ogqozo 6 551 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 (edytowane) 1. Obadaj pierwszego Starcrafta, jeśli możesz. To arcydzieło, jedno z może kilku na peceta - i myślę, że niewiele się zestarzało, a pod pewnymi względami gra się w nie lepiej, niż w dwójkę. Dodatkowo SC2 raczej jest robiony dla fanów - co prawda da się spoko bez problemów nauczyć i przejść bez grania w jedynkę, ale jednak więcej frajdy jest, kiedy się obeszło jedynkę. A ją tak czy siak bardzo warto przejść. 2. Jak w każdej chyba grze Blizzarda, filmików jest dość sporo. Nie wiem, o czym mówi Dr. Suess. W moim rozumieniu gier, np. nie jest na silniku SC2... 3. Gra łącznie zawiera 29 misji, przy czym w jednej grze można przejść ich 26 - trzykrotnie staniesz przed wyborem, misja A czy misja B. Z tych 26 misji, 22 na pewno przejdziesz, cztery to taka opcjonalna mini-kampania Protossów, a jedna to ukryta misja, którą trzeba odkryć, robiąc konkretną rzecz (trudną do domyślenia się bez wiedzy...) w jednej z misji głównej kampanii. Edytowane 24 stycznia 2013 przez ogqozo Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Pograłem sobie na YT i strasznie jara mnie ta gra. Chyba kupię Pytanko,jest jakiś mini-tutorial na początku dla zielonych? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 W sensie teraz pierwszy raz zobaczyłeś Starcrafta? Zaiste jesteś zielony. Doprawdy polecam jedynkę na początek, nie z powodów tutorialowych (dwójka je ma, a także bez nich wprowadza bardzo ładnie wszystkie kolejne rzeczy na bieżąco), ale żeby to przeżyć. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Słyszałem o tej grze(i serii),ale jakoś nigdy mnie nie interesowala,aż do teraz. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 (edytowane) Właściwie cała kampania to teturial, lub mozna ustawić sobie "bota" w custom game na najnizszym poziomie i nawet nie będzie cie zbytnio atakował i mozna się pobawić w trenowanie makr itp. każdą rasą inaczej sie gra i musisz rozkminić na początku która rasa "jak sie buduje" @szprota uśmiechnij się a załatwie ci bete do starcrafta Hots tylko tam jest multi i Cie szybko zjedzą i chyba gdzieś mam jeszcze trial do starcrafta 2. jak będe w domu to podeśle. a przy instalicji dwójki jest skrót wydarzeń z jedynki więc teoretycznie mozna olac jedynkę, ale nie warto Edytowane 25 stycznia 2013 przez Dr.Suess Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Hmm, ciekawe skąd ludzie mają bete HotS bo ja nigdzie nie widziałem by jakieś stronki rozdawały kody A Blizzowych invów się tradeować chyba nie da bo są automatycznie przypisywane do konta, nie? Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Kazuun@ każdy lepszy sklep w polsce przy złożeniu preordera wysyła kod do bety ma maila, empik.com/ultima , mozesz zamowić dostać kod i potem anulowac Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 25 stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 stycznia 2013 Jeśli dostałeś kilka zaproszeń i nie masz co z nimi zrobić to chętnie jedno przygarnę ;D. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 (edytowane) Eeee, Ty mówisz o pre-orderach. A ja mówię o giveawayach jakichś Poza tym, wszędzie gdzie jest deal typu "Kup a dostaniesz betę" to trza płacić za grę z góry etc. A ja bym chciał zobaczyć HotS nim zapłacę/kupię Edytowane 25 stycznia 2013 przez Kazuun Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Ogralbym jedynke ale po prostu nie mam na to wszystko czasu. Sam nie wiem jeszcze kiedy ogram fulla WoL. Orzeszek, trial WoL ile obejmuje? Zakres misji czy czas? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 http://www.starcraft2.net.pl/ rozdawal kilka razy a mieli bo to zdaje sie oficjalny serwis fanowski w katowicach tez rozdawali na iem Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 nie trzeba płacić za preordera, juz 5 kodów załatwiłem sobie .macie bany na google czy jak? co do trialu to nie pamiętam ale chyba 14 dni akywności wymienione na 10h czy 20h spędzonych z grą ale głowy nie dam. czy tak trudno zamówić sobie na empiku gre i poczekać 10 minut na maila? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 mi sie skonczyly tam darmowe wyszukiwania Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Eeee, Ty mówisz o pre-orderach. A ja mówię o giveawayach jakichś Poza tym, wszędzie gdzie jest deal typu "Kup a dostaniesz betę" to trza płacić za grę z góry etc. A ja bym chciał zobaczyć HotS nim zapłacę/kupię bodajże gram.pl na fejsie rozdawał w zeszły weekend kody Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 https://us.battle.net/account/sc2/starter-edition/ nie wystarczy się zarejestrować żeby triala dostać? ;< Ja nie mam jak sprawdzić, gdyż dysponują full wersją już. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 bodajże gram.pl na fejsie rozdawał w zeszły weekend kody Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Ile wazy cala gra na dysku po zainstalowaniu? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Rozumiem, że ktoś nie ma czasu, ale w takim razie lepiej zagrać tylko w jedynkę. To kompletniejsza historia i kompletniejsza gra. Dwójka to jakby taki świeży wariant, nie wnosi tak wiele - prawie każda misja po prostu wprowadza jakiś nowy gimmick czy jednostkę i na niej oparta jest gra. Niby odświeżono parę rzeczy, ale interfejs i wygląd "jedynki" do dzisiaj zadowalają. A czas na "dwójkę" się znajdzie... Blizzard wydaje grę raz na kilka lat. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 (edytowane) Pytanko Czy wersja PUDEŁKOWA Starcraft 2 będzie chodziła na Macu czy trzeba cyfrową kupić? np ta http://allegro.pl/starcraft-2-ii-wings-of-liberty-pl-pc-box-24h-nowa-i2963301834.html Edytowane 25 stycznia 2013 przez Lionel Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 (edytowane) Nie prościej kupić najtańszą pudełkową, a instalkę ściągnąć z neta? Ja tak zrobiłem, płyty nawet nie wyjmowałem z pudełka, bo polskiego dubbingu bym nie mógł znieść Edytowane 25 stycznia 2013 przez kaz_ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Nie prościej kupić najtańszą pudełkową, a instalkę ściągnąć z neta? Ja tak zrobiłem, płyty nawet nie wyjmowałem z pudełka, bo polskiego dubbingu bym nie mógł znieść ^ This Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 ... bo polskiego dubbingu bym nie mógł znieść Ja gralem w pl wersji jezykowej i jestem bardzo zadowolony.Imo odwalili kawal swietnej roboty.Wiadomo ze oryginal zawsze lepszy ale tu nie jest tak jak z Killzone 2 gdzie najbardziej wulgarnym wyzwyskiem bylo "o cholera!".Glosy podobne do oryginalnych (jak ktos mial chrypke to w pl tez sie postarali o to) , zbytnio sie nie wczuwali w role i nie przezywali ich ale i tak jest dobrze. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Dobra,ale ponawiam moje pytanie z poprzedniej strony Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Kolega ci juz odpowiedzial.Nie wprost,co prawda,zatem oto jasniej: ogolnie polega to na tym ze w sklepie kupujesz kod do aktywacji SC2.Plyta i pudelko sa w gratisie.Po odpaleniu plyty gra ci sie niby instaluje ale i tak to co wazniejsze pobierze ci sie samo po odpaleniu jej.Jak gra sie zalaczy to podajesz kod do aktywacji produktu. To samo jednak sie dzieje podczas pobierania ze strony startera,z taka roznica ze na koncu nie wpisujesz kodu,tylko grasz w te kilka mapek tylko.Zatem to co kolega proponowal -> pobierasz ze strony odpowiednia wersje startera,kupujesz byle gdzie sc2,uzyskanym kodem rozszerzasz startera do pelnej edycji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi