Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Sciagnalem startera na jezyk angielski eu i mam wszystko po polsku. Installer po angielsku a jak gra sie wlaczy to wszystko jest po naszemu. Dafaq? Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 coś robisz nie tak. ja z tydzień temu ściągałem starcrafta 2 by sobie przypomnieć kampanie i mam full anglik Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Widzieliscie nowy patch do HotS? O.O Epickosc.Teraz mozna sie latwo dowiedziec "co by bylo gdybym zagral tak". Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 No czas najwyższy na takie coś był. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 To bedzie mialo tez duzy wplyw na przebieg turniejow.Na IEM'ie w Kato,Nerchio sie w pewnym momencie battlenet "zepsul" to ogladali powtorke by rozstrzygnac czy to bylo na korzysc Socke czy nie.Jeden swoje,drugi swoje.Teraz juz bedzie mozna wrocic do tego momentu i grac dalej tam gdzie sie skonczylo. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 Triala na koncie battle.net mozna uzyc jednego czy nie ma limitu? Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Ktoś wie czy ściągniętą betę będzie można po premierze przepoczwarzyć w fulla wpisując po prostu swój kod, już bez ściągania niczego, ew. jakiś update? Zamówiłem box'ową wersję w Empiku i dostałem dostęp do bety a, że mam internet raczej słaby... to sie zastanawiam nad opłacalnością tego przy miesiącu do premiery. Tak czy siak będę raczej ściągał z BN bo spolszczenia niestety nie trawię ale zawsze to by było jednorazowe ściąganie 10GB... Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) TBH wątpię. Zwróć uwagę, że masz tylko pliki od mutli na HDD. Większość z HotSowego rozmiaru to będzie single player. Ale, że nigdy nie miałem bety SC2 to się nie będę mądrzył na siłę, bo może być różnie Blizz pewnie rzuci clienta HotS pare dni przed premierą, więc bedziesz mógł spokojnie ciupać po kawałku instalkę by w day 1 być ready. Edytowane 28 stycznia 2013 przez Kazuun Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 No w sumie tak, zapomniałem o braku singla w becie . Jak wypuszczą chociaż ten "starter edition" pare dni przed premierą to będzie ok ale to sie zobaczy. Dzięki za odpowiedź . Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Pobrałem demo z internetu (czy raczej grę bez aktywacji) żeby sprawdzić jak to będzie działało na moim słabym lapku. No i co dziwne działa nieźle tylko mam pytanie czy pełna wersja gry nie ma czasem większych wymagań? Może to głupie pytanie ale wolałbym wiedzieć zanim wydam te 100zł Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Nie ma, demo (a raczej starter edition) to tak naprawdę full z zablokowanym contentem. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Zeby ci nie bylo smutno ze SC chodzi ale na malej rozdzielczosci/najmniejszych detalach itp to moge ci powiedziec ze najwieksi pr0'si graja na najnizszych detalach Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Zeby ci nie bylo smutno ze SC chodzi ale na malej rozdzielczosci/najmniejszych detalach itp to moge ci powiedziec ze najwieksi pr0'si graja na najnizszych detalach czemu? Rozumiem dlaczego wyłączają np. hdr, ale reszta? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Mniej szczegółów oznacza lepszą widoczność w czasie walki, no i gwarancja, że nie będzie dropów w animacji podczas dużych rozpierduch. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 (edytowane) Widocznosc - niby tak ale biorac pod uwage ze jest wlaczona opcja by kazda jednostka miala nad soba pasek zycia,bez przerwy, to podczas walk tej widocznosci nie ma Dropy animacji na bank,do tego na najmniejszych detalach krew i trupy znikaja natychmiast wiec lepiej ogarniasz swoim wojskiem podczas walki. Na pewno chodzi o streama na ktorym nie ma opoznien (wiele prosow gra,jednoczesnie streamujac wiec komputer niezle sie meczy z gra,streamem i ich apm'em ) Prawdopodobnie wplyw ma przyzwyczajenie z SC1 i BW gdzie grafika byla paskudna Do tego nawet najlepsi Koreanczycy maja najtansze klawiatury.Mechaniczne bo mechaniczne ale najtansze i od najmniej znanych firm Edytowane 10 lutego 2013 przez Neo3016 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Gram w kampanię SC 1 (na koncie kolegi) i obadałem tego startera dwójki, którą część kupić? Interesuje mnie w sumie tylko multiplayer. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 w multi to zdaje sie jest zawsze zasada ze gra sie w to najnowsze wiec raczej sc2 + hots musisz kupic. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Ready to roll out! I-dentify target! Ab-so-lutely! Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 (edytowane) Eh...taki fajniusi ten patch ale dali rade kilka rzeczy mi zepsuc.Udalo mi sie ogarnac ten system rankingow ale musieli go zmienic Polegal on na tym ze w co 5 dni (1,5,10,15,...) tworzyly sie nowe dywizje i kto do tego czasu zdobyl min 540 punktow,byl na plusie w winach i rozegral w ten dzien kilka gier,awansowal.Teraz widze ludzi po 600+ punktow i jeszcze siedza w mojej lidze.Do tego za przegrana nie odejmuje juz od naszych punktow a z puli punktow bonusowych.Niby fajno ale imo lepiej bylo przedtem Odnosnie tego czolgu wyzej,taka ciekawostka.Czolgisci w PL wersji jezykowej SC2 to slazacy Edytowane 20 lutego 2013 przez Neo3016 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 jakby ktos chcial ograc oryginalnego starcrafta z broodwarem ale nie chce kupowac albo odstrasza stare sterowanie i grafika to moge polecic: http://www.sc2mapster.com/maps/sc1-episode-6-queen-blades/ jest to custom mapa zrobiona w sc2 ktora zawiera wszystkie 6 kampani z sc1 i bw z malymi zmianami (np terranie maja medykow przed broodwarem) czyli mamy stara kampanie z oryginalna muzyka, odzywkami i jednostkami i nowe ulatwienia jak grupowanie budynkow czy grupy wiecej niz 12 jednostek. info niby stare ale dopiero niedawno wypuscili episod 6 wiec dopiero teraz mozna ograc w calosci. jak ktos sie nudzi przed hotsem albo chcialby kupic sc2 ale "wypada" przejsc wpierw jedynke to polecam bo jest to naprawde solidnie zrobione. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Czyli że stara fabuła w nowej oprawie wizualnej i z nową mechaniką? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 stara kampania w nowych szatach Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 I jak wrażenia po zobaczeniu "Wendżenz" ? ;p Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 Pozytywne. Klimatyczny, w polowie ze scenek juz znanych, przeplatany z nowymi. Fajny, a ze ciekawi mnie ta kampania, w kwietniu koniecznie obadam. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 (edytowane) negatywne. w polowie scenki juz znane. WoL mial o niebo lepszy. ba, nawet mop mial lepszy. ps. jak ktos chce sie posmiac albo upewnic w przekonaniu by grac po angielsku: ps2. Brood War Raynor: "It may not be tomorrow, darlin'. It may not even happen with an army at my back. But rest assured: I'm the man who's going to kill you some day. I'll be seein' you!"HoTS Raynor: "I never gave up on you, Sarah...!" Edytowane 27 lutego 2013 przez Gattz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi