Skocz do zawartości

Starcraft II

Rekomendowane odpowiedzi

czasami zdarzają się gry ponad 30-40min i wtedy jak jest T są nuki czy bc.

nerchio rozjechał whitere, myślę że tarson spokojnie też powinien wygrać.

polski komentarz jest żenujący. nerchio pierwszy raz gra na takim turnieju, a oni go jeszcze zmuszają do odpowiadania na głupie pytania. się mi z polskimi dziennikarzami piłki nożnej kojarzy:D

szkoda, że nie ma Day9/Tastelessa/Huskyego czy innego epickiego komentatora (wczoraj TotalBiscuit i Apollo niszczyli).

o.O

Włączyłem sobie to. Jeden kolo wrzucił więcej robocików do starcia niż drugi kolo, roz(pipi)ał mu pół armii i nagle game over i wygrał? o.O

I Wy w to gracie? XD

A się spocił jakby co najmniej 10km przebiegł XD

to, że nie ma ograniczonego czasu i bramek to nie znaczy, że nie da się oglądać/grać :D

nie rzucił, bo oni kierują większością, może nie indywidualnie, ale grupy na pewno. skończyło się, bo podobnie jak w szachach gdy gracz widzi, że nie ma szans to się poddaje:)

nie to co w piłce gdzie przy 5-0 muszą grać do końca:P też by się takie coś przydało w sumie.

pocą się, bo grają o grubą kasę, do tego mają apm koło 200/300 pewnie.

jakaś drabinka? nasi spadli do looser i wygrali i czekaja na tych co przegraja w polfinalach tak? thorzein wygrał z socke, ktory bedzie gral znowu z tarsonem? drugi polfinal to ret vs naniwa? i przegrany gra z nerchio? wiadomo co jest dziś, a co jutro?11

Edytowane przez luk_ash

Ten bio ball zaczyna mnie w(pipi)iać xD

Oj tam :D

Aaaaahahahahahahah xD

- Socke, what went wrong?

- The first thing is that Terran has MULEs.... overall.

imba MULE !!

Cholera, akurat tego wywiadu nie widziałem, musiałem odskoczyć na moment :(

jakaś drabinka? nasi spadli do looser i wygrali i czekaja na tych co przegraja w polfinalach tak? thorzein wygrał z socke, ktory bedzie gral znowu z tarsonem? drugi polfinal to ret vs naniwa? i przegrany gra z nerchio? wiadomo co jest dziś, a co jutro?

Dokładnie tak jak napisałeś.

Tutaj jest jakaś rozpiska, ale to się chyba dość mocno rozjechało, więc nie wiadomo:

http://www.gry-onlin...s/240931578.jpg

Wygląda na to ze doczekamy jeszcze meczu Thorzeina z wygranym z najbliższego i 3 rundy drabinki przegranych. Poślizg mają dość spory, ale nie wyobrażam sobie żeby nie castowali finałów ;)

Edytowane przez ako

czyli jeszcze 3 mecze dziś? i jutro 3/4 (zalezy czy bedzie mecz o 3 miejsce)? się pogubiłem...

tyle narzędzi jest do tworzenia bracketów, a oni nic, tak że nawet komentatorzy przez długi czas mówili, że będzie grał teraz Nerchio z Tarsonem.

taka drabinka jest normą dla turniejów, ale mogli by o tym powiedzieć chociaż komentatorom:P