Raptor 226 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jesli jest tak jak z wowem to nie. Wersja EU bedzie nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakieś namiary na demo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mam do konta bn przypisanego triala US, bede mogl normalnie przypisac do niego SC2 EU jak kupie? Na moje - tak. Prawdę mówiąc nie widze powodu dla którego nie mógłbyś dodać CD keya w odpowiedniej zakładce. To tak na logikę. Jednak jak klikam 'Buy Digital Game' to stronka mi odmawia, twierdząc, ze już wyczerpałem limit kopii na ten region. License limit reached You already have the maximum number of StarCraft II licenses for this game region. Jesli jest tak jak z wowem to nie. Wersja EU bedzie nowa. Co znaczy że wersja EU będzie nowa? Bo nie mogę się znaczenia tego zdania doszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
GRIZZ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Konto musi zakładać nowe, nie przetransferuje konta z triala US na eurobnet, no chyba że napiszesz Psyko wiarygodnego maila do supportu blizza że na stałe zamieszkałeś w stanach, dobra ściema przejdzie( w becie tak było:) ) swoją drogą drugie konto-druga szansa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jesli jest tak jak z wowem to nie. Wersja EU bedzie nowa. Co znaczy że wersja EU będzie nowa? Bo nie mogę się znaczenia tego zdania doszukać. pewnie chodzi mu o to ze jego profil sie nie przeniesie z triala na full czyli nie bedzie replayi achievow i savow ktore zdobyl na trial. a co do trial usa i full eu na jednym koncie to nie wiem jak ale bete mialem usa na tym samym koncie co teraz mam eu full. w wow jednak napewno sie tak nie dalo kiedys bo konta sie zakladalo oddzielnie dla tych regionow. teraz gdy sa bnet konta moze z tym tez byc inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
GRIZZ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Znajomy ma SC2 i w ogole nie gra online. Moze oddac mi swoj klucz, z ktorego ja sciagne gre z serwa Blizzarda i na ktorym bede gral a i on bedzie mogl grac w singla na swojej kopii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tak, ale za kazdym razem bedzie musial sie logowac (chyba, ze sciagnie cracka). No i gra by obaj byli online (jeden w SP, 2gi MP) odpada. Ale ogolnie shareowac konto da jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Znajomy ma SC2 i w ogole nie gra online. Moze oddac mi swoj klucz, z ktorego ja sciagne gre z serwa Blizzarda i na ktorym bede gral a i on bedzie mogl grac w singla na swojej kopii? klucza oddac raczej nie moze jesli juz go dodal do swojego konta bn. w tej sytuacji chyba musi ci dac login i pass. tylko chyba obaj rownoczesnie nie mozecie grac tak czy siak. ale na zmiany juz jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Klucz z wersji pudelkowej umozliwi mi sciagniecie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Klucz z wersji pudelkowej umozliwi mi sciagniecie gry? Tak. Dodajesz go w zakładce konta Battle.net, potem masz dostęp do ściągania klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nawet 7h trial umozliwia sciagniecie gry poprzez battle.net . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ja sciagnolem z bnet nawet bez zadnego keya. potem tylko sie go dodalo do konta i juz mozna grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ja sciagnolem z bnet nawet bez zadnego keya. potem tylko sie go dodalo do konta i juz mozna grac Ale to jeszcze przed premiera gry ściągnąłeś, tak? Bo teraz już się tak nie da, z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 calkiem mozliwe ze jest tak jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kampania ukończona, więc pora na marudzenie. Dla zainteresowanych/znudzonych - http://ja.gram.pl/SuavekS/29 Może nie tyle marudzenie, co czepianie się szczegółów. Zawiedziony jestem tylko końcówką i niektórymi rozwiązaniami jeśli chodzi o jednostki, gdyż kampania jako ogół była naprawdę przyjemna. Multi to osobna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Narzekalem strasznie na zlodziejskiego blizza i zdzieranie takiej kasy za jedna kampanie, ale kupilem i nie zaluje, multi wynagradza wszystko. Kampania chodzi spoko lans na ultra + 7.1 ale na multi max srednie ustawienia, przy wyzszych za dlugo laduje. zergi op Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Zergi nie są OP. Terran Teh/mass marrinow jest zaje.bi.ście OP : / Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez bobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiki 86 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) - HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p1/4 - HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p2/4 -HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p3/4 -HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p4/4 Co za gra, jedna z najlepszych jakie widziałem. Niesamowity rozwój wydarzeń Polecam wszystkim. BTW, nie czytajcie komentarzy ze względu na spoilery. Edit: Sygnatura już ok? Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Hiki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ahaha, MISTRZOSTWO! Obejrzałem choć mam w odwłoku tę grę. Nie nooooooooo, dobre to było w pizdu. A końcówka lepsza niż w amerykańskich filmach PS. Hiki, zmień ustawienie sygny albo % polecą Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Chciałem właśnie wrzucić, ale mnie ubiegliście. Genialny mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Skonczylo sie nie fair . Za(pipi)ista gra hehe. Tutaj ladny LOLgame: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 - HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p1/4 - HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p2/4 -HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p3/4 -HD Starcraft 2 TT1 v MasterAsia p4/4 Co za gra, jedna z najlepszych jakie widziałem. Niesamowity rozwój wydarzeń Polecam wszystkim. BTW, nie czytajcie komentarzy ze względu na spoilery. Sikam ze śmiechu xDDDDDDD W momencie jak Zealot bił Spire i Pool jednocześnie myślałem, że gra będzie jego.... a tu taki lol na koniec! xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ehh powinni cos wymyslec na draw... tez mnie raz spotkala sytuacja patowa gdzie przeciwnik zrobil mi cannon rush ktory skontrowalem i poszlismy na base trade ktory sie skonczyl tym ze on mial sporo cannonow w mojej bazie i 2 proby a ja zealota pilnujacego mojego proxy pylona. rozwiazanie ktore ja zastosowalem: zaczolem czytac ksiazke az przeciwnik wyszedl ("Pod kopuła" S. Kinga wiec dobre 900 stron na czekanie) ale pierwszy raz widze cos takiego w pro grze. koles spalil ze nie patrzyl na mini mapke jak niszczyl budynki. imo albo niech dodadza draw w ladderach albo niech powtarzaja mecz zakonczony patem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No, to powiedzmy, ze juz nauczylem sie cos tam klikac w tego SC2 . I wyladowalem w Golden League (z Bronze i wczesniej grania 1h max w SC/BW) Next stop platyna heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi