Skocz do zawartości

Starcraft II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem trochę w starcrafta i... Blizzard nie potrafi robić RTSów. Pewnie multi wymaga myślenia, układania jakichś taktyk, ale single niestety nie. Filozofia singla polega mniej więcej na tym - wydob

• Będę w mniejszości jeśli powiem, że w nosie mam ten cały e-sport? Kupuję grę dla singla, kampanii, skirmishów, bo jestem każualem i chcę się tylko dobrze bawić, a nie stresować i dobijać nadgarstek.

• cześć

Opublikowano

Fantastyczna runda dla Streloka, moc!

Opublikowano

... twice ;)

Opublikowano

Kanapki z serem... Szkoda, za bardzo zaryzykował w drugiej grze :(

No ale przyznać trzeba że Nani te dwie rundy rozegrał perfekcyjnie.

Hehe gość z kartkami "Go Idra, Toss imba" rządzi :D

Edytowane przez ako

Opublikowano

okej wróciłem, organizacyjnie, żenada na miejscu, ci co nie zmiescili sie na sale kinowa gdzie byli Panowie, musza stac w kolejce, zadnego tv co sie dzieje, poza jednym 32 calowym gówienkiem przy wejsciu bez głosu, gdzie stoi milion ludzi. postawione 20 kompów na krzyz gdzie gimberzy grają w kampanie starcrafta, o wowie juz nie wspomne z grzecznosci, jako widz ŻENADA DO KWADRATU.

Opublikowano

Nie ma to jak domek, streamik, popcorn... :D

Opublikowano

Nie ma to jak domek, streamik, popcorn... :D

...tyle, że mi się siedzenie przylepia do fotela, bo zza okna grzeje :/

Opublikowano

okej wróciłem, organizacyjnie, żenada na miejscu, ci co nie zmiescili sie na sale kinowa gdzie byli Panowie, musza stac w kolejce, zadnego tv co sie dzieje, poza jednym 32 calowym gówienkiem przy wejsciu bez głosu, gdzie stoi milion ludzi. postawione 20 kompów na krzyz gdzie gimberzy grają w kampanie starcrafta, o wowie juz nie wspomne z grzecznosci, jako widz ŻENADA DO KWADRATU.

tego się obawiałem i się cieszę, że sobie odpuściłem wyjazd do wawy, szczególnie że jest dużo czekania pewnie więc bym na głowę tam dostał.

grał Nerchio? szkoda, że Tarson trafił na lepszą formę Ret-a. szkoda ukrainców. chyba nikt nie kibicował Naniwie:P

Opublikowano

Ja tam zawsze byłem fanem TLO i White-Ra. A Strelock ma przyjazną mordę to why not xD

Offtop: Tasteless to jeszcze grywa? BO coś dawno nie słyszałem jego imienia wymienianego. Czy tylko jako komentator obecnie?

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

i koszulkę w spodniach:P Nerchio gra z PapaToss:P rozumiem, że przegrał wcześniej, bo teraz jest jakaś śmieszna drabinka pocieszenia (chyba, że komentator coś zawalił i to normalne looser bracket?):/

Opublikowano

Cały dolny bracket ma szansę na wygraną w turnieju jeszcze. Wygrany z dolnego bracketa będzie grał w finale ze zwycięzcą górnego bracketa. Jeszcze Nikt nie odpadł z tego turnieju ;)

Opublikowano

tastless zdaje sie jest w EG jeszcze ale siedzi w korei i komentuje.

co do tego EU inv to jeszcze przez meczem widze beznadziejna organizacje. gdzie oni graja to jakis zal. zero odgrodzenia od widowni. krzykne "proxy 2 gate" i juz po grze.

jak sie ludzie dra przy all in z scv to pewnie tez koles tego nie slyszy i sie nie domysli ze cos sie dzieje.

to jest polska wlasnie....

Opublikowano

No też się nad tym zastanawiam, zwłaszcza że komentarz słychać na sali... co prawda polski, ale jednak ;)

Opublikowano

czyli normalny starcraftowy loser bracet, ktoś tam mówił, że drabinka pocieszenia więc się pogubilem.

Tasteless komentuję (najczęściej co drugi dzień) dla GOMTV w Korei. grać chyba już nie gra za dużo.

nie przesadzajcie z tą organizacją, bo praktycznie w Korei tylko są zawodnicy w "klatkach". mają słuchawki więc raczej nie ma problemu.

zresztą proxy obecnie jest bardzo rzadką sprawą. bardziej jakiś timing push.

Opublikowano

zresztą proxy obecnie jest bardzo rzadką sprawą. bardziej jakiś timing push.

Naniwa would like to have a word with You xD

Opublikowano

w finale nasl zdaje sie tez siedzieli w klatkach?

na zwyklych lanach czy mlg chyba klatek nie ma ale zdaje sie publicznosc jest w innej sali niz grajacy.

imo jest to niepowazne i zblaznienie sie jak na oficjalne bnet inv

Opublikowano

kilka turniejów w skandynawi podobnie wyglądało.

wystarczy obowiązek dużych wyciszających słuchawek i sobie mogą krzyczeć (WhiteRa grał bez słuchawek? :P).

jeżeli to blizz jest organizatorem to ich sprawa. zresztą to jest turniej wybitnie pokazowy, mimo dużej kasy, więc nie ma się co spinać :)

Edytowane przez luk_ash

Opublikowano

Na tego typu imprezach są stosowane słuchawki które wytłumiają dochodzący z zewnątrz dźwięk w możliwie największym stopniu. Na styl tych stosowanych przez pilotów myśliwców i śmigłowców.

Opublikowano

TvT teraz, może być ciekawie z dropami. A może się który o jakieś Njuki pokusi :D

Edytowane przez ako

Opublikowano

Ja już widziałem, ale to chyba jeszcze z bety. Też nie śledzę specjalnie. Po prostu było by fun z njukiem ;)