[InSaNe] 2 478 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Nie lubię za bardzo grać na piecu, ale wszyscy tak tę grę zachwalają, że grzech nie spróbować i nie znać. Czy na moim kompie pogram chociaż na średnich detalach? Jest już leciwy, więc nie wiem, czy w ogóle próbować. Patrząc w system na panelu sterowania w Windowsie XP, to procek Athlon 64 x2 5600+ 2,81Ghz, 2GB RAMu, karta graficzna Gigabyte 8600GT. Da się na tym sprzęcie pograć, czy mam sobie wybić tem pomysł z głowy? Z góry thx za odpowiedź. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Da pograc, ale w MP i tak bym ustawil wszystko na LOW. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Mam coś podobnego i myślę, że w singlu średnie ze wszystkimi bajerami są w zasięgu tej konfiguracji. MP jak wyżej, ale można testować medium. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) Raczej nie będe grał w to w multi (najwyżej pyknę pare razy by spróbować jak się gra). Raz, że brak czasu i inne gry do ogrania (niedługo wysyp), dwa - nie widzę się w toczeniu wielogodzinnych bojów w RTSa To jak mówicie, że na średnich gra powinna śmigać, to może w najbliższym czasie zainwestuję. Nawet growi laicy o tym gadają, to chociaż pogląd trzeba mieć A może Ktoś z Was podzieliłby się kodem na demo? Jakby co to proszę o PW. Edytowane 20 sierpnia 2010 przez [InSaNe] Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Słuchaj Starcraft2 ma naprawdę małe wymagania, jeżeli chcesz poprostu pograć. Jak bardziej zależy ci na milionach fps-ów itp to pewnie, że musisz mieć dobry sprzęt. Ja gram w tą grę nawet na komputerze: AMD Athlon 2400+ z 2 gb ramu i Radeonie x1650 (jak jestem u rodziców). Wszystko na low, ale w singlu da się grac i to całkiem znośnie. Nie wiem co prawda co będzie jak najedzie mnie protoss i całą flotą puści te wszystkie samolociki, ale na razie do tego nie dopuściłem. Edytowane 21 sierpnia 2010 przez redundantor Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 no dobra panowie: zna ktos jakies dobrze zorganizowane turnieje online sc2 dla graczy z europy? narazie wpadlem tylko na craftcup o ktorym wiem jeszcze tyle co nic wiec bylbym wdzieczny za podsuniete info o innych Cytuj
marjano 161 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 dzisiaj o 12.45 tarson gra o trzecie miejsce z dimaga. Wczoraj polegl z Idra final o 15.10 : mouz.Morrow vs cj.Idra transmisja na http://tv.esl.eu/de/ Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Chce ktoś może teraz pograć ? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) Ma ktoś jednego traila na zbyciu? plz poszedl na PM EDIT: mam jeszcze jednego triala kto pierwszy ten lepszy: CJZ82R-CWM2-8VDYB6-8ZRC-BZ22BN Edytowane 29 sierpnia 2010 przez danielskii Cytuj
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Wiedziałem że tak to się skończy... Każde kolejne rumunowanie o klucz zakończy się mandatem karnym w wysokości 20% Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Ten Dimitri jest nadużywany przez ludzi jak piosenka z Requiem for a Dream jako soundtrack i traci cały swój, oryginalny urok imho. Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z Play as Guest? W sensie, nie trzeba się logować a można spokojnie przejść całą kampanię offline. A przecież Blizzard tak bardzo chciał walczyć z piractwem - jak to jest. Cytuj
Di 839 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Żeby zagrać w ten sposób po włączeniu gry musisz najpierw zalogować się na BN. Po wylogowaniu opcja Play as Guest staje się dostępna Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Ale mowa o jednokrotnym zalogowaniu? Po uruchomieniu gry nie muszę się nawet logować aby opcja ta była dostępna, a rozpatruję po prostu udostępnienie gry bratu mieszkającemu gdzie indziej, co by mógł sobie przejść kampanię. Czy muszę mu udostępniać całe konto, czy wystarczy, że raz się zaloguje i będzie mógł grać potem już normalnie jako gość? Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie gram w Starcrafta II, ale pracuję w kawiarence internetowej, gdzie żeby udostępnić klientom opcję Play as Guest muszę właśnie najpierw zalogować się do BN - za każdym razem, gdy uruchamiam grę. W przeciwnym przypadku po kliknięciu w ten przycisk pojawia się informacja o konieczności uprzedniego zalogowania się. Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Hm, to nie wiem. Ja uruchamiam komputer, włączam grę i bez żadnego logowania mogę wybrać Play as Guest. Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Dziwne. Może to kwestia logowania się do BN z różnych komputerów? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) restream lub jak ktoś jest cierpliwy oficjalna strona TG-Intel STARCRAFT II Open Season1 - pierwsza duża oficjalna liga SC2. głównie koreańce z kilkoma zaproszonymi graczami z poza korei. właśnie trwa pierwsza gra Idra vs jakiśkoreaniec. tragiczny komentarz/kontrola kamery i duże problemy z streamem jak na razie... więcej info na gosugamers.net ---- niespodziewanie chyba Idra 2-0. genialne gry. w drugiej koreaniec mega szybka nuka, ale podobnie jak w sc:bw nie specjalnie się to przydaje... Edytowane 4 września 2010 przez luk_ash Cytuj
Rik 13 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 W końcu się złamałem i sprawiłem sobie SCII. Na razie w multi grałem głównie UMS'y (;>), ale placementy udało mi się rozegrać (miałem strasznie łatwe mecze i trafiłem do platynowej ligi, ale pewnie prędko spadnę do złotej). Tak właściwie to chciałem po prostu napisać - jeśli ktoś chce pograć to dodajcie mnie na BN - rik (673) Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 lepiej byc w platynie niz bronz i silver gdzie kazdy bedzie cheesowal ile sie da Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Dawałem w Graczpospolitej, ale myślę, że wypada i tutaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi