Gość ako Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dzieciak ewidentnie brał lekcje u CombatEX'a. Przejdzie taki do platyny photorushem, zmienia go na 2g rush a nagle w diamond zostaje zjechany do zera przez dobrego zerga i zaczyna strzelać "zerg imba, zerg op". a Jeff schrzanił i to po całości - wystarczyło postawić pomiędzy bramami cannona i przyblokować dostęp pylonem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Można by rzec że to taki odcinek When Cheese Fails w odcinku Say Cheese. Prawie jak Incepcja Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 http://youtu.be/Q7Hl7oPKDpQ Demuslim niszczy jako tłumacz:D końcówka z pozdrowieniami najlepsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 stare ale: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 "i could beat their entire team 1on8 with no monitor" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=35wI1pCGkT0&feature=related Edytowane 2 Września 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 [mediahttp://www.youtube.com/watch?v=8fCs67uMMiM&feature=feedu"]http://www.youtube.com/watch?v=8fCs67uMMiM&feature=feedu[/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Kampania na Brutalu tylko z nazwy stanowi wyzwanie, z AI do 1v1 się bardziej postarali Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 a jak w multi idzie? jak ktoś chce pyknąć partyjke to odzywać się na BN - Adi #402 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W multi idzie jak to w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A ja musiałem dać stówkę na mszę z okazji ślubu i w SC2 nie pogram w tym roku ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 e-spit. shit just got real http://www.youtube.com/watch?v=2SJYIJOu9Kk deh-zur gdyby ktoś nie znał Destiny (w co wątpię) to polecam również jego maraton z CombatEx - jeszcze większym pajacem niż Deezer Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Zakup kompa - 1000$ Zakup SC2 - 49,99$ Zostać oplutym przez internet.. bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nawet mi powieka nie drgnęła..... nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Pany, gra ktoś T? Potrzebuję jakiegoś hinta co do TvZ, kiedy przeciwnik leci zergling, muta, baneling. Największe problemy mam właśnie z tym jednym przypadkiem Chociaz to i tak lepsze niż protoss z cala ta swoja magia, nie tyle ciezki do kontrowania co wqrwiajacy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 mariny i thory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No właśnie, może to ja nie ogarniam, ale o ile na muty kombinacja działa super, tak banelingi i zerglingi przez marine thor toczą się bez zatrzymania. Zaczynam już myśleć viking banshee i techowac na bc, ale to chyba ekstremalne podejście... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 mozesz tez marine i siege z 2 symbolicznymi thorami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Poeksperymentuję coś, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Chociaz to i tak lepsze niż protoss z cala ta swoja magia, nie tyle ciezki do kontrowania co wqrwiajacy xD taa, prostoss z magią - a nie pamiętasz jak nam ostatnio zawracały glowę 3 banshee, bo nie postawiłeś detektorów i moje observery prawie dostawały zdyszki? banshee to chyba najbardziej irytująca jednostka i szybką kontrę może wyprowadzić tylko drugi terran (bo marines i cs ma jako default każdego builda). Terran op, nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Czy ja wiem, jak gram 1v1 to tylko raz udało mi się skończyć grę samymi banshee, raczej szybko kontrują wszyscy. Ale upeirdliwa jednostka to jest, fakt. Jedna... kiedy gra przeciw Protosowi to istny shitstorm skierowany w moją stronę... niewidzialne observery, jednostki warpujące gdziekolwiek, DT (chyba wygrywają z banshee konkurs na irytującą jednostkę), 4 gate który jest cholernie trudny do obrony i mój faworyt - void ray No i jeszcze ostatnio zwiekszyli zasieg immortali, this is madness Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 mi sie udalo skonczyc duzo gier voidray rushem a on nie ma niewidzialnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja tu widze transformersa z kołami na stopach i barkach + double shield w rękach a cień wskazuje mi na Starscreema z filmowych Transów (aka trójkąt odwrócony) xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 IMO wygląda jak Helion z możliwością transformacji, bo to na górze to chyba miotacz płomieni. Dziwadło jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi