Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Nie lubię za bardzo grać na piecu, ale wszyscy tak tę grę zachwalają, że grzech nie spróbować i nie znać. Czy na moim kompie pogram chociaż na średnich detalach? Jest już leciwy, więc nie wiem, czy w ogóle próbować. Patrząc w system na panelu sterowania w Windowsie XP, to procek Athlon 64 x2 5600+ 2,81Ghz, 2GB RAMu, karta graficzna Gigabyte 8600GT. Da się na tym sprzęcie pograć, czy mam sobie wybić tem pomysł z głowy? Z góry thx za odpowiedź.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Mam coś podobnego i myślę, że w singlu średnie ze wszystkimi bajerami są w zasięgu tej konfiguracji. MP jak wyżej, ale można testować medium.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Raczej nie będe grał w to w multi (najwyżej pyknę pare razy by spróbować jak się gra). Raz, że brak czasu i inne gry do ogrania (niedługo wysyp), dwa - nie widzę się w toczeniu wielogodzinnych bojów w RTSa To jak mówicie, że na średnich gra powinna śmigać, to może w najbliższym czasie zainwestuję. Nawet growi laicy o tym gadają, to chociaż pogląd trzeba mieć A może Ktoś z Was podzieliłby się kodem na demo? Jakby co to proszę o PW. Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez [InSaNe]
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Słuchaj Starcraft2 ma naprawdę małe wymagania, jeżeli chcesz poprostu pograć. Jak bardziej zależy ci na milionach fps-ów itp to pewnie, że musisz mieć dobry sprzęt. Ja gram w tą grę nawet na komputerze: AMD Athlon 2400+ z 2 gb ramu i Radeonie x1650 (jak jestem u rodziców). Wszystko na low, ale w singlu da się grac i to całkiem znośnie. Nie wiem co prawda co będzie jak najedzie mnie protoss i całą flotą puści te wszystkie samolociki, ale na razie do tego nie dopuściłem. Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez redundantor
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l no dobra panowie: zna ktos jakies dobrze zorganizowane turnieje online sc2 dla graczy z europy? narazie wpadlem tylko na craftcup o ktorym wiem jeszcze tyle co nic wiec bylbym wdzieczny za podsuniete info o innych
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l dzisiaj o 12.45 tarson gra o trzecie miejsce z dimaga. Wczoraj polegl z Idra final o 15.10 : mouz.Morrow vs cj.Idra transmisja na http://tv.esl.eu/de/
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Ma ktoś jednego traila na zbyciu? plz poszedl na PM EDIT: mam jeszcze jednego triala kto pierwszy ten lepszy: CJZ82R-CWM2-8VDYB6-8ZRC-BZ22BN Edytowane 29 sierpnia 201014 l przez danielskii
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Wiedziałem że tak to się skończy... Każde kolejne rumunowanie o klucz zakończy się mandatem karnym w wysokości 20%
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Ten Dimitri jest nadużywany przez ludzi jak piosenka z Requiem for a Dream jako soundtrack i traci cały swój, oryginalny urok imho.
Opublikowano 1 września 201014 l Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z Play as Guest? W sensie, nie trzeba się logować a można spokojnie przejść całą kampanię offline. A przecież Blizzard tak bardzo chciał walczyć z piractwem - jak to jest.
Opublikowano 1 września 201014 l Żeby zagrać w ten sposób po włączeniu gry musisz najpierw zalogować się na BN. Po wylogowaniu opcja Play as Guest staje się dostępna
Opublikowano 2 września 201014 l Ale mowa o jednokrotnym zalogowaniu? Po uruchomieniu gry nie muszę się nawet logować aby opcja ta była dostępna, a rozpatruję po prostu udostępnienie gry bratu mieszkającemu gdzie indziej, co by mógł sobie przejść kampanię. Czy muszę mu udostępniać całe konto, czy wystarczy, że raz się zaloguje i będzie mógł grać potem już normalnie jako gość?
Opublikowano 2 września 201014 l Nie gram w Starcrafta II, ale pracuję w kawiarence internetowej, gdzie żeby udostępnić klientom opcję Play as Guest muszę właśnie najpierw zalogować się do BN - za każdym razem, gdy uruchamiam grę. W przeciwnym przypadku po kliknięciu w ten przycisk pojawia się informacja o konieczności uprzedniego zalogowania się.
Opublikowano 2 września 201014 l Hm, to nie wiem. Ja uruchamiam komputer, włączam grę i bez żadnego logowania mogę wybrać Play as Guest.
Opublikowano 4 września 201014 l restream lub jak ktoś jest cierpliwy oficjalna strona TG-Intel STARCRAFT II Open Season1 - pierwsza duża oficjalna liga SC2. głównie koreańce z kilkoma zaproszonymi graczami z poza korei. właśnie trwa pierwsza gra Idra vs jakiśkoreaniec. tragiczny komentarz/kontrola kamery i duże problemy z streamem jak na razie... więcej info na gosugamers.net ---- niespodziewanie chyba Idra 2-0. genialne gry. w drugiej koreaniec mega szybka nuka, ale podobnie jak w sc:bw nie specjalnie się to przydaje... Edytowane 4 września 201014 l przez luk_ash
Opublikowano 2 listopada 201014 l W końcu się złamałem i sprawiłem sobie SCII. Na razie w multi grałem głównie UMS'y (;>), ale placementy udało mi się rozegrać (miałem strasznie łatwe mecze i trafiłem do platynowej ligi, ale pewnie prędko spadnę do złotej). Tak właściwie to chciałem po prostu napisać - jeśli ktoś chce pograć to dodajcie mnie na BN - rik (673)
Opublikowano 4 listopada 201014 l lepiej byc w platynie niz bronz i silver gdzie kazdy bedzie cheesowal ile sie da