Skocz do zawartości

Starcraft II

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem zielony w Starcraft dlatego na razie analizowałem samouczek choć szybko to ogarnę. Obecnie jest dobrze ale poczekam na pełne pobranie. Poszerzam "growe" horyzonty:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanko do tych co posiadają Heart od the Swarm w wersji Standard.

Nie da się na stronie Battle.net kupić upgrade'u do Digital Deluxe już? Klikając na "Upgrade Available" każe mi kupić całego HotS'a od nowa (ceny 40 i 55 euro). Myślałem, że mogę kupić sam upgrade za 15-20 euro czy coś takiego.

Czy jestem ślepy i jak zwykle coś pomijam?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanko do tych co posiadają Heart od the Swarm w wersji Standard.

Nie da się na stronie Battle.net kupić upgrade'u do Digital Deluxe już? Klikając na "Upgrade Available" każe mi kupić całego HotS'a od nowa (ceny 40 i 55 euro). Myślałem, że mogę kupić sam upgrade za 15-20 euro czy coś takiego.

Czy jestem ślepy i jak zwykle coś pomijam?

mozna kupic sam upgrade. jak pojdziesz dalej w buy now to ci powie good news ze juz masz hots wiec mozesz upgrade kupic po reduced price

Opublikowano

Dokładnie jak Gattzu napisał. Sam to zrobiłem wczoraj - 15 ojro. Po prostu klikasz Buy Digital Deluxe (chyba 45 euro kosztuje) i wywali Ci że "Grats, you already own HotS, you can upgrade it to Deluxe for reduced price... bla bla bla"

#SkrzydełkaKerrigan<3

• 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

nie dam głowy, ale po którymś paczu starcraft 2 w kampanii jest za free płącisz tylko za ostatni dodatek do s2 jak chcesz multi. wiec CHYBA kupując Voida masz dostęp do wingsów i heart of the swarm.

Opublikowano

Wiadomo czy będzie wydanie że wszystkimi dodatkami?

Jeśli chcesz grać multi Lotv to nie potrzebujesz ani WoL ani Hots gdyż będzie to samodzielna gra.

Ale kampania Lotv oczywiście nie będzie zawierała kampanii wol-a i hots-a.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...