rinzen 966 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 http://imgur.com/a/Tnq1F Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 WoW O.o Choć nie bardzo widzę zastosowanie dla tej "wmurowanej myszki", tbh.... ale robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 A może byśmy tak, pany, odświezyli SC2? Special needs league nas potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Piszę się na to Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 jak najbardziej za, nie grałem ze dwa miesiące ale jakieś 3v3 by można było zrobić tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ja jestem raczej codziennie, więc kiedy Wam pasuje - kończę ściągać klienta i mogę grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jutro po zakończeniu ( albo przed rozpoczęciem ) HSC można zrobić jakiś turniej forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 To co, będzie ktoś ~22? Myslałem że się nie wyrobię dzisiaj z tym klientem, a potem wyłaczyłem P2P... 3 godziny zmarnowane, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) niesmowite to HSCV xD chyba lepsze od czasu III. tekst tarsona, jak po 4miejscu w 3edycji turnieju, wrocil do domu i stal sie najbogatszym gosciem w polsce zniszczyl mi mozg :DD carmac plakal ze smiechu i czy to zasulga alkoholu, ze MC zaczal lepiej komentowac po angielsku? Edytowane 7 Lipca 2012 przez marjano Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 To co, będzie ktoś ~22? Myslałem że się nie wyrobię dzisiaj z tym klientem, a potem wyłaczyłem P2P... 3 godziny zmarnowane, ech. ja mogę jutro cały dzień nawet więc można się jakoś tak umówić jaki masz nick na bn ? jak coś to dodaj mnie schabowy (503) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dodałem, jutro się zgadamy na jakieś granie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Dobra panowie, o której coś gramy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Nerchio zjadł w ćwierćfinale HasuObs'a i w następnej rundzie zmierzy się ze zwycięzcą pary MC/Ret. Ciekawostką jest, że już w ćwierćfinałach nie było ani jednego terrana 5 zergów i 3 brotossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Zaczyna się finał - Nerchio (Z) v YongHwa (P) http://www.twitch.tv/taketv i Polakorobako wygrał na lajcie 4-1 i tym samym przytulił sobie 10k $. Edytowane 8 Lipca 2012 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 haha, no mistrz to było ;] http://www.twitch.tv/taketv/b/324106534 od 7h25min się zaczyna ta gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 ktoś rozumie jak on to zrobił? też widziałem live i komentatorzy ogłupieli. rozumiem, że zablokował swoimi jednostkami dojście DT do haczerki, ale jak on to zrobił? Nerchio jest najlepszy przeciwko tossowi, pokonanie MC w półfinale było chyba dla niego ważniejsze niż finał (poza kasą ofc:P). musi poćwiczyć pozostałem matchupy i jechać do korei. ciekawy jestem jak dużo może się on jeszcze poprawić, bo chyba nie było tak grającego i wygrywającego z koreańcami gracza, który przecież jeszcze treningu w korei nie zaliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie pojedzie do Korei. W jednym wywiadzie powiedział, że woli ćwiczyć tutaj, bo tam może nabrać złych nawyków i dodatkowo nie widzi jakiejś znaczącej poprawy wśród tych, którzy tam ćwiczyli i wrócili do siebie. Dodatkowo mówił, że nie lubi grać tak jak Koreańczycy tj. cały dzień; woli odpalić sobie kilka sesji a później zrobić sobie przerwę. No i preferuje gry drabinkowe, nie jest zwolennikiem customów. Swoją drogą dziwny ten turniej - niby kameralny i zrobiony w jakimś barze a z drugiej strony była tam masa czołowych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 nigdy nie grałem w starcrafta, może ktoś wyjasnić na czym polega to super zagranie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dla kogoś kto nie gra i nie łapie jednostek to trza powiedzieć tak: Jego główny (aka najważniejszy) budynek miał resztkę HP więc wziął zebrał workerów swoich i otoczył go tak by wrogie jednostki melee nie mogły dobić budynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 return cargo + shift hold position jakby ktoś chciał tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) http://pl.twitch.tv/taketv/b/324106534 - 7:31 dokładnie. Dla kogoś kto nie gra i nie łapie jednostek to trza powiedzieć tak: Jego główny (aka najważniejszy) budynek miał resztkę HP więc wziął zebrał workerów swoich i otoczył go tak by wrogie jednostki melee nie mogły dobić budynku. nie do końca. raz, że budynek ważny, ale to tylko 300minerałów + mining time (nie mówię, że obrona jego była nie ważna, ale przy straconych tylu dt i "odsłonięciu" technologii wielkiej różnicy by nie było). chodzi głównie o samo to zagranie. dwa - wiem jak działa return cargo, ale dt już były przy haczerce, czyli nie tyle nie dopuściły co odepchnęły? coś robił jeszcze z rouchami chyba. co do jego wyjazdu do korei to może racja, że jeżeli lepiej mu w Europie i nadal będzie tyle (albo więcej) dobrze opłacanych turniejów to po co mu korea. chyba, że chciałby pokazać, że jest najlepszy kiedyś @down: a po co mu studia? Edytowane 9 Lipca 2012 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 no watpie. nerchio nie gra full time tylko dzieli sc2 ze studiami, za co ogromny plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) No właśnie.... Po co mu studia? Jedni ludzie uważają, że bez studiów jesteś niczym, a z drugiej strony gracze bez studiów zarabiają o wiele lepiej niż nie jeden z nas. Doświadczenie pokazało, że możesz skończyć studia a i tak mieć robotę taką (lub gorszą) niż ktoś kto ich nie ma. Edytowane 9 Lipca 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 ale ile trwa kariera pro-gamera - do max 27 roku zycia? co ma pozniej robic chlopak ktory przez 14 lat walil w klawisze. nie kazdy nadaje sie, lub chce, dalej siedziec w esporcie tylko robic cos... konkretnego. Doświadczenie pokazało, że możesz skończyć studia a i tak mieć robotę taką (lub gorszą) niż ktoś kto ich nie ma. zalezy co i gdzie studiujesz. no i ile masz pod kopula, tzn. na ile jestes w miare inteligentny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi