Scorp1on 8 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 zapewnie tak, przeciez jak polaczysz 2 pcty to net ci nie jest potrzebny Ostatnio zrobilo sie glosno (po lub przed ta przerwa) o banach za czitowanie aczivow bawiac sie hexami - http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t...asc&start=0 Cytuj
crash555 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Dzięki za szybką odpowiedź ,myśle podobnie. Ale pewności nie miałem. I dalej do końca nie mam hyhy Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Takie pytanie, jak teraz wygląda sytuacja z przerabianiem konsoli i banach na Live? Pytam, bo kumpel ma swojego X'a od dłuższego czasu, kończy mu się niedługo gwara i chce przerobić konsolę, ale obawia się tego, że wykryją jego przeróbkę - czy nowe softy umożliwiają grę przez neta bez takiego ryzyka? Cytuj
crash555 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 1. kończy mu się gwarancja wiec na pewno nie ma napędu liteona (na razie nie przerabialny napęd w nowych konsolach) wiec przeróbka będzie polegała tylko na flashowaniu napędu, polecam popatrzeć na allegro lub poszukać kogoś kto to robi profesjonalnie na miejscu koszt około 50zł. 2.najnowszy flash iextreme 1.4 zapewnia największe bezpieczeństwo, ale nigdy nie będzie to 100%. Trzeba się pogodzić z ryzykiem bana <_< . Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Akurat jego konsola zaliczyła serwis już kilka razy: RoD, grafa i napęd - obecnie wymieniony jest na BenQ Cytuj
BAStachu 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Witam Od kilku ostatnich dni nie mogę dostać się na swoje konto na XBL. Konsola podczas logowania po prostu zawiesza się. Offline wszystko jest ok. Założyłem sobie drugie konto i normalnie si.ę loguje, przez co wnioskuję, że dostałem bana na to konkretne konto. Dziwi mnie to bardzo, bo nie mam przerobionej konsoli, cisnę tylko na orginałkach. Ktoś z Was miał już takaą sytuację. Da się to jakoś odblokować?? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) jak konsola jest zbanowana to wcale sie nie zawiesza po prostu polaczenie bedzie nie udane ale konsola sie nie zawiesci wiec jak sie zawiesza to nie jest objaw bana...a do tego jak logujesz sie innym to na pewno o banach byc mowy nie moze, a bana dostaje sie na konsole a nie na konto a nawet jakby zbanowali konto to stosowna informacje dostaniesz w info, ale nie zwis... Edytowane 12 października 2008 przez Juchy Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Sprawdź czy nie pobierasz czasem demka PES 2009 bo ja i kilku moich znajomych mieliśmy tak samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi