Kazuun 221 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 IdrA jest tak wredny, tak chamski, tak zapatrzony w siebie, zę nie bardzo wiem, jak można go lubić Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Dopiero się zacząłem tym wszystkim interesować i jeszcze nie znam tych zawodników za dobrze ;p po prostu podoba mi się jego gra Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Ja tam IdrA lubię, może nie tak, że mu kibicuję ale podoba mi się jego "I don't give a fuck" charakter. Dodatkowo jego BM jest o stopień wyżej niż BM reszty - wystarczy popatrzeć na jego mecze z CombatEX jak celnie kontruje jego tanie docinki. Jedyny gracz, którego nie lubię to iNcontroL. Kiedys dziwiłem się skąd w ludziach tyle niechęci do tego gościa ale teraz rozumiem. Zreszta jak zobaczyłem jego stream oklejony reklamami to jeszcze bardziej wyklarowało mi się zdanie na jego temat - wiem, pieniądze etc. ale jakoś Destiny albo WhiteRa potrafią streamować bez grafik a i tak ludzie lgną na ich kanały tysiącami. Co do stylu gry IdrA to rzeczywiście jego makro niszczy ale gość często przegrywa, bo jest cholernie uparty. Ostatnio przegrał, bo trzymał się combo crackling+infestor kiedy przeciwnik poszedł w HT. Przegrał z kretesem, bo sztormy zrobily z jego armii mielonkę ale mimo to pod koniec musiał dorzucić coś od siebie. Z tego właśnie powodu znacznie lepiej ogląda mi się mecze wspomnianego wcześniej Destiny albo Spanishiwa. Edytowane 19 Listopada 2011 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 O której to leci plus minus i gdzie oglądać idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 http://www.teamliquid.net/mlg/ masz czerwony i niebieski kanal, jak chcesz mozesz obejrzec cala wczorajsza retransmisje. dzisiaj start okolo 17.30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Co do stylu gry IdrA to rzeczywiście jego makro niszczy ale gość często przegrywa, bo jest cholernie uparty. heh uparty to malo powiedziane. pamietam jak kiedys atakowal od frontu expanda gdzie stal planetary, 3 bunkry i siege jakimis smiesznymi zerling roach i stracil tak cala armie 3 razy i ciagle plakal ze terran jest op bo to przecierz wina terrana ze on nie probowal dropow do maina czy broodlordow. w idrze najbardziej lubie jego ragequity z gier ktory wygral. moja ulubiona akcja to (gra chwile potem )a na drugim miejscu (z analiza )ale jest to jedyne co w nim lubie. btw co sie stalo z jego show z artosisem "2 zergs qq about colosus"? Edytowane 19 Listopada 2011 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie ważne jak dobrym i pomysłowym graczem jesteś. Jeżeli zachowujesz się jak zadufany w sobie cham to nie mam dla Ciebie grama szacunku. Wolę kogoś kto jest przeciętny ale uprzejmy etc niż prosa nad prosy który nie wie jak okazać komuś szacunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja tam IdrA lubię, może nie tak, że mu kibicuję ale podoba mi się jego "I don't give a fuck" charakter. Dodatkowo jego BM jest o stopień wyżej niż BM reszty - wystarczy popatrzeć na jego mecze z CombatEX jak celnie kontruje jego tanie docinki. +1 Ja mu osobiście kibicuję, podoba mi się jego styl gry (podobnie jak styl gry Reta), czyli greedy zerg. BM mi nie przeszkadza, pewnie dlatego, że miewam podobne myśli często ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Nie ważne jak dobrym i pomysłowym graczem jesteś. Jeżeli zachowujesz się jak zadufany w sobie cham to nie mam dla Ciebie grama szacunku. Wolę kogoś kto jest przeciętny ale uprzejmy etc niż prosa nad prosy który nie wie jak okazać komuś szacunek. to samo chciałem napisać. podobny typ gracza to Naniwa, który po wygraniu piątkowych finałów Globala jest już w finale Pro Circuit (pokonał po raz kolejny Nestea, jednego z najlepszych, jak nie najlepszego pvp - HuK-a i DRG). widać, że wcinanie ryżu mu służy:P cieszy mnie, że ostatni patch mocno wyrównał balans. tylko jeden T w 10:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ależ młody Leenock zjada przeciwników, dobry finał może być v Naniwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 MLG atm? Rzuć ktoś linka. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) http://www.teamliqui..._Providence_Red niesamowite ZvZ przed chwilą, Leenock z 0:2 zrobił 4:3 vs DRG i zaraz finał z Naniwa:D taka ciekawostka: Leenock zaczynał od Open Bracket i zaliczył w drodze do finału 4x 2:0 vs Toss (w tym z Oz i Hukiem) :> Nani wygrał z DRG i dwa razy z Nestea więc umie grać na Zerga. będzie ogień. aż mi się spać odechciało:P Edytowane 21 Listopada 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Nie kojarzę głosów commentatorów, ale jakieś takie..... bez emocji trochę się wydają. Eeeeee, czy to jest Tasteless & Artosis? O.o Chyba jestem zmęczony już... Edytowane 21 Listopada 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 oglądałem tylko dwie pierwsze gry i początek 3 (jakie trzeba mieć jaja w wieku 15 lat żeby walcząc o 25k$ zagrać 6pool?) i komentował Husky i DJWheat. tak jak lubię Huskyego to jego komentarz się nie umywa do T&A. poza tym już po 1 finałowej grze mu siadł głos.... tego drugiego znam tylko z MLG i jest strasznie słaby. oglądał ktoś do końca? jak Naniwa nie wybronił 6pool? przecież widział co się dzieje? potem było coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ej jak wy to oglądacie jak to w ogóle nie jest po kolei. Oglądałem przed chwilą Puma vs Losira, a teraz nagle Boxer vs. Leenock. Gdzie mogę sobie łyknąć te wszystkie mecze po kolei? I czym się różni Red stream od Blue? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja oglądałem live. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 na red zdaje sie komentowal tastless i artosis a na blue husky z djwheat. no i na poczatku inne mecze na nich lecialy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ależ zjadł Naniwe, dobry żółtek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 http://us.blizzard.com/store/details.xml?id=1100001122 Cena 90 zł przez kilka następnych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 hmm nice. a na eu store cene nadal 60 euro. zainteresowanym przypominam o podziale na regiony wiec kupowac jesli wam to nie przeszkadza albo chcecie druga kopie by grac z hamburgerami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Hmm, a nie da się napisac do Blizza o zmianę przydziału? Wydawało mi się, ze tak - ale ręki nie dam, więc się nie sugerować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a tego juz nie wiem bo mi przydzial eu odpowiadal Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) http://wiki.teamliqu...ack_Winter_2011 - kolejny wielki turniej, tym razem z dwoma Polakami - Maną i Nerchio, którzy są już w drugiej rundzie grupowej. 3 streamy, 3 duety komentatorskie z T&A na czele + Day9 + TB. odpadł już Idra i Stephano. zwycięzca MLG - Naniwa właśnie walczy o pozostanie w turnieju. duże szanse dla Polaków na walkę o czołówkę i dużą kasę. Edytowane 25 Listopada 2011 przez luk_ash 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Playoffy zdominowane przez P, tylko jeden T. W eliminacjach Nerchio na starcie spotka sie z MaNa - szkoda, bo wolałbym ich zobaczyć w kolejnej rundzie Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) dwóch T (Naama i Puma). Toss dominuje, ale myślę że kwestią czasu jest ogarnięcie tych szybszych upów przez resztę. Nerchio z Maną nie w eliminacjach, a w 1/16 finału:) stawiam na zerga - Mana jest w średniej formie, a Nerchio w wysokiej. ogólnie system DHW jest średnio udany. mała przejrzystość i sytuacje gdzie z dwoma porażkami można wygrać turniej, a z jedną można nie wejść do 1/16... nie rozumiem celu stosowania systemu grup, który poza brakiem przejrzystości (cała ekipa komentatorów się co chwilę gubi w tym) stwarza często potrzebę wielu dogrywek + drzewko finałowe z (tylko) BO3 i bez LB... gry zaczynają się o 10, Polacy mają grać o 13. o 11 rewanż za MLG - DRG vs Naniwa ----- Nerchio rozjechał Manę w drugiej gdzie (pierwsza wyrównana) i jest już w 1/8 gdzie zmierzy się z Ret-em. bardzo fajnie się rozkładają mu w tym turnieju. w 1/16 było 10 tossów, teraz jest 3 i praktycznie każdy mu przed nami:P Edytowane 26 Listopada 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi