luk_ash 88 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 mogę zagrać, ale raz że mam konto z kumplem i nie zawsze mogę, a dwa to że gram 2v2 wyłącznie więc 1v1 wielkiego poziomu nie pokaże, ale zagram chętnie zawsze:) może też być 2v2 - obecnie szukam TP, bo granie random jest często strasznie irytujące. co do eko to toss ma boosta + lepszy system stawiania budynków, a zerg ma queeny więc nie wiem czy to jest aż tak wielka różnica. patrząc na turnieje w sc2 to raczej terran jest najsłabszy... co do piechoty to dobrze, że została osłabiona, bo przynajmniej teraz gra się inne rzeczy też, ale może rzeczywiście za mocno. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Powiedzcie mi ile może kosztować piec (sama stacja) robiony pod SCII. Tak by chodził płynniutko bez pocenia się przy 22" w rozdziałce FHD ? Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2010 Czy tylko ja po obadaniu bety stwierdziłem, że Terrańska jednostka THOR to niewypał roku ? Serio, tak nie przemyślanego patentu nie było chyba jeszcze w historii RTSów :] Czek dyzałt - http://www.starcraft2.net.pl/portal/sc2/1/1043/Husky_prezentuje_Koreanska_gra_z_Thorami_w_roli_glownej.html Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Powiedzcie mi ile może kosztować piec (sama stacja) robiony pod SCII. Tak by chodził płynniutko bez pocenia się przy 22" w rozdziałce FHD ? nie wiem czy na kompie za 2k będzie śmigać na ultra w każdym momencie. szczególnie przy dużej ilości jednostek (przede wszystkim u zerga) nawet mocne kompy nie dają rady. tak naprawdę blizz nie podał jeszcze końcowych wymagań, będą pewnie jak już zakończą prace. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2010 Zgadza się, kupilem pc pod SC2 za ponad 3 koła i na ustawieniach Ultra czasem mi zacina, gram tylko zergiem nie wiem jak jest przy innych rasach. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Oczywiście beta jest nie do końca z optymizowana graficznie, ale to ci powinno pokazać jaka role gra procesor i karta graficzna w SC2 http://www.legionhardware.com/articles_pages/starcraft_ii_wings_of_liberty_beta_performance,6.html Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Czy tylko ja po obadaniu bety stwierdziłem, że Terrańska jednostka THOR to niewypał roku ? Serio, tak nie przemyślanego patentu nie było chyba jeszcze w historii RTSów :] Czek dyzałt - http://www.starcraft2.net.pl/portal/sc2/1/1043/Husky_prezentuje_Koreanska_gra_z_Thorami_w_roli_glownej.html Hmmm, ładne : ) Jednak coś to to potrafi. Ale i tak wole battele [; Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 - jeżeli ktoś jeszcze nie ma klucza. dostałem po godzinie Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Umm, niby skąd jedna nieznana osoba ma taką ilość kluczy do rozdania za nic? Gdzie jest haczyk? Czy znane jest źródło tych kluczy? Aby nie wyszło, że to jakiś przekręt. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 (edytowane) nie wiem. masa ludzi dostała. czy przekręt... portale o sc dostały masę zaproszeń. każdy kto miał wcześniej też dostał. może jakiś generator, ale myślę że blizz nic z tym nie zrobi, bo im teraz zależy żeby było jak największe obciążenie serwerów. ważne że działa. nie chcesz - Twoja sprawa. Edytowane 30 kwietnia 2010 przez luk_ash Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 (edytowane) Czy chcę to raczej pytanie retorycznie. Wolałbym jednak uniknąć ewentualnych problemów, typu, zablokowane konto BNet, bo klucz bety był "lewy" z jakiegoś powodu. Nie znam się, dlatego się upewniam. Ludzie biją się w konkursach i temu podobnych, a tu jakiś przypadkowy szesnastolatek (wg profilu) ze Szwecji nagle rozdaje każdemu kto się zgłosi do jutra. Mówisz, że dostałeś. Jest to sam klucz czy całe zaproszenie od Blizzarda takie jak wysyłają na maila? Na razie się zapisałem, ale trzeba czekać na klucz parę dni z tego co gość napisał. Edytowane 30 kwietnia 2010 przez Suavek Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 ja czekałem godzinę. dostałem sam klucz. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 ja czekałem godzinę. dostałem sam klucz. Gosc robi update na swoim kanale z infem. Wyslal ze 150 kluczy i /afk do wieczora. Beda. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Giveaway ended! No more new subscribers will get keys, sorry.I am aware of that everyone havn't received beta keys, but very many people have, and I hope you appreciate it But why not subscribe anyways? Who knows if there will be more giveaways in the future? Thanks to everyone, sending out the last keys asap Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Zgadza sie, jednak... Wlasnie dodalem swoj kod od tego goscia i mam bete SCII Nie byla to sciema! Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Raptor, a kiedy wysyłałeś mu PM? Edit: Nie ważne, dostałem klucz. Edytowane 1 maja 2010 przez Suavek Cytuj
Rik 13 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Jakby ktoś chciał coś pograć to walcie - brass.brik A jeśli ktoś jeszcze nie ma klucza i jest w stanie za niego zapłacić to jak ostatnio zajrzałem na allegro klucze chodziły po ~ 30zł (podobno na ebayu za kilka $ można wyrwać). Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Wlasnie zaczalem sciagac bete, bo klucz mi zalega juz od dluzszego czasu i szkoda zeby sie zmarnowal. Tragiczne predkosci ten downloader wyciaga, 1,6gb ma sie sciagac 12h? wtf? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 no ogólnie ściąganie patchy czy map też trwa strasznie długo... dziewiąty patch w którym jest edytor i waży 500mb mi się z dwie godziny ściągał. info z nocy - data premiery starcraft 2:wings of liberty - 27.07.2010 !!! http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html?100503 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 wylaczylem w opcjach enable peer to peer transfer i sie sciagnelo dosc szybko Cytuj
bobi 0 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Powiedzcie mi ile może kosztować piec (sama stacja) robiony pod SCII. Tak by chodził płynniutko bez pocenia się przy 22" w rozdziałce FHD ? nie wiem czy na kompie za 2k będzie śmigać na ultra w każdym momencie. szczególnie przy dużej ilości jednostek (przede wszystkim u zerga) nawet mocne kompy nie dają rady. tak naprawdę blizz nie podał jeszcze końcowych wymagań, będą pewnie jak już zakończą prace. U mnie działa, na 1920/1080 Wszystko Ultra/Extream tam gdzie jest taka opcja, co śmieszne na Extream jest mneijszy spadek fpsów niż na ultra, chociaż na ultra wygląda to brzydziej ; p Oh, kolejne 4 klucze doszły do mnie ; D Blizzard, albo mnie docenia albo mam szczęście, łącznie rozdałem już z 10 kluczy ; D Edytowane 5 maja 2010 przez bobi Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 ja mam mocno sredni komputer a sc2 mi smiga na max detalach Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 jakby ktoś miał jeden klucz to chętnie bym przyjął - dla kumpla. Cytuj
-Sora- 0 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) To jakaś farsa. Dwa konta i key'a brak ;/ Jakby ktoś jeszcze miał klucz albo znał miejsce skąd można go zdobyć (gość z yt już chyba odpuścił) to byłym wdzięczny i zobowiązany. Tak sobie słucham porównania wersji językowych ( ) i mam nadzieje, że tak jak w przypadku innych gier blizz'a będzie można wybrać sobie wersje językową podczas podpisania key'a pod konto battle.net. Da się w ogóle później zmienić wersje jak już się wklepie key'a? Czy może coś przegapiłem i blizz zamierza wydać SC2 od razu w kilku językach na płytce? Edytowane 8 maja 2010 przez -Sora- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi