MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Co do zabawnej konwersacji na temat pokemonów - Nie podoba mi sie taka nietolerancja.To jest RPG. Sama osobiście nie gram ale jak ktos lubi to o.k. Ulubiony zwierz: Piesek Koromaru (Persona3) Chocobosy (któż ich nie lubi? są słodkie Moggle ("What do you want KUPO?" LOL) fioletowe żabki ze stajni LEVEL 5 (J.Darc,Rouge galaxy...) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Chocobosy, moogle, cactuary, ale przede wszystkim... Viera. Słodkie, miłe króliczki, dzielące się na ciemno- i jasno-skóre, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystkie płci żeńskiej, każda ma zgrabną pupcię, którą można by podziwiać miesiącami, całkiem kształtne piersi i dłuuugie nogi. A i twarzom nie można nic zarzucić. Dodajcie do tego głos Fran i lubość do pokazywania walorów swojego ciała i macie idealne zwierzątko domowe . Cytuj
firana140 622 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 @up: xD napaleniec. za dużo FFXII Jeśli za zwierzątko można uznać summony to ulubionym moim jest Ifrit (zwłaszcza w wersji z FFX) taki rogaty demon, w sam raz do klatki na biurko Cytuj
Zax 1 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 A ja stawiam na wiewiórki z Suikodenów. Latające, z błonami pod pachami, no! Zax Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Buhahaha . Fajny temat . Głosuję na : - Chocobosy - Moogle (w FF9 rządzą na maxa ) - Moombasy Final Fantasy rox Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Ja tysz glosuje na Moogle z FF, pierdykniete stworzenia - i to ich per "kupo" XD. Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Moogle (FF IX) Moksha (czy jakoś tak, chodzi mi o kota z załogi) - Rogue Galaxy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi