TrueGrand 14 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Ktos jeszcze? <_<Haha, wiec ja nie pasuje? Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ee sc2 to 1v1 a nie 4v4 Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Ja gram tylko 4/4 Jak masz bete LotV, to możemy pograć Archon Mode. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez TrueGrand Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 nowy dodatek szybciej niz myslalem. 10 listopada Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 (edytowane) Gdybym jeszcze umiał w to grać po multi... a tak to sobie poczekam, aż stanieje do 50 zł, żeby chociaż singla przejść Edytowane 13 września 2015 przez Metoda 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 (edytowane) zawsze jest archon mode jak ktos sobie nie radzi samemu: pokazali tez to: Edytowane 13 września 2015 przez Gattz 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Jak ktoś nie widział 2 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Gdybym jeszcze umiał w to grać po multi... a tak to sobie poczekam, aż stanieje do 50 zł, żeby chociaż singla przejść http://sklep.gram.pl/landing/promocja-blizzard-ruszamy/ No to nie czekaj dłużej, bo i podstawka i dodatek latają teraz po 40 zł Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 a to niespodzianka, liczyłem, że dodatek będzie I/II kwartał 2016, no nic na bank biore dla samej kampanii, multika nie gram, ale przygode łykam. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 @gattz Jak Ci dupa pękła, że minusujesz, to może jednak nie używaj tego forum 2 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 (edytowane) ktos znalazl gdzies moze ktora jednostka protossow dostanie skin z edycji kolekcjonerskiej/deluxe? wszystkie sklepy ktore widzialem nie nazywaja wprost a oficjalna strona jakby hintuje ze bedzie to dla ktores nowej jednostki (not sure) liczylem ze bedzie to collosus skoro poprzednio dostali ultralisk i thor a ze gram protossem to jest to jedyny skin ktory mnie ciekawi ale nie chce brac kota w worku @metoda dostales minusa za to ze twoj post zawieral tylko link ktory juz ja zamiescilem (czyli byl pointles) a teraz dostajesz kolejne za to ze dupa ci przez to pekla ze jeden dostales i musiales sam z zemsty dac za nic wiec moze sam posluchaj swojej rady jak tak cie bola te plusy i minusy ze musisz potem zasmiecac forum kolejnym postem nic nie wnoszacym do tematu zamiast wyslac pm Edytowane 14 września 2015 przez Gattz 1 Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 7 października 2015 Autor Opublikowano 7 października 2015 Jak ktoś nie zamawiał preorderu a chciałby wypróbować pierwsze 3 misje LOTV to ma teraz taką możliwość: Prolog „Szepty o zagładzie” jest już dostępny dla wszystkich graczy.Trzy nowe misje wprowadzające do kampanii, które były wcześniej dostępne tylko w wersji beta, są już dostępne dla wszystkich graczy. Ogólnie pojawiło się dużo nowości w patchu 3.0, więcej info tutaj - http://eu.battle.net/sc2/pl/blog/19913940/starcraft-ii-informacje-o-aktualizacji-30-06-10-2015 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 ale będzie grane przez weekend Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 No i pękło. 3 misje prologu to godzinka gry. Nielubie tych misji na czas w starcrafcie 2 nie dadzą sie pobawić w budowanie bazy i armii tylko stawiająna rushi mikrowanie. Tak wiem to jest ważne w multi no ale to kampania powinna byc dowolnosc a nie masz 20 minut jak nie przejmieszpunktow kontrolnych nie wazneco masz w bazie przegrasz. Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 To już raczej norma od czasów WoL. Albo misje na czas, albo jakaś pseudo-moba. Owszem, fajne urozmaicenie i wielu pewnie będzie taki styl misji bardziej odpowiadał, niż spokojna rozbudowa, ale też grając stwierdziłem, że za bardzo jak na mój gust jestem pospieszany przez grę. A jak ktoś celuje w achievementy, to już w ogóle wariactwo. LotV za 130zł w Empiku z darmowym odbiorem osobistym. Czy gdzieś jest taniej? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 też mam pre order w empiku. moze mediasy i saturny dadzą konkurencyjną cene Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) zdaje sie ze ruszyl juz preload na bnet apie polecam przestawic defaultowy limit na predkosc sciagania jaki sobie ustawili w opcjach ps. deluxe edition jednak bedzie miala adept i colossus skin Edytowane 6 listopada 2015 przez Gattz Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 po dodatku z protosami, będą pojawiać się mini kampanie z uniwersum starcafta. w 1q 2016 pojawią się misje Novy, już wiadomo co sie stało z starcraft ghousts xd Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Zaskoczyła mnie reklama w Empiku gdzie napisane było, że Protosi nie wymagają podstawki! Jednak 130-150 zł to bardzo dużo. Dwoma słowami - czy LotV wprowadza coś nowego do StarCraft 2? Co prawda ja utknąłem w połowie WoL, Zergi gdzieś na horyzoncie. Jednak ja za dwupak SII dałem 80 zł. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 no zmiany w multi beda spore w sensie wszystkie buildy sie pozmieniaja jak i sama dynamika gry ale taka jedyna duza zmiana jest wg mnie tylko archon mode (2 graczy kontroluje 1 baze) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Nie mogę się odczekać hype over 1000 Chcę zobaczyć koniec tej historii. Za długo im zajęło jej skończenie. 5 lat temu myślałem że co roku wychodzić będzie dodatek ... Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Serio wierzysz, że to będzie koniec? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 No miały być trzy części. Wpierw dostaliśmy terran potem zergów a teraz protosi. To co zapowiadają jako dodatkowe dlc to misje dodatkowe nie wpływające na fabułę końcówki. W końcu po zergowej części widać że akcja się zagęszcza i skoro protosi są w sojuszu z kerrigan to znaczy że będzie ostateczna bitwa z wiadomo kim Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Bardziej chodzi mi o to, że Blizz na pewno zostawi sobie jakąś furtkę na potencjalny ciąg dalszy. Kwestia raczej, czy zamkną satysfakcjonująco dotychczasowe wątki, czy palną perfidnym cliffhangerem. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) blizzard nie musi nic zostawiac jak im sie zachce ciag dalszy to sobie zrobia nawet jesli wszystkie watki beda zakonczone (widocznie sie inspirowali terminatorem 3) pozmieniaja sobie wczesniej ustalone fakty zeby im pasowalo i tyle (jak juz to zrobili w starcraft i diablo z kazda czescia) ps. i tak wydaje mi sie ze zamkna historie sc2 w tym expandzie. calego uniwersum juz nie Edytowane 8 listopada 2015 przez Gattz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi