Gooral 9 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Podobno w najbliższy czwartek ma wyjść demo Jak na razie gra zapowiada się na murowany hit To nieźle. Sobie poszpilamy i zobaczymy jak udany to tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Skąd te PODOBNO wieści? Było by zacnie, ale jak ktoś (m$?) potwierdzi to uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 pisze o tym pare serwisów, to nie jest jakaś wiadomość, którą można by było fake'ować. Po prostu wydają demko, komu by się chciało kłamać w takiej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Plota wzięła się stąd: http://talkplaystation.com/star-wars-the-f...-this-thursday/ Ale już została zdemenotwana: http://talkplaystation.com/the-force-unlea...-out-this-week/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tylko człowiekowi smaka narobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tylko ktos wierzacy w latajace swinie uwierzy w to ,ze ktos cos wyda bez zadnego konkretnego i rzetelnego zrodla. Jak by mieli zamiar to by tego nie kryli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To juz lepiej czekac na fulla, niz demo ktorego moze nie byc. W sprawie multi nic sie nie zmienilo? Jakis co-op czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Demo będzie na 100%, gra zrobiła wokół siebie bardzo dużo szumu i wywołała spore apetyty u graczy dlatego warto zweryfikować czy faktycznie będziemy mieli do czynienia z hitem jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Powiedz to GOW, Halo3, GTA4,itp one jakos dema nie mialy :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Ale już np. taki Bioshock demkO miał. Swoja drogą, w nowym Soul Calibur 4, jest jakiś minutowy filmik, w kiepskiej jakości, pokazujący pierwszy level, Vaderem. NIE MAM WIECEJ PYTAń, BYLE DO JESIENI(WRZEśNIA). Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że demo pojawi się na marketplace i będzie dostępne dla polskich IP. W tej chwili materiały o grze mnie do siebie nie przekonują. Do tego brak multi, nawet w szczątkowej postaci... Pozostaje poczekać do... czwartku ?. Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 demka na razie na marketplace nie ma i chyba nie bedzie... http://talkplaystation.com/the-force-unlea...-out-this-week/ szczerze to tylko demko moglo mnie przekonac do zakupy gry w dniu premiery a tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Kurde, a tak czekałem na to demko. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dajcie spokój. Demo będzie. Lucas Arts potwierdził, że demo będzie, tylko nie w tym tygodniu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dokładnie, zostaje nam zakres dni 18-31 sierpnia i w tym terminie będzie na pewno (podejrzewam, że w okolicy targów GC). Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wyjaśniła się sprawa dema. W najnowszym GT TV ogłoszono, że demo ukaże się na PS3 i X360 już 21 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Czyli demko pokazane zostanie na GC, które się właśnie 21 zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No i elegancko, byle do czwartku do dema. Chodź gra to i tak pewniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nowe materiały z gry: World Exclusive Trailer: HD, SD Exclusive Mission Cinematic: HD, SD Exclusive Massacre Gameplay: HD, SD Exclusive Massacre Gameplay Part II: HD, SD Exclusive Massacre Gameplay Part III: HD, SD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Obejrzalem wszystkie filmiki.Od strony graficznej,fizycznej oraz efektow nie mam najmniejszych zastrzezen, ale rozwiazania uzyte podczas samych walk wzbudzily we mnie pewne watpliwosci, ze jednak nie bedzie to gra idealna.Czegos tam brakuje.Sa moim zdaniem zbyt duze odleglosci pomiedzy celami, przez co dynamika mocno spada.IMHO pod tym wlasnie wzgledem Too Human prezentuje sie lepiej.Pomimo tego w fulla zagram z duza przyjemnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Exclusive Mission Cinematic: HD, SD Ten filmik trzepie jaja. Klimat sie leje strumieniami. Nie ukrywam, że Saga SW mi sie podoba (Zarówno uniwersum jak i historie opowiedziane w obydwu trylogiach). Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Obejrzalem wszystkie filmiki.Od strony graficznej,fizycznej oraz efektow nie mam najmniejszych zastrzezen, ale rozwiazania uzyte podczas samych walk wzbudzily we mnie pewne watpliwosci, ze jednak nie bedzie to gra idealna.Czegos tam brakuje.Sa moim zdaniem zbyt duze odleglosci pomiedzy celami, przez co dynamika mocno spada.IMHO pod tym wlasnie wzgledem Too Human prezentuje sie lepiej.Pomimo tego w fulla zagram z duza przyjemnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Generalnie gra zapowiada się rewelacyjnie, jednak po zaprezentowanych filmikach brakuje mi możliwości "rozczłonkowywania" przeciwników, jak to miało miejsce w świetnym Jedi Outcast/Jedi Academ ( ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) ale ciachanie na czesci Storm Trooperow czy reszty bylo mozliwe dzieki silnikowi na ktorym chodzil JO a dokladniej na uaktywnieniu go poprzez cheata jak pamietam Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Z tego co pamiętam domyślnie możliwe było ciachanie, cheat dodawał jedynie krew. Grałem w to dawno, możliwe, że pamięć płata mi figla. Niemniej jednak chciałbym zobaczyć coś takiego w Force Unleashed. Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi