Ryofu Housen 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Nie wiem o co chodzi z tym poziomem trudności. Mam za sobą jakieś 70% gry i nie mogę powiedzieć, żeby jakikolwiek wyścig dał mi naprawdę w kość, narazie. Wprawdzie było pare których nie mogłem zrobić samochodem, ale po przesiadce na motor poszło raczej lajtowo. BTW - posadzcie kumpla (tudzież koleżankę ) przed TV, dajcie do łapy pada, zapuśćcie mu jakiś wyścig na motorze z widokiem ustawionym na kokpit i poobserwujcie typa jak gra. Niezła beka xD Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 U Ciebie też się ludzie przechylają? :E Będę musiał spróbować tego motoru, bo teraz jeżdżę EVO albo Camaro DUB i nie mogę przejść jednego wyścigu :closedeyes: Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 ee tam na motorze za łatwo idzie w ruchu ulicznym wszędzie sie wciśniesz, a swoją drogą dwóch nie grających w video gry kumpli jeżdzilo u mnie salenem z widokiem z kokpitu polewa na maxa Cytuj
ArturP91 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) dopatrzyłem się w recenzji w piśmie na screenach brak ostrych krawędzi, czemu tak dużo u mnie występuje. toshiba fullhd 37. mam ustawione 1080p, przez component bo hdmi niemam w konsoli. to może tego wina że nie mam hdmi. czy wy też tak macie? Było na forum: http://forum.freeware.info.pl/ Edytowane 2 maja 2018 przez ArturP91 Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 To może być kwestia kabla, do 1080p to nie ulega wątpliwości, że HDMI jest najlepsze. Cytuj
ArturP91 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) kabel oryginalny od xboxa, a czy przejściówka compnent do hdmi pomoże? to wyglada jak by niebylo antyalasingu w grach http://online.freeware.info.pl/farm-days.html ? a na screenach to bylo idelanie wygladzone, moze to tylko tak na pokaz? daje screena na żywo to o wiele bardziej widać Edytowane 2 maja 2018 przez ArturP91 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 DLC już 12 marca - click Galeria furek z dodatku - click Zapowiada się konkretnie. Nic póki co nie wiadomo o achievementach. Dochodzi konkretny teren, dużo wyścigów i sporo samochodów dlatego nie wykluczone że i achivki dorzucą. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Dzisiaj na Video Marketplace wylądował trailer promujący DLC. Sporo ujęć charakterystycznych lokacji L.A oraz furki w akcji. South Central Trailer - click Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Znalazłem coś takiego na jednej stronie o X360 (co do dodatku): Rockstar’s PR rep said that there will be new achievements but would not specify what they were or how much they will be worth. Mam nadzieję na 250. Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 (edytowane) Goin' South - Meet the South Central Mechanic South Central Test Drive - Take 1 South Central vehicle out for a test drive Big Ballin' - Win 10 races in an SUV Low Ballin' - Win 10 races in a Low Rider Sigh Here - Complete 10 deliveries in South Central Easier than the Hills - Complete the South Central tournament Money for nothing - Complete the South Central Wager Mission Brother Time - Complete the 3 missions for the South Central time trial Been there, Done That - Finish the South Central career Goal ! - Finish all South Central Goal Attacks Tak będą najprawdopodobniej wyglądać nowe osiągnięcia. Edytowane 4 marca 2009 przez jasiopatryk Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Wyglądają nieźle, oby dawały 250GS. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 (edytowane) 10 achivów i sporo do roboty, 250 GS jak dla mnie pewne. Patrząc na opis osiągnięć, listę fur, ilość wyścigów i teren SC to będzie kolejny wypasiony dodatek od R*. Ciekawe ile to wszystko będzie ważyć. Edytowane 4 marca 2009 przez Colin84 Cytuj
rad 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Zachecony forumowymi porownaniami z Test Drive Unlimited skusilem sie na MC:LA i niestety troche sie zawiodlem wlasnie brakiem wspolnym cech z TDU. Poslizgi? No niby cos tam jest, ale to na pewno nie TDU. Mimo wszystko pierwsza sesja zakonczyla sie po 8h grania (kolejne tez niewiele gorzej) , tak wiec po pierwszych chwilach i malym rozczarowaniu coraz bardziej wkrecam sie w gre, a syndrom jeszcze jednego wyscigu dziala tutaj znakomicie. Jedyne co boli to troche maly park maszyn. Juz niewazne ze fur nie ma wiele, wiadomo jakosc nie ilosc, niestety polowa z nich to badziewne hamerykanskie muscle cary, ktorych nawet nie mam ochoty ogladac, a co dopiero nimi jezdzic. Sytuace ratuja troche EVOIX, RS4 i pare innych bryczek, nowy DLC takze nie napawa mnie optymizmem patrzac na galerie nowych aut. Za to wirtualne LA jest po prostu genialne, wyglada pieknie i do tego jest tam masa roznych obiektow do rozwalenia/przestawienia. Niestety dopiero teraz odkopalem watek o aktualizacji gry, ktora rzekomo zaniza poziom trudnosci. Noz (pipi) ze nie wiedzialem tego wczesniej, mam ponad 50% i jak dotad raczej nie bylo trudnosci z zaliczeniem jakiejs misji czy tez wygraniem wyscigu. Jeszcze jedna rzecz mnie mega denerwuje, co chwile dzwonia do mnie jakies bambry zeby sie poscigac i ten telefon zaslania cala mape zawsze gdy chce gdzies jechac i potrzebuje skorzystac z minimapki musze poczekac az skoncza pierd^%^% i sie rozlaczy. Nie da sie jakos tego wylaczyc? Abonent czasowo niedostepny, lub wzorem GTA IV zlac i nie odbierac. Ja wracam do gry zaliczyc jeszcze jakis wyscig, jednoczesnie wspolczujac blacharzom zmuszonym do gry w Undercover i inne wynalazki Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Krzyżakiem można odłożyć słuchawkę, chyba do góry. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Z tego co pamiętam wciśniecie back/pause też dawało efekt. Jutro DLC Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 DLC zalicza tygodniową obsuwę Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 niestety ale na szczęście tylko tydzień a nie obuwa do "kiedyś tam" tak analizując sobie trailer SC to do listy powinien dosc lancer x, jakies audi i nowy motorek. mam nadzieję że finalna lista pojazdów będzie dłuższa i niczego nie zabraknie. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Rzeczywiście, jest Audi S5 i jakiś Aston Martin. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Oficjalna strona South Central - click Screeny, video, potwierdzenie nowych achivów a także lista nowego soundtrack'a. Co mnie jeszcze najbardziej cieszy - "Look for more Vehicle Pack downloads to be announced soon" :> Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 No właśnie, nie ma jeszcze tego Audi, więc pewnie dadzą je później. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Prawdopodobnie zobaczymy jeszcze to. Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie i przede wszystkim za ile msp. Jeżeli z czasem dorzucą nowe bryczki to mam nadzieję że nie będą tak pipi drogie jak do Burnouta i będą miały jakieś większe zastosowanie niż tylko online lans. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 W sumie teraz maks GS to 1750, a oni tak eksponują to "south"... Na zachód ocean, ale wschód i północ tylko czekają Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Owszem ale Halooon 3 to dziecko i oczko w głowie M$ więc mogli sobie pozwolić i przykozaczyć z GS. Inne gry nie odważyły się ale i pewnie nie mogły przekroczyć 1250. Zapowiadane 10 achivów aż się prosi o 250 GS. Zobaczymy jak ulokują SC. Wokół już dostępnej mapy można by jeszcze upchnąć co nieco terenu do zwiedzania. Co do następnych dlc pewnie zrobią tak jak w TDU - paczuszka paru furek za ludzkie pieniądze i ogień. Edytowane 15 marca 2009 przez Colin84 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Czy jest szansa na obnizenie poziomu w tym DLC? Bo dla mnie po patchu oni wciaz dobrze graja - zazwyczaj nie mam problemow ze scigalkami ale tutaj sie pojawily... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 signap zaciśnij zęby. Taki urok tej gry, seria ogólnie nie była casualowa. Skróty, przypadaj trasy. Jest tego masa, nie oznaczonych ofkoz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi