Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ...tylko akcent tego gościa z prawej mnie męczy A ja właśnie lubię Joe Millera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Fantastyczna runda dla Streloka, moc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 OP! Nerf!! Nani się trochę gubił. Taka chaotyczna runda. Też za Strelockiem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) "....when the Cheese FAILS!" Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ... twice Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Strelo? Strelciu? Streloczku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Kanapki z serem... Szkoda, za bardzo zaryzykował w drugiej grze No ale przyznać trzeba że Nani te dwie rundy rozegrał perfekcyjnie. Hehe gość z kartkami "Go Idra, Toss imba" rządzi Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 okej wróciłem, organizacyjnie, żenada na miejscu, ci co nie zmiescili sie na sale kinowa gdzie byli Panowie, musza stac w kolejce, zadnego tv co sie dzieje, poza jednym 32 calowym gówienkiem przy wejsciu bez głosu, gdzie stoi milion ludzi. postawione 20 kompów na krzyz gdzie gimberzy grają w kampanie starcrafta, o wowie juz nie wspomne z grzecznosci, jako widz ŻENADA DO KWADRATU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie ma to jak domek, streamik, popcorn... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie ma to jak domek, streamik, popcorn... ...tyle, że mi się siedzenie przylepia do fotela, bo zza okna grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 okej wróciłem, organizacyjnie, żenada na miejscu, ci co nie zmiescili sie na sale kinowa gdzie byli Panowie, musza stac w kolejce, zadnego tv co sie dzieje, poza jednym 32 calowym gówienkiem przy wejsciu bez głosu, gdzie stoi milion ludzi. postawione 20 kompów na krzyz gdzie gimberzy grają w kampanie starcrafta, o wowie juz nie wspomne z grzecznosci, jako widz ŻENADA DO KWADRATU. tego się obawiałem i się cieszę, że sobie odpuściłem wyjazd do wawy, szczególnie że jest dużo czekania pewnie więc bym na głowę tam dostał. grał Nerchio? szkoda, że Tarson trafił na lepszą formę Ret-a. szkoda ukrainców. chyba nikt nie kibicował Naniwie:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja tam zawsze byłem fanem TLO i White-Ra. A Strelock ma przyjazną mordę to why not xD Offtop: Tasteless to jeszcze grywa? BO coś dawno nie słyszałem jego imienia wymienianego. Czy tylko jako komentator obecnie? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 i koszulkę w spodniach:P Nerchio gra z PapaToss:P rozumiem, że przegrał wcześniej, bo teraz jest jakaś śmieszna drabinka pocieszenia (chyba, że komentator coś zawalił i to normalne looser bracket?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cały dolny bracket ma szansę na wygraną w turnieju jeszcze. Wygrany z dolnego bracketa będzie grał w finale ze zwycięzcą górnego bracketa. Jeszcze Nikt nie odpadł z tego turnieju Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tastless zdaje sie jest w EG jeszcze ale siedzi w korei i komentuje. co do tego EU inv to jeszcze przez meczem widze beznadziejna organizacje. gdzie oni graja to jakis zal. zero odgrodzenia od widowni. krzykne "proxy 2 gate" i juz po grze. jak sie ludzie dra przy all in z scv to pewnie tez koles tego nie slyszy i sie nie domysli ze cos sie dzieje. to jest polska wlasnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No też się nad tym zastanawiam, zwłaszcza że komentarz słychać na sali... co prawda polski, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A mogli im dać słuchawki wojskowe xD Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czyli normalny starcraftowy loser bracet, ktoś tam mówił, że drabinka pocieszenia więc się pogubilem. Tasteless komentuję (najczęściej co drugi dzień) dla GOMTV w Korei. grać chyba już nie gra za dużo. nie przesadzajcie z tą organizacją, bo praktycznie w Korei tylko są zawodnicy w "klatkach". mają słuchawki więc raczej nie ma problemu. zresztą proxy obecnie jest bardzo rzadką sprawą. bardziej jakiś timing push. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zresztą proxy obecnie jest bardzo rzadką sprawą. bardziej jakiś timing push. Naniwa would like to have a word with You xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 w finale nasl zdaje sie tez siedzieli w klatkach? na zwyklych lanach czy mlg chyba klatek nie ma ale zdaje sie publicznosc jest w innej sali niz grajacy. imo jest to niepowazne i zblaznienie sie jak na oficjalne bnet inv Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) kilka turniejów w skandynawi podobnie wyglądało. wystarczy obowiązek dużych wyciszających słuchawek i sobie mogą krzyczeć (WhiteRa grał bez słuchawek? ). jeżeli to blizz jest organizatorem to ich sprawa. zresztą to jest turniej wybitnie pokazowy, mimo dużej kasy, więc nie ma się co spinać Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na tego typu imprezach są stosowane słuchawki które wytłumiają dochodzący z zewnątrz dźwięk w możliwie największym stopniu. Na styl tych stosowanych przez pilotów myśliwców i śmigłowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) TvT teraz, może być ciekawie z dropami. A może się który o jakieś Njuki pokusi Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nerdem turniejów SC nie jestem ale nigdy nie widziałem Nuka na turnieju Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja już widziałem, ale to chyba jeszcze z bety. Też nie śledzę specjalnie. Po prostu było by fun z njukiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi