Skocz do zawartości

Starcraft II

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 161,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem trochę w starcrafta i... Blizzard nie potrafi robić RTSów. Pewnie multi wymaga myślenia, układania jakichś taktyk, ale single niestety nie. Filozofia singla polega mniej więcej na tym - wydob

• Będę w mniejszości jeśli powiem, że w nosie mam ten cały e-sport? Kupuję grę dla singla, kampanii, skirmishów, bo jestem każualem i chcę się tylko dobrze bawić, a nie stresować i dobijać nadgarstek.

• cześć

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

:obama:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra, jako że Blizz wreszcie zdecydował się na wypuszczenie kompletnego Battlechesta, to zmierzam nabyć ów komplecik i mam w związku z tym trzy pytania. Wiem, że kampanie pewnie kopie zadek, ale jak obecnie wygląda kwestia multi i czy początkujący ma w ogóle czego szukać obecnie na serwerach? Net 8 Mb styknie na w miarę komfortową rozgrywkę? A, i czy do grania w singlu trzeba być online tak jak w Diablo 3?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Raczej olewam, chyba ze bedzie pozniej jakas promocja. Po premierze ostatniego dodatku do dwojki przerobilem sobie wszystkie kampanie, jakos mnie grafa nie raziła w oczy.

Opublikowano

XDDDDDDD plus za wsparcie wyższych rozdziałek, ciekaw jestem ile sobie policzą za remasterka.

Opublikowano

no blizzard w formie, jak nie filtr diablo 1 w diablo 3 XDDDDD to poza wsparciem 4k i wygładzeniu krawędzi jednostek i portretów to top kek cancer.

Opublikowano

Mimo że nie jestem fanem Starcraft-a jestem zadowolony z zapowiedzenia remaster-a , niech teraz tylko dadzą Diablo 2 LOD podobnie zrobione z dopieszczonymi funkcjami sieciowymi , integracją z aplikacją blizzard-a , jakimiś osiągnięciami i wywaleniem botów a jestem wstanie zapłacić jak za pełnoprawny produkt . Nie wiem jak wygląda scena SC1 ale w D2LOD jak wczoraj grałem to było dość sporo serwerów mając na uwagę ile gra ma lat.

Opublikowano

Zassac, zainstalowac, grac? Czy trzeba sie logowac jeszcze na battlenet?

Opublikowano

:dunno: jeszcze nie sciągałem jak mi dasz czas do jutra to sprawdze xd

Opublikowano

Daje ci 14min bo tyle mi zostalo do konca pobierania. 13...

Opublikowano

to jest PTR czyli coś wyżej niż beta, szlifują balans i mechaniki u ludzi, testują wydolnośc serwerów itd

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

No, ale tylko pierwsza kampania, a druga dla tych co już mieli WoL wcześniej, c'nie?

Opublikowano

troche dupa mnie boli, ci co kupili wszystko na bierząco w tym ja to dostali osiagnięcie i 3 avatarki xd no bardzo słabo

Edytowane przez Orzeszek

• 1 rok później...
Opublikowano

Właśnie skończyłem ostatni dodatek do StarCraft II i cóż mogę powiedzieć no świetna gra mam nadzieję, że wyjdzie trzecia część. Czekam teraz na remaster WarCrafta III, a w międzyczasie będę wdzięczny jeżeli ktoś poleci jakiegos dobrego rts może być nawet z tych nowszych.

Edytowane przez Milo

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś z Was kupił misję Novy ? One jakoś rozwijają fabułę po skończeniu 3 kampanii ? Chcę kupić Legacy of The Void, żeby dowiedzieć się jak skończyła ta historia, ale być może od razu kupiłbym też te misje