Skocz do zawartości

Star Wars: The Force Unleashed

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Albert Wesker
Opublikowano

wiecej niz przecietna? pograj w kotory, jedi knight...

• 4 miesiące temu...
Gość MasterShake
Opublikowano

kiedy w koncu premiera? Bo zamieszali i juz nie wiem a zapowiada sie kozak. Ale pewnie i tak bedzie gorsze od tego no, drugiej czesci academy - outcast chyba wlasnie

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niezła sieka się zapowiada, ale martwi mnie że jeszcze ani razu nie widziałem na trailerze żeby po spotkaniu z mieczem świetlnym kumuś odpadła rączka, główka albo cała górna połowa ciała, co wydaje się dziwne jeśli pamiętamy że na filmach można nim wyciąć przejście w metalowych wrotach, a na samych trailerach widać ze można jednym rzutem wykarczować parę dzrzewek.

Opublikowano

Trailer ów widziałem już wczoraj, ale nadal jestem pod wielkim wrażeniem. Teraz chyba każdy musi przyznać, że tytuł Force Unleashed jest jak najbardziej na miejscu ;)

Opublikowano (edytowane)

A ile będzie smaczków dla fana obydwu trylogii. Umieszczenie historii SW: FU pomiędzy III a IV episodem wydaje się growym uzupełnieniem sagi o jakim Lucas zapewne myślał od jakiegoś czasu. Nie wydałby przecież jednego filmu aby trylogie połączyć, a gra video spełni tą rolę znakomicie.

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco ^^

Opublikowano
Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco ^^

16 września gra wychodzi ;) Do października zdążysz ja skończyć.

Gość MasterShake
Opublikowano

niech juz wyjdzie, pierwszy level gramy Vaderem...

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

W nowym pe jest napisane, że premiera za kilka tygodni więc na pewno wrzesien

• 3 tygodnie później...