Gość ako Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie mówię że nie masz prawa się wypowiadać, tylko że Twoje wypowiedzi są nic nie warte. No więc jak mówię, graj w swoim grandmaster, masturbuj się do tego, a nie pouczaj innych w taki sposób bo Ci to nie wychodzi. Może muszę rozegrać 50 practice, może skipnę po 20, a może jeszcze wcześniej. Problem z tym masz jakiś czy co? Zapłaciłeś za klucz do mojej gry? Jeżeli masz takie problemy to... przerzuć się na simsy. Eot, z betonem nie będę gadał, bo widzę że nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Prawie zaczynasz rozumiec, ale jeszcze. Nie wychodzi mi pouczanie? Nie widisz swojej sprzecznosci? OK, oszczedzimy sobie kolejna wymiane postow i napisze wyraznie zeby ci nic nie ucieklo uwaga to sa dobre i logiczne rady. Wiem, ze teraz trudno ci w to uwierzyc, w koncu masz swoj mozg i prawdopobodnie czesto z niego korzystasz. pewnie kiedys , jak juz uzbierasz pieniedzy (gore pieniedzy!) na starcrafta i osiagniesz poziom highbronze, itak bedziesz sobie wmawiac ze godziny spedzony na practcie nie byly wcale stracone. Cudownie jest w wierzyc w klamstwa co? Ale nie mozesz sie obrazac i obrzucac go.wnem kazdego kto nazwie cie opoznionym czy graczem bfa. Tak prawdziwy swiat nie wygalda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale nie mozesz sie obrazac i obrzucac go.wnem kazdego kto nazwie cie opoznionym czy graczem bfa. Tak prawdziwy swiat nie wygalda. Czyli postać A nie może się fochać za bycie obrażanym przez postać B, ale postać B może obrzucać gównem postać A bezkarnie? Bo tak zabrzmiało ostatnie zdanie właśnie imho xD PS: Można kogoś obrzucić gównem za to, że nie używa polskich znaków? Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie wychodzi mi pouczanie? Nie widisz swojej sprzecznosci? Póki co dowiedziałem się od pr0 gracza jakim z pewnością jesteś, że jestem idiotą jezeli chcę się nauczyć gry na swój sposób (mimo że zaznaczyłem, iż znam wady/róznice pomiędzy practice a normalną grą), i że mam się przerzucić na simsy. Dzięki Ci Boże za te cenne rady! A, jeszcze kiedyś pisałeś że nie masz ochoty na granie z początkującymi, to też bardzo pomocne zdanie. Wiem, ze teraz trudno ci w to uwierzyc, w koncu masz swoj mozg i prawdopobodnie czesto z niego korzystasz. Przynajmniej mi czytanie ze zrozumieniem wychodzi, plus dla mnie. pewnie kiedys , jak juz uzbierasz pieniedzy (gore pieniedzy!) na starcrafta Nie wiem czy chciałeś być zabawny i Ci nie wyszło, czy o co chodzi w tym zdaniu? i osiagniesz poziom highbronze, itak bedziesz sobie wmawiac ze godziny spedzony na practcie nie byly wcale stracone. Cieszę się że mnie tak wysoko stawiasz w rankingach, mistrzu. Ale nie mozesz sie obrazac i obrzucac go.wnem kazdego kto nazwie cie opoznionym czy graczem bfa. Tak prawdziwy swiat nie wygalda. Ciekawa teoria. BTW, "gracz bfa", no pojazd jak ch... Po prostu nie wiem, czy się pozbieram po takiej obeldze z Twojej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) właśnie Thorzein wygrał 3 gry vs MVP (3:2 jest dla F.United) koreańce nie doceniają (DongRaeGu jest w stanie allkilować każdy team) europejskiej/niekoreańskiej sceny nadal i po raz kolejny się to mści. przydał by się jakiś nerf terrana jednak (albo wzmocnienie reszty), bo ilość T w GSL staje się nudna (34 na 64 razem w code S i A; 5/6 z tych co już awansowali w code S....). no i odpadł MC... 3:3 i Naniwa fighting!! edit: wygrał! lol z MVP Thorzeina jakby pofarbować to mógłby za koreańca robić Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przydał by się jakiś nerf terrana jednak (albo wzmocnienie reszty), bo ilość T w GSL staje się nudna (34 na 64 razem w code S i A; 5/6 z tych co już awansowali w code SJak mówiłem tak w trakcie BN Invi toś powiedział, że nie mam racji :>Aż mam ochotę sprzedać Ci slapa over the internet xD Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) mówiłeś o czymś innym, że terran gra tylko marine+maruders i że to ownuje wszystko, a to nie jest prawdą nerf powinien być w postaci jednostek odpowiednich w dodatku, bo terran ma za dużo opcji w każdej sytuacji (atak, obrona, harass) i ciężko będzie to wyrównać patchem. czekam na reavery i lurkrery:) albo coś zamiast o podobnym działaniu. tossowi potrzebne coś do harassu oprócz dk i ciężkiego do ogarnięcia (łatwego to skontrowania) prisma = taka funkcję miał reaver drop w bw. zerg poza zakopywaniem nie ma nic "cloakowego" = lurker:) nie mam pomysłu na jednostkę dla terrana tylko, może ta kulka co była w bw i kampani (science vessel?). dla mnie fajną sprawą było by wprowadzenie systemu z wyborem techtree = można budować jedną z dwóch jednostek tylko. wątpię żeby blizz dał więcej niż po jednej jednostce, bo scena ma się tak dobrze i mimo wszystko jest mocno zbalansowana, a tak duże zmiany wymagały by potem kilku patchy znowu. Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Mówiąc wtedy o MMM poniekąd miałem też na myśli właśnie to, że u Terrana łatwo dopasować jednostki do poszczególnych zadań - tak jak wspomniałeś att, def i harra. Ale nadal upieram się, że Marine + Marauder to najlepsze duo jakie istnieje teraz w grze Co do jednostek: Z jednej strony chciałbym Lurkery, bo zawsze byłem ich fanem, z drugiej strony wydaje mi się, ze ich nie uraczymy (a przynajmniej nie w HotS jeszcze) ze względu na Spine Crawlery, które teraz już nie są stacjonarnymi jednostkami/budynkami. Niby jest sporo różnic między nimi dwoma, wiem, ale po prostu czuję że Blizz nie pokusi się o Lurkera teraz. Ciężko mi za to powiedzieć, co możemy zobaczyć. Co do tossów, hmm... ciężko mi wybrać tutaj coś. Nie wiem czemu, ale spodziewam się jednostki latającej. Coś na wzór Corsaira starego. Coś z małym dmg, ale skillem który będzie powodował zmiany w ustawieniu armii na polu bitwy (np ucieczka przed Psi Storm, snare z powodu Fungala etc). U terrana widzę coś na wzór Goliatha. A przynajmniej bankowo będzie to jednostka z Factory. PS: Co to u tossa jest DK, bo ni cholery nie mogę sobie skojarzyć skrótu. Literówka Ci się palnęła? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Taki Tarson opierał swoją grę przez cały dzień na dwóch podstawowych jednostkach i zamiatał. dwie jednostki to dwa M racja jest, zawsze (w bw też) tak było i będzie że to podstawowe i najważniejsze jednostki T. pierwsi w produkcji - marins, którzy nie dość, że jeszcze strzelają i w naziemne i w powietrzne to ownuja podstawowe jednostki wroga (szczególnie na początku) + marudery jako tanki (przyjmujące dmg) i spowalniające + medivaci z możliwością transportu całej kulki (jedyny minus ich że mogą być skontrowane przez np phoenixy czy coruptory, co wczesniej jak byly medyczki nie mialo miejsca). tyle, że każdy praktycznie tech tossa czy zerga kontruje dobrze kulke i wtedy terran musi cos wymyslec. przewaga T jest, ale jak zawsze jak ktoś gra dobrze Z lub P to sobie z nim radzi - w drugim team matchu dzisiaj Revival (zerg) pokonał najpierw dwóch T (w tym Nade) i MC i dał TSL trzecie zwycięstwo z rzędu (http://wiki.teamliqu...#Group_Overview). blizz coś wymyśli, bo przewaga T nie przeszkadza tak jak liczba TvT (ciekawego mu ale ile można:)) edit: za 3h (ja nie dam rady) Nerchio i Mana walczą w turnieju IGN - http://uk.ign.com/ipl tak tak - literówka, chyba za dużo gram w wowa dk i mi się literka wkradłą - miało być dt. z goliathami racja - zapomnialem o nich:) edit2: "Nerchio wins a solid 3-0 after Ret all-ins 3 straight games." i zagra z Idra (znowu ZvZ), który przegrał z Maną Mana zagra w finale WB z PapąTossem więc myślę, że możemy zobaczyć obu Polaków na podium:) Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 chętnie pogram w weekend w s2 w multi poprosze zaproszenia na pw. jestem casualem więc nie ma sie czego bać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Żeby wysłać zapkę to trzeba mieć nick z gry i numer gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ale na forumku na priv email albo cuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 I na koniec.... Man, that high-five went poorly! Nie ma to jak klikać sobie w filmiki po prawej w sekcji Propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Hahaha, Immortal mnie ZNISZCZYŁ Aż sobie pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 przecież on udaje dragoona z sc, a nie immortala... day9 podobnie jak jego brat niszczą system jeżeli chodzi o scenę sc:) jeżeli ktoś nie wie to od dwóch dni trwa w niemczech turniej IEM - http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/IEM_Season_VI_-_Global_Challenge_Cologne#Playoffs właśnie skończyła się faza grupowa, diestar trafił na trudną grupę i nie pokazał nic wielkiego i odpadł, tarson pechowo dostał dwóch mocnych zergów i mimo pokonania HuK-a też już nie gra dalej. Nerchio 3-0 w grupie gdzie był tarson - gra genialnie, nie przegrał starcia i chciałbym żeby doszedł do finału z MC (lub Maną, który też zaliczył 3-0 w mocnej grupie). jutro o 11.15 pierwszy ćwierćfinał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 przecież on udaje dragoona z sc, a nie immortala... Pod koniec tak, ale na poczatku udaje immortala i nawet o tym mówi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 przecież on udaje dragoona z sc, a nie immortala... Jeżeli mamy być ściśli to pierw Drone'a, potem Immortala, a na końcu gada o AI Dragoona Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) zwracam honor. coś mi na słuch chyba padło. http://www.teamliquid.net/video/streams/IEM%20Main%20Stage - najpierw Kas vs Socke, potem Nerchio vs Puma. śmialiśmy się z Polaków, a niemiaszki też część po niemiecku prowadzą Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Rin, Edek, coś jeszcze pykniem w nadchodzące wieczory, czy jush nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Rin, Edek, coś jeszcze pykniem w nadchodzące wieczory, czy jush nie? Zmieniłem platformę więc SC musiałem instalować kolejny raz. Postanowiłem tym razem przejść na wersję anglojęzyczną ale chyba mam pecha do serwerów Blizz, bo ciągnie mi już bodaj czwarty dzień z rzędu i zawsze w pewnym momencie łapie "niewłaściwy klient". Przy sprzyjających wiatrach ściągnie się do środy. Czy Edek gra, nie wiem - ostatnio tłucze w jakieś MMO z elfami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 O, a co tak się przestawiłeś na eng? W każdym razie daj znać jak bedziesz miał już grę na dysku, ja chętnie pogram jakieś custom mapy czy nawet możemy ladderek 2v2 podatakować. Potrzebuję odmiany od kampanii (swoją drogą, na hardzie jest banalna, mam nadzieję że brutal stanowi większe wyzwanie) i 1v1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie wiem jeszcze jak, ale wrzuciło mnie do złotej Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Pewnie nie mógł przeboleć polskich nazw jednostek. Ja poczekam na dodatek i dopiero wtedy zagram kampanie. Wystarczająco się nagrałem w betę a teraz i tak nie mam na czym bo mój netbook nie pociągnie 2ki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ^^stare, ale fajne. dużo takich jest w necie. duży turniej w stanach - http://pro.majorleaguegaming.com/live/sc2_red - dwie sceny i 4 najlepszych komentatorów. zero polaków niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi