Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 "...kochają go wszyscy z wyłączeniem kobiet" xDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 "Nerchio posłal już jednego ukraińca do domu, ja spróbuję posłać następnego" Hahahah, rozkręcają się Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czasami zdarzają się gry ponad 30-40min i wtedy jak jest T są nuki czy bc. nerchio rozjechał whitere, myślę że tarson spokojnie też powinien wygrać. polski komentarz jest żenujący. nerchio pierwszy raz gra na takim turnieju, a oni go jeszcze zmuszają do odpowiadania na głupie pytania. się mi z polskimi dziennikarzami piłki nożnej kojarzy:D szkoda, że nie ma Day9/Tastelessa/Huskyego czy innego epickiego komentatora (wczoraj TotalBiscuit i Apollo niszczyli). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Drunken_Tarson (nieme myśli): Kurde, bede rzygał! Nie, nie bede. Oj jednak bede. "PP" *pause*. "Ej admin, macie wiadro? Bede rzygał!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Właśnie, niech ktoś rzuci linka do tej wczorajszej gry, chętnie bym zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pytanie: TB był w Warszawie? Czy o jakimś innym turnieju mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Co się działo w game 1? Musiałem na parę min odejść od kompa a potem z końca mieszkania słyszałem tylko stream i "OMG, 22 kills!" Kto wygrał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 o.O Włączyłem sobie to. Jeden kolo wrzucił więcej robocików do starcia niż drugi kolo, roz(pipi)ał mu pół armii i nagle game over i wygrał? o.O I Wy w to gracie? XD A się spocił jakby co najmniej 10km przebiegł XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tarson. na poczatku zrobil helion drop ktory zabil 22 scv w mainie i od tego momentu strelok bawil sie w gonienie. w jednym momencie wyrownal straty z scv ale potem z(pipi)al z 2nd expand stawiajac go na drugim koncu mapy i nie odlatujac nim po tym jak przestal byc to ninja expand Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Stona: jakbyś robil ponad 200 akcji na minutę to też byś się spocił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 beda jeszcze jakies mecze? dopiero co włączyłem steam Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W BFie robię ponad 200ptk na minutę , HA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 stona@ koles sie spocił bo nie działa kllima w złotych, wiem bo bylem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dopiero co włączyłem steam Damn, dzięki za przypomnienie, trza Steam obadać bo już po 19:00 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 beda jeszcze jakies mecze? dopiero co włączyłem steam Si Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ten bio ball zaczyna mnie w(pipi)iać xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 spamowanie maruderami i madovacami to taka wygrana na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Aaaaahahahahahahah xD - Socke, what went wrong? - The first thing is that Terran has MULEs.... overall. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 NIe znam gościa, (polak co komentuje) ale jest żenujacy -_-' Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) o.O Włączyłem sobie to. Jeden kolo wrzucił więcej robocików do starcia niż drugi kolo, roz(pipi)ał mu pół armii i nagle game over i wygrał? o.O I Wy w to gracie? XD A się spocił jakby co najmniej 10km przebiegł XD to, że nie ma ograniczonego czasu i bramek to nie znaczy, że nie da się oglądać/grać nie rzucił, bo oni kierują większością, może nie indywidualnie, ale grupy na pewno. skończyło się, bo podobnie jak w szachach gdy gracz widzi, że nie ma szans to się poddaje:) nie to co w piłce gdzie przy 5-0 muszą grać do końca:P też by się takie coś przydało w sumie. pocą się, bo grają o grubą kasę, do tego mają apm koło 200/300 pewnie. jakaś drabinka? nasi spadli do looser i wygrali i czekaja na tych co przegraja w polfinalach tak? thorzein wygrał z socke, ktory bedzie gral znowu z tarsonem? drugi polfinal to ret vs naniwa? i przegrany gra z nerchio? wiadomo co jest dziś, a co jutro?11 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Ten bio ball zaczyna mnie w(pipi)iać xD Oj tam Aaaaahahahahahahah xD - Socke, what went wrong? - The first thing is that Terran has MULEs.... overall. imba MULE !! Cholera, akurat tego wywiadu nie widziałem, musiałem odskoczyć na moment jakaś drabinka? nasi spadli do looser i wygrali i czekaja na tych co przegraja w polfinalach tak? thorzein wygrał z socke, ktory bedzie gral znowu z tarsonem? drugi polfinal to ret vs naniwa? i przegrany gra z nerchio? wiadomo co jest dziś, a co jutro? Dokładnie tak jak napisałeś. Tutaj jest jakaś rozpiska, ale to się chyba dość mocno rozjechało, więc nie wiadomo: http://www.gry-onlin...s/240931578.jpg Wygląda na to ze doczekamy jeszcze meczu Thorzeina z wygranym z najbliższego i 3 rundy drabinki przegranych. Poślizg mają dość spory, ale nie wyobrażam sobie żeby nie castowali finałów Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czyli jeszcze 3 mecze dziś? i jutro 3/4 (zalezy czy bedzie mecz o 3 miejsce)? się pogubiłem... tyle narzędzi jest do tworzenia bracketów, a oni nic, tak że nawet komentatorzy przez długi czas mówili, że będzie grał teraz Nerchio z Tarsonem. taka drabinka jest normą dla turniejów, ale mogli by o tym powiedzieć chociaż komentatorom:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Who cares about delay - fajna muza nawet leci xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No wiesz, jak będzie stream do 1 w nocy to już nam nie zostanie czasu na zrobienie tego mordującego kompy tower defense Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Fajny tekst na forach znalazłem: "Everyone knows the fact that Terrans can lose is just a bug. In a TvT, both players win." xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi