewien sposób indywidualnie. Anyway jakby nie było to swoje trzeba najeździć. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) W ramach ciekawostki , zauważyłem , że jeden kawałek z soundtracka znajdował się już w MotorStorm-ie , mianowicie The Qemists - Stompbox . Edytowane 29 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Ów kawałek znalazł się także w Need For Speed: Undercover w jakieś tam zremixowanej wersji. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 To jeden z utworów jakie od razu przewijałem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) Gra kolos. Coś pięknego w doznania estetyczne. Warunki pogodowe. Zmienne pory dnia, bardzo sugestywne. Cholera takiego klimatu nie zaznałem jeszcze w żadnej innej ścigałce luźno traktującej o nielegalnych wyścigach. Istne szaleństwo. Widok z kokpitu jest niesamowity. Tylko w takim jeżdżę bo tylko w tej grze da się bez problemu jeździć z owej kamery. Mógłbym pisać o tej pozycji poematy. Wielki tytuł miażdżący wszystko co do tej pory powstało w tym klimacie. Nawet DUB Edition nie daje rady. Geniusz. BTW. kto wie dlaczego nie dostaję maila zwrotnego ze stronki social club? i na gmail i na interia, ten sam efekt. EDIT. ok zrobione, jakby ktoś miał problem to wyjaśnię. Edytowane 1 lutego 2009 przez il capitano Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Jest opcja rozjasnienia obrazu bo w nocy to ciemno i trudno sie gralo mi. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Nawet nie wiem. Chyba jest. U mnie wszystko ok z obrazem. Przejrzyście i jasno. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Coś powinno być. Najwyżej opcjami tv się pobaw. Ciemno i trudno? Może faktycznie sprawdź ustawienia bo jak dla mnie normalne warunki. Czasami grało się lepiej niż za dnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi