Faka 3 989 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 Pamiętam fajne czasy RTSów - Dune 2, Earth, C&C, Red Alert, Settlersi, no złoty wiek strategicznych gier w latach 90-tych. Teraz RTSy zamieniły się w moba i tyle z tego macie. Ale nie powiem, szczerze fajnie się bawiłem w dota jak zapoczątkowali w W3 ten tryb, to super się grało i pamiętam historię jak się tworzyło LOL od twórców doty. Ogólnie to mogliby książkę napisać jak się popierdoliło wtedy z LoLem i Dotem steam. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 Ja po sobie wiem, że zwyczajnie nie mam czasu na RTSy. 2 czy 3 godziny pełnej koncentracji bez zawracania dupy przez dzieci czy żonę żeby rozegrać misję w Age of Empires to nieosiągalne dla mnie. I pewnie nie jestem sam w tym. Lepiej mi się teraz sprawdzają turówki jak Advance Wars czy nawet Cywilizacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi