Gość ako Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Single jest fajny, można porobić acziki, ale czy dla samego singla warto wydać 130zł... jeżeli bardzo lubisz RTSy to raczej tak, jeżeli "meh", to bym się poważnie zastanowił nad takim wydatkiem. Zabawy jest na jakieś kilkanaście godzin, w zalezności od tego czy zbierasz achievementy, na jakim poziomie trudności planujesz grać i jak jesteś obyty w rts. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wiesz ako, nie musisz grać ladderów by nieć fun z gry. Zawsze można sobie z kumplami popykać for fun, nie? Ja tam płaciłem w dniu premiery 129 i nawet jak bym multi nie odpalił to i tak uważam, że by było warto. Dawno nie grałem w dobrego RTSa i SC2 na tym polu zdecydowanie siedzi w ścisłej czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zawsze można sobie z kumplami popykać for fun, nie? napisał gość, którego od kilku miesięcy nie możemy zaciągnąć do 3v3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Gość ma za dużo nowych tytułów żeby teraz grać w SC2 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 kur.wa jaka beka jak koreańce komentują to homestory cup xD zwłaszcza że trochę nayebani są przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Special Tactics ftw! WhiteRa <33 Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 szkoda szkoda nerchia. greah, ogladales ten turniej? Nadal nie wiesz dlaczego wszyscy gardza incontrolem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja nie oglądałem i nie wiem nadal. Enlight me, bro! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 fuck those OP mules xd jest wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 zapewne wielu słyszało o stackowaniu tanków, Dragon poszedł o krok dalej (3:20) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 A czym się objawia ten "krok dalej" bo nie widzę tutaj niczego czego nie widziałem wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to podziel się wiedzą gdzie wcześniej widziałeś spychanie jednostki poza użytkową część mapy przy wykorzystaniu budynków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Pierwszy raz u Huskiego, bodajże na Metalopolis. Potem jakoś jeszcze gdzieś widziałem jakieś klipy z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ok, zwracam honor. Na szczęście nie jesteś jedynym przeglądającym ten temat i może kogoś to zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 no ja tak samo jak Kazuun. kiedyś można było zwarpowac colossusa tak ze pojawiał się tam na dole i hasał bez ograniczeń - nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ogólnie to mam mieszane uczucia co do tego (takich filmików). Z jednej strony zawsze sam jestem ciekaw jak wygląda i jak się robi dany glitch w jakiejś grze, a z drugiej jeżeli to dotyczy multi w jakiś sposób, to bym chciał by to pozostało w kuluarach a nie ze każdy noobek to zna i stara się stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ale pomyśl inaczej - obejrzy to jakiś noob, będzie się z tym męczyć, a przy tym nie skupi się na reszcie, dużo mniejszy APM, więc możesz mu wjechać od frontu, a ten będzie siedział gdzieś w kącie próbując wypchnąć sobie tanka za mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 całkiem ciekawy dokument może wyjść z tego. Rusek zaje.bisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 "Rusek" = White-Ra? to jest Ukrainiec:) ale rzeczywiście jest to najciekawsza osobowość tej sceny. polecam serie VOD Huskyego z udziałem PapyTossa:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nowa gra z uniwersum SC: http://us.blizzard.com/en-us/games/supplydepot/ Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 aż żałuję, że przegapiłem IPL4 http://esfiworld.com/news/scarlett-overcomes-top-pros-gender-stereotypes-ipl-4 nareszcie pojawiła się dziewczyna, która jest wyżej niż w wysokim diamencie i jeszcze wygrała z jednym z Team Prime Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dla tych co przegapili http://www.reddit.com/r/SpoilerFreeSC/comments/s0phw/completed_event_ipl4_las_vegas_2012/ szkoda, ze stefan tak szybko odpadl, liczylem na wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 tu też się dzieje - http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Iron_Squid Nerchio wygrał z Leenockiem, powalczył z aLivem. teraz najtrudniejsze wyzwanie - Nestea. tyle się dzieje, że nie da się wszystkiego śledzić. ja czekam cały czas aż jakiś "niekoreaniec" zacznie wygrywać duże turnieje. Stephano i Nerchio próbują... Naniwa, Huk i Idra chyba się już wypalili. ciekawi mnie też to, że nadal praktycznie nikt z wielkich z sceny SC:BW nie przeszedł do SC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) jeszcze w tym roku wystartuje takie cos jak SC2 Proleague (takie drugie gsl) i prawie na pewno przechodza tam gracze BW. No i dodatkowy plus dla reszty swiata: korki beda mialy tak napiety grafik, ze prawdopodonie beda odwiedzac tylko mlg lub inne wywrotki z duza kasa. no i nie jest tajemnica ze wieksza czesc graczy jedynki juz od paru miesiecy cwiczy sc2 Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez marjano Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Hmm, prawdę mówiąc troszke tego nie łapię. Na logikę wydaje mi się, że trzonem sceny SC2 powinni stanowić gracze SC1. A nie, ze SC2 tworzą "nowi", a Ci "wielcy" dopiero niedługo_kiedyś_tam_w_przyszłosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi