Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Wszystko pieknie, ale zgodnie z kononem SW nie ma krwii, rozumiem to, ale troche smiesznie to wyglada jak trooper dostaje lightsaberem i widzimy tylko ostrze przenikajace przez tekstury oponenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Z tego co pamiętam domyślnie możliwe było ciachanie, cheat dodawał jedynie krew. Grałem w to dawno, możliwe, że pamięć płata mi figla. Niemniej jednak chciałbym zobaczyć coś takiego w Force Unleashed. Swego czasu poświeciłem Jedi Outcast sporo czasu i jestem pewny na 100%, że rozczłonkowanie było dostępne jedynie po wpisaniu odpowiedniej komendy ( g_saberRealisticCombat 1, heh do dzisiaj pamiętam:) ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Gorąca temperatura promienia laserowego, nie tylko tnie ale też nadpala materiał przez który przechodzi. Dlatego też krew nie sika na lewo i prawo, nadpalenie ciała ludzkiego tamuje krew, to oczywiste. A wystarczy się przyjrzeć w filmach, że ręce, tułowia i inne części ciała są nadpalone w miejscach cięcia. To samo tyczy się blasterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nadpalone tylko u trooperow. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A wystarczy się przyjrzeć w filmach, że ręce, tułowia i inne części ciała są nadpalone w miejscach cięcia. To samo tyczy się blasterów. Nadpalanie to jedno, ja bym wolał żeby wcześniej kończyny odpadały nawet symbolicznie (losowo?) jak to było w JO/JA, samo "nadpalanie" mi nie wystarcza i wygląda "staroświecko". Nie jestem w stanie zrozumieć co mogło kierować developerem ze nie dodał takiego, jakby nie patrzeć istotnego, szczegółu. Co do walki mam podobne odczucia do Czezare. Kiepsko to wygląda, a w każdym razie nie tak fajnie jak w Jedi Aacademy. No ale nie osadzam tego na razie, pogram to osadzę czy jest fun (tak niesamowity jak w JO/JA) czy go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 brak odcinania rak,itp spowodowane jest tym aby gra trafila do szerszego grona niz tylko +16, oby zabawa z mocami nie nudzila szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ja też wolałbym odcinanie kończyn, ale z nadpalaniem chodziło mi o to, że w filmach, z odciętej ręki krew się nie lała. A do dlatego, że laser nadpalił miąsko, co by nie było za krwiste. Z oceną wstrzymam się do czwartku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oen 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ja bym wolał żeby wcześniej kończyny odpadały nawet symbolicznie (losowo?) jak to było w JO/JA W JK można było rozcinać przeciwników dopiero po wpisaniu cheatu, normalnie odpadała góra ta symboliczna dłoń a to i tak bardzo rzadko, zabici przeciwnicy najczęściej padali trzymając się za np. gardło lub coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
^^phantom 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Cieszymy sie na demo, a moze okazac sie ze bedzie mialo blokade :sciana: Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 no to ściągniesz na PC i wypalisz na płytkę, co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
^^phantom 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 W zasadzie zaden.. :lol3: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Taa, jak demko będzie mozna pobrać za pośrednictwem PC to sobie ściągniesz. Nie wszystkie dema z XBL były na torrentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Te najwazniejsze byly, a to raczej bedzie jedno z wazniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wybaczcie moje niedoinformowanie, ale czy w tej grze jest zapowiedziany co-op na jednej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wybaczcie moje niedoinformowanie, ale czy w tej grze jest zapowiedziany co-op na jednej konsoli? Nie. Nie będzie tez multi pod żadną postacią. Chociaż przypuszczam, że po jakimś czasie pojawi się jako DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wybaczcie moje niedoinformowanie, ale czy w tej grze jest zapowiedziany co-op na jednej konsoli? Nie. Nie będzie tez multi pod żadną postacią. Chociaż przypuszczam, że po jakimś czasie pojawi się jako DLC A szkoda, takiej grze bardzo by się co-op przydał i być może skłonił mnie bardziej do zakupu a tak to chyba się wstrzymam - wybaczcie fani Star Wars . Cytuj Odnośnik do komentarza
Slorb 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Wybaczcie moje niedoinformowanie, ale czy w tej grze jest zapowiedziany co-op na jednej konsoli? Nie. Nie będzie tez multi pod żadną postacią. Chociaż przypuszczam, że po jakimś czasie pojawi się jako DLC A szkoda, takiej grze bardzo by się co-op przydał i być może skłonił mnie bardziej do zakupu a tak to chyba się wstrzymam - wybaczcie fani Star Wars . Prawdopodobne wydaje się, że te wszystkie bonusy, które będą w innych wersjach, wcześniej czy później mogą pojawić się jako DLC. Głównie chodzi mi o duel mode i te misje historyczne co mają być na PSP. Oczywiście jeśli gra dobrze się sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 wie ktos o ktorej godzinie naszego czasu demko bedzie dostepne?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Demo wychodzą ok. godz. 10 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Sprawdzajcie i informujcie, chopaky, bo siedzę tukej w robocie jak na szpilkach. Czekam na info, czy jest i czy ma którąś z blokad (tylko dla goldów albo tylko dla yankee doodle, lolz). A gry pragnę choćby dla samego połączenia silników: Euphoria + DMM + Havok. Toż to będzie dzieło sztuki i miód dla oczu. Wziąłbym szpila nawet gdyby był osadzony w zboczonym świecie Teletubisiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jest. Waży 905 mega, bez blokady 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja grałem wczoraj na targach GC - masa funu i grywalności . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 i jak? Jest to na torrentach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yuurei 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kurde, dobre to. Tylko jakoś... chyba za stary się robię na taką dynamikę. Nie mniej jednak obowiązkowo na liście zakupów. Najwyżej 4 kawy +10 do percepcji i wio. Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No to czekam na pełną wersje ;] Tylko grafika tak za bardzo nie zachwycała na otwartej przestrzeni, tak w ogóle troche sterylnie jest, ale gra i tak kozacka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi