Skocz do zawartości

Starcraft II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kanapki z serem... Szkoda, za bardzo zaryzykował w drugiej grze :(

No ale przyznać trzeba że Nani te dwie rundy rozegrał perfekcyjnie.

Hehe gość z kartkami "Go Idra, Toss imba" rządzi :D

Edytowane przez ako
Gość Orzeszek87
Opublikowano

okej wróciłem, organizacyjnie, żenada na miejscu, ci co nie zmiescili sie na sale kinowa gdzie byli Panowie, musza stac w kolejce, zadnego tv co sie dzieje, poza jednym 32 calowym gówienkiem przy wejsciu bez głosu, gdzie stoi milion ludzi. postawione 20 kompów na krzyz gdzie gimberzy grają w kampanie starcrafta, o wowie juz nie wspomne z grzecznosci, jako widz ŻENADA DO KWADRATU.

Opublikowano

okej wróciłem, organizacyjnie, żenada na miejscu, ci co nie zmiescili sie na sale kinowa gdzie byli Panowie, musza stac w kolejce, zadnego tv co sie dzieje, poza jednym 32 calowym gówienkiem przy wejsciu bez głosu, gdzie stoi milion ludzi. postawione 20 kompów na krzyz gdzie gimberzy grają w kampanie starcrafta, o wowie juz nie wspomne z grzecznosci, jako widz ŻENADA DO KWADRATU.

tego się obawiałem i się cieszę, że sobie odpuściłem wyjazd do wawy, szczególnie że jest dużo czekania pewnie więc bym na głowę tam dostał.

grał Nerchio? szkoda, że Tarson trafił na lepszą formę Ret-a. szkoda ukrainców. chyba nikt nie kibicował Naniwie:P

Opublikowano (edytowane)

Ja tam zawsze byłem fanem TLO i White-Ra. A Strelock ma przyjazną mordę to why not xD

Offtop: Tasteless to jeszcze grywa? BO coś dawno nie słyszałem jego imienia wymienianego. Czy tylko jako komentator obecnie?

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

i koszulkę w spodniach:P Nerchio gra z PapaToss:P rozumiem, że przegrał wcześniej, bo teraz jest jakaś śmieszna drabinka pocieszenia (chyba, że komentator coś zawalił i to normalne looser bracket?):/

Opublikowano

tastless zdaje sie jest w EG jeszcze ale siedzi w korei i komentuje.

co do tego EU inv to jeszcze przez meczem widze beznadziejna organizacje. gdzie oni graja to jakis zal. zero odgrodzenia od widowni. krzykne "proxy 2 gate" i juz po grze.

jak sie ludzie dra przy all in z scv to pewnie tez koles tego nie slyszy i sie nie domysli ze cos sie dzieje.

to jest polska wlasnie....

Opublikowano

No też się nad tym zastanawiam, zwłaszcza że komentarz słychać na sali... co prawda polski, ale jednak ;)

Opublikowano

czyli normalny starcraftowy loser bracet, ktoś tam mówił, że drabinka pocieszenia więc się pogubilem.

Tasteless komentuję (najczęściej co drugi dzień) dla GOMTV w Korei. grać chyba już nie gra za dużo.

nie przesadzajcie z tą organizacją, bo praktycznie w Korei tylko są zawodnicy w "klatkach". mają słuchawki więc raczej nie ma problemu.

zresztą proxy obecnie jest bardzo rzadką sprawą. bardziej jakiś timing push.

Opublikowano (edytowane)

kilka turniejów w skandynawi podobnie wyglądało.

wystarczy obowiązek dużych wyciszających słuchawek i sobie mogą krzyczeć (WhiteRa grał bez słuchawek? :P).

jeżeli to blizz jest organizatorem to ich sprawa. zresztą to jest turniej wybitnie pokazowy, mimo dużej kasy, więc nie ma się co spinać :)

Edytowane przez luk_ash
Opublikowano (edytowane)

TvT teraz, może być ciekawie z dropami. A może się który o jakieś Njuki pokusi :D

Edytowane przez ako
Opublikowano

Ja już widziałem, ale to chyba jeszcze z bety. Też nie śledzę specjalnie. Po prostu było by fun z njukiem ;)