Opublikowano 19 grudnia 20159 l od kilku dni jest nowy commander dla co-op misji plus nowa misja a stare dostaly wszystkie update
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Czy sejwy się zapisują w chmurze/na serwerach? Planuję format kompa i zależy mi tylko na tych stanach gry.
Opublikowano 16 stycznia 20169 l progress kampani napewno sie zapisuje. czy konkretne save z misji tez to nie wiem.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Dobra, jako że Blizz wreszcie zdecydował się na wypuszczenie kompletnego Battlechesta, to zmierzam nabyć ów komplecik i mam w związku z tym trzy pytania. Wiem, że kampanie pewnie kopie zadek, ale jak obecnie wygląda kwestia multi i czy początkujący ma w ogóle czego szukać obecnie na serwerach? Net 8 Mb styknie na w miarę komfortową rozgrywkę? A, i czy do grania w singlu trzeba być online tak jak w Diablo 3?
Opublikowano 26 marca 20178 l Raczej olewam, chyba ze bedzie pozniej jakas promocja. Po premierze ostatniego dodatku do dwojki przerobilem sobie wszystkie kampanie, jakos mnie grafa nie raziła w oczy.
Opublikowano 26 marca 20178 l XDDDDDDD plus za wsparcie wyższych rozdziałek, ciekaw jestem ile sobie policzą za remasterka.
Opublikowano 26 marca 20178 l no blizzard w formie, jak nie filtr diablo 1 w diablo 3 XDDDDD to poza wsparciem 4k i wygładzeniu krawędzi jednostek i portretów to top kek cancer.
Opublikowano 26 marca 20178 l Mimo że nie jestem fanem Starcraft-a jestem zadowolony z zapowiedzenia remaster-a , niech teraz tylko dadzą Diablo 2 LOD podobnie zrobione z dopieszczonymi funkcjami sieciowymi , integracją z aplikacją blizzard-a , jakimiś osiągnięciami i wywaleniem botów a jestem wstanie zapłacić jak za pełnoprawny produkt . Nie wiem jak wygląda scena SC1 ale w D2LOD jak wczoraj grałem to było dość sporo serwerów mając na uwagę ile gra ma lat.
Opublikowano 30 marca 20178 l https://d8un0y0mnd29o.cloudfront.net/public/Starcraft+1.18+PTR+1202.zip https://d8un0y0mnd29o.cloudfront.net/public/Starcraft+1.18+PTR+1202.zip pod tym linkiem można juz testować stracrafta remaster, jest dostępna cała kampania multi ponoć laguje ale po to jest ptr.
Opublikowano 30 marca 20178 l Zassac, zainstalowac, grac? Czy trzeba sie logowac jeszcze na battlenet?
Opublikowano 30 marca 20178 l Hmm, czyżby ten remaster był całkowicie za darmo, czy po prostu blizzard daje teraz "demówkę" do testów?
Opublikowano 31 marca 20178 l to jest PTR czyli coś wyżej niż beta, szlifują balans i mechaniki u ludzi, testują wydolnośc serwerów itd
Opublikowano 16 listopada 20177 l No, ale tylko pierwsza kampania, a druga dla tych co już mieli WoL wcześniej, c'nie?
Opublikowano 17 listopada 20177 l troche dupa mnie boli, ci co kupili wszystko na bierząco w tym ja to dostali osiagnięcie i 3 avatarki xd no bardzo słabo Edytowane 17 listopada 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Właśnie skończyłem ostatni dodatek do StarCraft II i cóż mogę powiedzieć no świetna gra mam nadzieję, że wyjdzie trzecia część. Czekam teraz na remaster WarCrafta III, a w międzyczasie będę wdzięczny jeżeli ktoś poleci jakiegos dobrego rts może być nawet z tych nowszych. Edytowane 7 grudnia 20186 l przez Milo
Opublikowano 13 lipca 20195 l Czy ktoś z Was kupił misję Novy ? One jakoś rozwijają fabułę po skończeniu 3 kampanii ? Chcę kupić Legacy of The Void, żeby dowiedzieć się jak skończyła ta historia, ale być może od razu kupiłbym też te misje