Skocz do zawartości

Starcraft II

Featured Replies

Opublikowano

jakbys mial taka wyplate to nie chcialbys zmieniac platformy :) zwlaszcza ze narazie zalezy to tylko i wylacznie od nich. no ale nie na dlugo, gra zlapie drugi oddech bo narazie w porownaniu do BW oceniam na 3-/6 .

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 161,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem trochę w starcrafta i... Blizzard nie potrafi robić RTSów. Pewnie multi wymaga myślenia, układania jakichś taktyk, ale single niestety nie. Filozofia singla polega mniej więcej na tym - wydob

• Będę w mniejszości jeśli powiem, że w nosie mam ten cały e-sport? Kupuję grę dla singla, kampanii, skirmishów, bo jestem każualem i chcę się tylko dobrze bawić, a nie stresować i dobijać nadgarstek.

• cześć

Opublikowano

no wiesz to nie tak latwo w ciemno zostawic najpopularniejszy esport kiedy sie jest w nia najlepszym dla wielkiej niewiadomej.

a co do wyplaty to w sc2 jest wieksza kasa

Opublikowano

może działa to na tej zasadzie, że ci "wielcy" nie potrafią przeboleć, że to co w BW bylo trzonem rozgrywki tutaj jest tylko dodatkiem (mowa o apm) i zwyczajnie obawiają się przejścia

Opublikowano

Wpiszcie w google "zerg rush" :D

Opublikowano

Jako, że jestem "pies na baby" w temacie "Making of..." i z przyjemnością oglądam nawet te materiały dotyczące gier których samemu nie lubię, to wrzucam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe jak się prosi dostosują do nowych jednostek.

Jutro MLG startuje zdaje się, MaximusBlack startuje, trzymam kciuki ;]

Opublikowano

CIekawe czy założy togę :D

Opublikowano

Nowe jednostki, nowe jednostki, ale rozumiem część z nich zastąpi te stare, mam rację? Tempesty wyglądają mi na zamiennik dla Void Ray'ów, te terrańskie mechy to takie Maraudery itp.

Generalnie widzę sporo takich typowych "wkurwiaczy", za przeproszeniem. Bo tu blokada ekonomii, tam podkradanie jednostek ze wzniesień itp.

I rozumiem, że oba multi (WoL, HoS) będą funkcjonować oddzielnie? Nie tak, że nagle jeden pójdzie w zapomnienie?

Jakaś data premiery jest znana wstępna?

Opublikowano

Overseer zostaje ale będa się mu bacznie przyglądac jakie skille można by mu dodać.

Mothership odchodzi.

Carrier znika na rzecz tych Tempestów (ale to nie jest chyba jeszcze final, bo ciągle zmieniają działąnie Tempesta. Raz to jest long range artilery, raz statek do walki AtA oraz AtG etc)

Ten Terrański mech miał zastapić Thora, ale wciąż ma "zbyt Thorowy" feeling, więc dunno jak wyjdzie.

Opublikowano

Heart of the Swarm Battle Report (Protoss vs Zerg)

Opublikowano

DRG już w finale czeka.

W losers bracket round 9, Sase v Alicia, w round 10 czeka MKP już. Zaje.bista pierwsza gierka, Sase zjadł blinkstalkerami.

Opublikowano

Hmmm, pamiętam cos o czytaniu Dev Diary jakiś czas temu, ze się sporo pozmieniało.

Ten vids chyba nie jest specjalnie aktualny, nie?

PS:

TO jest czy nie jest off kanał SC na YT?

Opublikowano

Jest aktualny :) są jeszcze 2 filmiki battle report, w których pokazane są mecze hots i widać wszystkie jednostki w akcji ( jeden z nich komentuje day9 :D )