estel 806 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Szkoda, że Mana musiał z Nerchio walczyć. Pomimo, że zerg wygrał uważam, że Mana grał lepiej. Te stormy na banelingach były boskie. Tak btw to nie wiem, czemu tyle ludzi lubi duet Tasteless/Artosis. Jak dla mnie są najsłabsi, za dużo przerw między swoimi wypowiedziami, głosy mi nie odpowiadają i szczerze mówiąc wolę oglądać Day9 + Mr. Bitter. Za(pipi)isty duet, jest śmieszne i treściwie. Kto oglądał wczoraj koło północy PvT (EmpireHappy vs Naama chyba, nie pamiętam) ten wie o czym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Weź poprawkę na to, że Tasteless jest chory - ma obecnie chyba zapalenie spojówek (co zresztą bylo widać na streamie - wyglądał jakby spalił potężnego skręta). podczas komentowania powiedział, że naNi gra zergami, później, że jest w prawy gorny rogu (byl w lewym dolnym). Był dzisiaj z lekka zamulony ale to pewnie przez leki. Bitter jest jakiś taki wykrochmalony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Będzie jakiś stream jeszcze dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 półfinały, mecz o trzecie i finał. od 18 powinny się zacząć. finał Puma vs Hero raczej przesądzony... T&A jak są w formie to nie mają sobie równych. przede wszystkim za nimi stoi największe doświadczenie i widza. Day9 jest zaraz za nimi. szkoda, że nie komentuje czasami z bratem, bo mogło by być zabawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ale ten turniej SSF4 jest niezorganizowany ;] Widać różnicę, gdy się ogląda SC2, a nagle wyskoczy taka kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W sumie podoba mi się komentarz Artosisa i Tasteless. Gdzie mogę pooglądać ten ich show na GomTV? Nie mogę tego znaleźć, a z chęcią łyknąłbym jakiegoś GSLa. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) http://www.gomtv.net/ ----- 77k ludzi na dwóch oficjalnych stremach z finału DHW Edytowane 26 Listopada 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No znam tę stronę, ale na niej nie mogę tego znaleźć LiquidHero zwycięzcą. Szkoda, że nie było zerga w finale no i mimo wszystko bardziej kibicuję białym graczom (wyjątek ostatnie MLG i genialny Leenock) Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a co byś chciał tam znaleźć? masz kalendarz i jak coś się akurat dzieje to klikasz live i masz streama (musisz mieć konto i ściągnąć playera). Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Aaaa. Bo ja myślałem, że to jest strona na której różni ludzie castują, a nie tylko oni. W takim razie nie ma problemu Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 jak szukasz strony gdzie rozni castuja to masz zawsze team liquid Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No właśnie tak patrzyłem na to GomTV i bardzo niefajne jest to, że tylko pierwszy mecz jest za darmo, a żeby pooglądać więcej trzeba kupić bilet. Na liquid jest dużo streamów, ale ja potrzebuję komentarza bo nie ogarniam sam Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) coś źle przeczytałeś. na GomTV większość streamów jest darmowa (w niskiej jakości). tylko pojedyncze turnieje nie mają tej opcji. najważniejszy - GSL, jest zawsze free. ----- a już chyba wiem o co chodzi - nie o stream, a o VOD, tam rzeczywiście trzeba płacić żeby oglądać. w necie jest tyle materiałów z sc2, że płacenie za cokolwiek jeżeli nie jest się pr0 jest stratą kasy. kanały na yt takich ludzi jak Husky, HDstarcraft czy oczywiście Day9 wystarczą pewnie na wiele miesięcy ciągłego oglądania:P Blizz obniżył cenę sc2 dla US do 30$. ciekawe kiedy u nas to wejdzie - kupuje od razu jak to wprowadzą Edytowane 27 Listopada 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 w półfinale GSL Code S, który się właśnie zaczyna, Leenock vs MVP - chyba dwóch graczy w najwyższej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nie da się tego oglądać w jakości, którą oferują za darmo ;| a jak już się chciałem zmusić to po 2 minutach mnie wywaliło i już nie odtwarza meczu ;p ta strona ssie Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) u mnie od godziny all ok, więc nie wiem czy to jest problem odtwarzacza. jakość jest jaka jest. SC:BW było w jeszcze gorszej streamowane:P zresztą jak ktoś regularnie ogląda to 10$ to nie jest dużo kasy za sezon w hd. świetna pierwsza gra:) Edytowane 28 Listopada 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ten stream jest jakiś strasznie wolny. Dźwięk idzie normalnie, ale obraz jakby klatkuje. To tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 no tak jak wyżej napisałem - u mnie jest ok. 2:1 dla Zerga. Nydus Rulez. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Leenock jest po prostu geniuszem. Aż za szybko osiąga te sukcesy. Tydzień, czy dwa tygodnie temu wygrał MLG, który jest chyba najważniejszym turniejem w USA, a teraz jeszcze wygra GSLa. Ma-sa-kra. Nie mam pytań do skilla tego chłopaka. Pełen szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Kurczę w Empiku SC2 był po 119 zł i już miałem kupić ale okazało się, że w żadnym z krakowskich Empików już go nie ma... No to czekam dalej na premierę HotS. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dla tych co nie widzieli to polecam finałowe gry z Blizzard Cup (kończący rok turniej z najlepszymi graczami) - DRG vs MMA. szczególnie ostatnia gra epicka:) wygrał terran 4:3, ale zerg przez cały czas był blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 sa gdzies repy? za okolo 15 min zaczynaja sie kwalifikacje do Homestory cup na http://www.teamliquid.net/video/streams/TaKeTV Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 puki co chyba są tylko płatne VOD na gomtv. nigdy się repami nie interesowałem więc nie wiem czy jest jakiś okres po jakim są one dostępne, ale coś kojarzę, że koreańce nie udostępniają swoich repów... Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Obejrzalem ten final, chyba jescze lezy na tubie, ale pewnie na dniach zniknie. Masakra. Wg wielu gra roku ) A od wczoraj trwa 4 edycja najlepszego lan turnieju - Homestory Cup. streamy : http://www.teamliqui.../streams/TaKeTV http://www.teamliqui...streams/TaKeTV2 Nerchio idzie na majstra. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez marjano Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy dla kogoś kto ma totalnie wywalone na multiplayer, warto kupić w tej chwili Starcrafta 2? Minęło półtora roku od premiery a on nadal cholernie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi