Gattz 217 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Co za gra wczoraj zacząłem w nocy i do 3 mnie gra trzymała przy kompie. Fabularnie nieźle ale ja lubię takie sci fi. Fajnie zobaczyć starych znajomych i nawet zadania na czas nie wkurzają bo są zrobione z pomysłem. Cgi jak zwykle mistrzowskie i gram z dubbingiem bo w grach bliza mi to nie przeszkadza. Z kumplem wczoraj 2 mecze online pyknelismy i nawet taki noob jak ja zauważył pewne zmiany. Mam wrażenie że łatwiej mi się gra protosami w multi teraz. serio nie przeszkadza ci jak atakuja cie karakany i anulatory a ty czekasz na stymulanty? na to sie patrzec nie da Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Kolega grał terranami więc nie:) Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 sa w sc2 umsy? cos jak turret defense i tego typu rzeczy z jedynki bo w sumie nie sprawdzalem online, tylko kampanie przechodzilem są, jest tego od groma 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Jedna rzecz mnie jeszcze wkurzyła odnośnie fabuły na początku Poświęcenie Zeratula Mam nadzieję że będzie jakiś come back później .... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 no tez sie wkurzyłem, ale to znany schemat fabularny blizzarda. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ktoś będzie chętny na sporadyczne, każualowe partyjki w co-opie? Suavek#2879 Nie wytrzymałem i zamówiłem, w przyszlym tygodniu cos moge pograc. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 13 listopada 2015 Autor Opublikowano 13 listopada 2015 Bardzo dobra kampania, przeszedłem ją na normalu ale trochę za łatwo to wszystko poszło. Wystarczyło ciąglę napierać A-Move i w trakcie warpować nowe jednostki. W weekend biorę się za poziom Hard. Wg mnie LotV zasługuje na 8/10, dałbym 9 gdyby nie tyle misji "na czas", których tak nienawidzę. Brakowało mi też tego, że nie było praktycznie żadnej misji gdzie mogłbym postawić bazę od zera (nie licząc expów). Zawsze się zaczynało z postawionymi Pylonami, Gate'ami i jakimiś innymi zaawansowanymi budynkami. Musiałem nieraz rozwalać postawione Pylony, bo lubie mieć ustawione busynki po swojemu w kostkę ;- ) Czy tylko mnie się wydaje że to najkrótszy i najłatwiejszy dodatek? Pamiętam że WoL i HotS były dłuższe i o wiele trudniejsze jeśli chodzi o Upgrady jednostek. @Suavek wysłałem zaproszenie. Jeszcze nie miałem okazji grać w coop, więć chętnie wypróbuję z kimś. Podaje swoje ID jakby ktoś z forumka chciał pograć 2v2, 3v3, CoOp. Dreamcaster#2155. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 no te upgrade'y do jednostek to jakiś kosmos, daleko nie jestem, bo fallout 4, ale te zeloty z włóczniami z area dmg, dragoony i dark templary co po zgonie odradzają się w bazie za free w nieskonczonośc to troche op xd czekam na kolosy xd i jeszcze mechanika statku, w 4 misji juz miałem technologie do ekstraktora ze nie potrzebuje probek do wydobycia vespanu, albo spawn posiłków i laser z nieba co rozpuszcza wszystko. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 imo poziomem trudnosci nie odbiega od reszty protoss jest najlatwiejsza mechanicznie rasa ktora najlatwiej zrobic deathball i a move dodac do tego ze mozna na wyborze misji podpatrzec jakie jednostki bedzie miec przeciwnik i dobrac do tego wlasny happy meal z jednostek i moze stad to uczucie ze jest latwiej Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Tak z innej beczki. Czy na W10 gra chodzi lepiej? Chodzi mi o WoL i HotS... Słyszałem, że był problem zaraz po aktualizacji do W10. A to jedyna gra w którą gram na PC. Jednak integracja z X1 kusi. Był jakiś patch do SII? Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 13 listopada 2015 Autor Opublikowano 13 listopada 2015 imo poziomem trudnosci nie odbiega od reszty protoss jest najlatwiejsza mechanicznie rasa ktora najlatwiej zrobic deathball i a move dodac do tego ze mozna na wyborze misji podpatrzec jakie jednostki bedzie miec przeciwnik i dobrac do tego wlasny happy meal z jednostek i moze stad to uczucie ze jest latwiej No może rzeczywiście chodzi o tej efekt Deathball. Zwłaszcza z pomocniczymi jednostkami jak Sentry (wybrałem wariant, który daje boost do prędkości oraz ataku a przy tym robi za mobilny Pylon) i armia jest nie do zajechania. Jak wspomniałem wcześniej grałem tylko na Normal, może się okazać, że Hard to zupełnie inna bajka. Korzystając z okazji że SC2 znów jest na topie, stworzyłem przed chwilą grupę - PSX Extreme. Każdy chętny do gry w Versur albo CoOp niech dołącza. Łatwiej będzie umówić się na grę mając wszystkich w jednej grupie. GL HF Jeśli korzystacie z Battlenet Launchera to wystarczy wkleić ten adres do przeglądarki internetowej - battlenet://starcraft/group/2/327658 Kto nie korzysta, niech wyszuka w grze grupę PSX Extreme. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 imo poziomem trudnosci nie odbiega od reszty protoss jest najlatwiejsza mechanicznie rasa ktora najlatwiej zrobic deathball i a move dodac do tego ze mozna na wyborze misji podpatrzec jakie jednostki bedzie miec przeciwnik i dobrac do tego wlasny happy meal z jednostek i moze stad to uczucie ze jest latwiej pojechałes o łatwości protossów xd ja to pamiętam że plagą było 3xm czy marinsi maruderzy i medivaki, spamowało się tym nawet mickrowania nie trzeba było stosowac Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) akurat protoss to moja glowna rasa. mialem na multi lvl 35 kazda rasa i protoss jest po prostu najlatwieszy pod wieloma wzgledami. zapomniales o larva injectach jako zerg? gg nie masz jak pozbyc sie nadmiaru kasy podczas gdy protoss jest w tym najlepszy w grze jestes supply blocked? terran musi tak 3 scv wyslac zeby to szybko naprawic bo budowac po jednym przy reactorach nie ma sensu a protossem sobie jeden probe shift click 6 pylonow zrobi zebym nie musial sie martwic jakis czas. tego typu rzeczy. co smieszniejsze jest on jednoczesnie najslabsza rasa ktora nie ma ani jednej przegietej rzeczy obecnie jak ravager i liberator. a i tak wygra mistrzostwa swiata znowu Edytowane 13 listopada 2015 przez Gattz Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Photos jest śmiesznie łatwy. Ludzie których uczyłem Starcrafta po 6 miesiącach mnie miażdżyli protestem a nie byłem byle frajerem bo byłem mid Master zerg. Protos jest powodem porzucenia przeze mnie tej gry. Blizzard zabił Starcrafta właśnie Protosem i likwidacją kanałów pol-1 jak w BW i W3 itd itp. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Shen#2656 gdyby ktos chcial coopa pograc. Dawno nie gralem w sc, troche zardzewialem. 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Gdzie w miarę tanio wyrwę LoV? Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 (edytowane) wszedzie podobne ceny ok 120-130zl. OStatnio bylo promo na cdp.pl to za 112zl z wysylka kupilem. Edytowane 16 listopada 2015 przez Shen 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 xd mi własnie empik napisał że moja sztuka została wysłana i będzie do odbioru za 1-2 dni xd niepoważni są. fallout 4 też 12stego miałbym do odbioru. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 przy premierze bloodborne nauczylem sie zeby nic tam nie brac jesli zalezy mi na czasie. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) skończyłem kampanie bardzo dobre zakończenie trylogii, trochę za dużo patosu w tej części i ogólnie protosów nie lubie, ale fajnie sie pykało. epilog to czyste zło pod względem intensywności rozgrywki na normalu dał mi w kość co dopiero wyżej sie dzieje to ja nawet nie. Edytowane 19 listopada 2015 przez Orzeszek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 no ja jestem pod koniec i dzieje się dziś 3 h pograłem. Myślę że w weekend skończę. Mnie śmieszy polska wersja po 2 h musiałem zmienić na angielską. Jak zergi i terran dało się po polsku słuchać to tu jest to śmieszne. Te nazwy protosów Zmieniłem bo się przy kobiecie wstydziłem grać jak ona słyszała o " braku połączenia z kali" etc . A nazwy własne protosów to już pokłady komedii. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 zamiast zeloty, ciąge słyszałem "zaloty" i miałem beke Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Ktos coop w weekend? 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Skończyłem w końcu w ten weekend. Fajnie że pozamykali wszystkie wątki ale w sumie troszkę mnie rozczarowało brakiem cgi na końcu. Zawsze gry blizzarda miały genialne cgi tu tylko jedno było na początku a na końcu nie. Dodatkowo wszystko trochę ze zbyt dużą ilością patosu. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Juz mozna dlc zamawiać http://eu.battle.net/sc2/pl/blog/19976124 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi