naruciakk 0 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) Na wstępnie chciałem się przywitać ze wszystkimi. Jest to mój pierwszy post na tym forum Nintendo DS Lite White Oryginalne R4 + Wood 1.14 Oryginalne gry: Pokemon Diamond The Lord of the Rings: Conquest To obecnie Jak wyjdzie Pokemon Black w wersji europejskiej to dumnie nawiedzi moją półeczkę z grami Edytowane 6 listopada 2010 przez naruciakk Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Nintendo DS Lite - Cobalt Blue Nintendo DS Game Traveler Etui Edytowane 21 lutego 2011 przez Labtec Cytuj
django 549 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 dzisiaj doszedl najwazniejszy element wiec moge sie wpisac;] ds lite czarny, acekard 2, karta 2gb musze sie uczyc na egzamin wiec postanowilem wpisac co mi tutaj doszło - Harvest Moon DS: Island of Happiness - Kingdom Hearts 358/2 Days - Valkyrie Profile: Covenant of the Plume - Secret Files: Tunguska - Disgaea DS - Professor Layton and the Unwound Future - Shin Megami Tensei Devil Survivor - Final Fantasy The 4 Heroes of Light - Last Window: Secret of Cape West niedługo pewnie jeszcze Ghost Trick, Okami i jakies starsze co by kolekcje uzupelnic Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Uzupełniłem swoją kolekcję i oprócz DS Classic-a i ostro zajeżdżonego w grach muzycznych DS Lite kupiłem amerykańskiego DSi XL-kę (Refurb) z dość niecodzienną obudową, prawie piano black z logo KH. do tego standardowo zestaw wszystkich bajerów: folie, silikon, pokrowiec, piankowe etui na konsole ładowarkę stylusy i gierki, headset i nagrywarkę SuperCard DSTwo + karta 16GB Oem Dodatkowo moja kolekcja oryginałów powiększyła się do prawie 50 gier głównie są to RPG-i i gry muzyczne. Szkoda że na XL-ce nie działa już gitarka bo naprawdę lubiłem grać w GH teraz zostaje mi jedynie EBA i OSU... Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 Bogacz... Raczej nie sądzę chociaż chciał bym Poza tym za DSi XL z bajerami dałem w sumie niecałe 400zł w tym nagrywarka, to psie pieniądze za ten sprzęt... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Biały DS Lite Acekard 2.1 (AKAIO 1.8.9) EZ Flash 3in1 Cytuj
Aes 5 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 DS Lite (czarny) oraz DS XL Mario 25th Anniversary. Z piratów nie korzystam. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 Tez kupilem jakis czas temu uzywanego ds'a, glownie dla jrpg i pheonixa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi