Raiven2 0 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 2razyjot, wyciąg dysk z konsoli i odpal gre I zobacz co się stanie Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 Mam kilka pytań do posiadaczy NFS PS na Xboxa 360. Bardzo zależy mi na odpowiedziach. 1. Co do tego wysyłania wzorów: musze wysłać 5 wzorów różnych samochodów do jednej osoby czy wzór jednego auta do pięciu osób ? 2. Jak chcesz udostepnić wzór pojawia sie komunikat: Brak wolnych miejsc na zapis tego wzoru. Musisz najpierw usunąć istniejący wzór ze swojej listy... Gdzie to się usuwa ? 3. Kiedy będą kolejne dni wyścigów organizowane prze EA bo brakuje mi jednego. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 1. Musisz wysłać ten sam wzór 5 i 25 razy - może być do tej samej osoby. 2. W karierze się to usuwa. 3. Śledź amerykańską wersję needforspeed.com. Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 (edytowane) Wielkie dzięki za pomoc. A mógłbyś mi powiedzieć jak sobie poradzić z moderatorem EA i komu udostępnić z top 100 wzór ? Edytowane 2 stycznia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
wrog 640 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 Najlepiej samemu wejść do top 100 i zaliczyć to, ja tak zrobiłem. A o moderatorach poczytasz tutaj - http://forums.xbox.com/17655254/ShowPost.aspx . Cytuj
Gość Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Dzisiaj wysłałem kumplowi 5 wzorów tego samego auta i nic nie dostałem, próbowałem 5 różnych też nic. Co może być przyczyną ? A i co musze zrobić aby dostać się do TOP100 ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 czy gra ma splita? Bo nie znalazlem okladki zas pare gier wyscigowych jak Dirt czy Burnout Paradise juz go nie maja Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 mam pytanie , nie wiem co zrobic w wysciagach w karierze, sa takie jakby 4 rzeczy do zrobienia w dniu czy cos takiego. dwa z nich to wyscigi a dwa kolejne to jakas jazda na 100 metrow i wlasnie nie wiem jak ja wygrac. czasem auto mi sie za3ma i jechac nie chce i bieg nie che sie przelaczyc. nie mam pojecia o co w tym biega ... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 100m, to pewnie jazda na dwoch tylnich kolach. Powinienes miec napisane dokladnie o co kaman. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 juz wiem , musialem galka wrzucic bieg na 1-nke hehe , to moja druga gra wyscigiowa po pgr3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi