Dobos 83 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Mam pytanie- czy w pełnej wersji tej gry jest minigierka polegająca na wbieganiu na drzewo (tree climbing/running występuje w Naruciakach na PS2)? Było coś takiego w wersji demo, pisze też o tym na pudełku od gry ale ja ukończyłem już całą, odkryłem niemal wszystko a tej gierki jak nie było tak nie ma Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Mam pytanie- czy w pełnej wersji tej gry jest minigierka polegająca na wbieganiu na drzewo (tree climbing/running występuje w Naruciakach na PS2)? Było coś takiego w wersji demo, pisze też o tym na pudełku od gry ale ja ukończyłem już całą, odkryłem niemal wszystko a tej gierki jak nie było tak nie ma No przeciez wlazi sie na nie zeby korzystac ze skrotow (ten lot pomiedzy drzewami). No i to mozna nazwac mini gra, bo nawala sie button rytmicznie zeby wlezc na drzewo Cytuj
Prototype 0_0 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 (edytowane) Yeah ja też mam problemy z Achievementami. 1. Kurka mam tam w lesie śmierci zdobyc tyle i tyle punktów np. Na achievement jounin ale już jest po teście. Czy mam grac od nowa?? 2. Trzeba przejśc egzamin w lesie śmierci jako np. Sasuke czy Rock Lee i ja mam pytanko: Jak to zrobic?? Edytowane 19 lutego 2008 przez Prototype 0_0 Cytuj
Pawcio4 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Też na początku sie zastanawiałem jak to zrobić. Co się okazało ? Forest of Death exam jest niczym innych jak rankingowym meczem online. Wystarczy wejść w tryb multiplayer i tam go wybrać. Przed rozpoczęciem egzaminu wybierasz postać, tak wiec pytanie 2 też już z głowy Cytuj
Kabosh 2 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 wiadomo coś o drugiej czesci tej gry? Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 Mam problem w misji death exam dolecialem do takiego wielkiego okrągłego budynku ,i nie wiem gdzie mam iść na mapie nie ma zaznaczonego miejsca ... pomóżcie !! ;d Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Hmm, nie pamietam juz dokladnie, ale nie masz przypadkiem wejsc do srodka i w tedy rozpocznie sie turniej ?? Cytuj
Soban 4 121 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 połaź dookoła,przy głównym wejściu powinno to być Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 (edytowane) Szukam chętnych do pogrania versusów online !!!!!!!! Tag: PePe PL Edytowane 12 kwietnia 2008 przez PePeP Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Jesli chodzi Ci o achi, to na rankingowe sila rzeczy nie da sie ustawic, chyba ze tak sobie Cytuj
AkirA. 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Jak dla mnie to ta gra troszku była za łatwa ;/ I do tego mało postaci .. Ale jakoś ujdzie ;] Mam nadzieje ze Naruto : Broken Bonds będzie lepsze .. I z gameplay'ów na to wygląda .. Cytuj
opall 4 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 (edytowane) kurde zaskoczyła mnie ta gra serio się nie spodziewałem. muszę przyznać że to kawałek ( bo w sumie 8-9 h gamepleyu) dobrego kodu. jak tylko broken bond stanieje to na bank kupuje. Ja nie jestem jakimś mango/animo - filem, a mimo wszytsko gęba mi się uśmiechała prawie non-toper podczas grania. Czysty fun! Edytowane 5 grudnia 2008 przez opall Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi