Kazuun 221 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie mówiłem akurat o sobie, ale znam spoooooro ludzi, naprawde inteligentnych którzy np skończyli prawo i inne, teoretycznie "oh my god" kierunki a z robotą nie jest tak fajnie jak miało być w momencie zaczynania studiów. No i znajomości też dużo robią jak by nie było A co do wieku. Czy ja wiem czy 27, give or take, to już taki koniec? WhiteRa ma chyba koło 34 czy coś. Poza tym weźmy pod uwagę, że kasa z turniejów to jedno, kasa ze streama to drugie (tak, da się na tym zarobić i to niemało), no i masz wszelakie dochody związane ze swoją osoba jako takie, cześć sławy etc. Dobra, koniec offa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 tia kasa teraz moze i jest ale co potem? co w wieku 50 lat? albo jeszcze potem kto bedzie placil emeryture takiemu "nierobowi ktory gral sobie na komputerku do 40". z procentow nie wyzyje.no i co jak jeszcze cos ze zdrowiem sie stanie? z wlasnej kieszeni dlugo nie dadza rady jakiegos leczenia czy operacji pociagnac (zakladam ze w wieku 30 nie beda juz mieli statusu bezrobotnego) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Hmm, ja widzę taką osobę zatrudnioną gdzieś w "branży". Coś jak Day[9] np. Organizowanie turniejów i różnych spraw. Choć fakt, ze jest to ryzykowny zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 branża progamingu nadal raczkuje. myślę, że nie można powiedzieć, że on za 10 lat nie będzie miał pracy. może zostać np trenerem. myślę, że ma na to większą szansę niż na dobrą pracę po studiach, szczególnie, że pewnie niespecjalnie ma na nie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 http://starcraft2.net.pl/portal/sc2/1/2609/MaNa_i_Funkay_leca_do_Korei.html Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 sryy za trzecią wiadomość pod rząd, ale to ważne:) http://pl.twitch.tv/HuskyStarcraft - pod streamem link do głosowania. trochę im się wymknęło z pod kontroli:D miało być 12h będzie 24h. no i wystarczy spojrzeć jak Husky wygląda:P a jak wygrają to będzie jeszcze ciekawiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 hmm gdzie jest to wazne czemu jest to wazne i kto to niby jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ja wiem kto to (Gattz też wie, ale ma jakieś humory ostatnio i się każdego czepia ), ale jednocześnie też nie wiem co to i czemu jest to ważne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 kto to husky to wiem. kim jest ta laska na ktora niby wazne jest zebym zaglosowal nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Aaaaaaa, o to chodzi. Rosaria Pansino czy coś..... to jest koleżanka Huskiego, TB, Dodger i tej ich całej zgraji z TGS. Jeżeli dobrze kojarzę to jej "origin" to współlokatorka Huskiego. A czemu głosować - no idea. I don't give a F bout it ;p Edytowane 15 Lipca 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 jesli znowu zbieraja na konsole dla dzieci w szpitalach aka most usless charity ever to tez mnie to nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dokładnie nie wiem na co kasa, ale całość przeznaczają na cele charytatywne. no i jak wygrają to Husky i Day9 mają się jakoś tam przebrać i odegrać jakąś scenę chyba z Mody na Sukces:D USA poszlo spać i chyba już nie wygrają... ale pink mohawk tak rządzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Lulz, Husky pozazdrościł Murzynowi i też chciał KOTW wygać ['] Jak by ktoś nie wiedział, to dzisiaj finał NASL - Stephano v Alicia a o trzecie miejsce zmierzą się Ret z MC, terrony coś ostatnio sobie nie radzą (w ćwierćfinałach ostał się tylko jeden ;]) Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Husky już wygrał KOTW z tego co wiem. teraz jakaś laska (jego roommate) startuje. ameryka wstała i już chyba pozamiatane:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pet do WoWa z EK Heart of the Swarm: Taka ciekawostka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 no co za gUwno. Chciałem sobie po trzystu latach włączyć SC. Odpala się luncher, patch 1.5.1 (1.5.0 wcześniej sobie zainstalowałem, ale gierki po tym nie uruchamiałem). Klikam PLAY, bum okienko że files in your starcraft installation are damaged. I tak na okręte. Znajduje jakiś log z błędem, wynajduje plik który go powodował i usuwam. Gierka się włącza, a po logowaniu mi wyskakuje, że mam Starter Edition xD srogie w(pipi)ienie i ściągam instalator ze stronki blizzarda, mam nadzieję, że zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 nie mogles uzyc normalnego repair ktory dali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Już działa, może za tydzień odpalę xd kuuur.wa, beka. Perfect timing Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Wystartowało kolejne MLG http://www.own3d.tv/MLGWCS http://www.majorleaguegaming.com/live Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 kuuurva, Jeff i Adam na MLG: niedługo wyłonieni zostanę finaliści 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mana w Code S! GL! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Niebawem ruszy beta Heart of the Swarm, dwa lata temu zagrywałem się jak wariat w otwartą betke WoL. Teraz niestety nie mam możliwości ubiegać się o klucze do HotS, sprzedałem swój klucz SC1. Jeśli ktoś będzie miał wolne niewykorzystane zaproszenia do bety bardzo bym prosił o podesłanie na PW, albo na dreamcasta {małpa} gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Niebawem ruszy beta Heart of the Swarm, dwa lata temu zagrywałem się jak wariat w otwartą betke WoL. Teraz niestety nie mam możliwości ubiegać się o klucze do HotS, sprzedałem swój klucz SC1. Jeśli ktoś będzie miał wolne niewykorzystane zaproszenia do bety bardzo bym prosił o podesłanie na PW, albo na dreamcasta {małpa} gmail.com Skąd można takowe wytrzasnąć? Bo jeżeli tylko poprzez normalnego opta to dopisze betę do konta, a nie wiem czy Ci ktoś "odda" konto z WoW, Diablo i SC byś se mógł popykać w betę. Edytowane 4 Września 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi