Gooral 9 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 No właśnie jak wyglada sprawa łatwości zdobycia aczików. Ciężko jest wyrwać calaka? Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 ciężko może nie ale jest to czasochłonne Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 ciężko może nie ale jest to czasochłonne czasochłonnych to jest 95 % wszystkich calaków Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 mnie tam nawet nie chce sie przechodzic drugi raz. Tzn. chcialoby sie jakby sterta innych gier nie lezala na polce Cytuj
hansatan 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Gierka na jeden raz i tyle (kolejna), niby można na różne spososby zabijać, bawić się mocą itd., ale co z tego jak i tak cały czas idziesz "tunelem" ;] Edytowane 2 października 2008 przez hansatan Cytuj
Prime Hunter 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Czy po skończeniu gry można grać od nowa bez tracenia umiejętności? Edytowane 2 października 2008 przez Prime Hunter Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 tak, za(pipi)iaszczo wygląda się ze strojem ze złego zakończenia. Ja przechodzę po raz drugi i czekam może będą trofea razem z dodatkiem. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 noooo co ty gadasz w tej grze jest zle zakonczenie ?? w takim razie bankowo mialem to zle Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Ano, jest: Po pierwszej walce z Vaderem masz do wyboru czy uratować Kotę (dobre zakończenie), czy też wykończyć Vadera (złe). Cytuj
Slorb 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Co do calaka. Zdobyłem go przedwczoraj, po łącznych dwudziestu paru godzinach grania, więc chyba nie jest to jakiś przeogromny trud. Czekam na DLC jak szybko nie dadzą to gra pójdzie na sprzedaż, no bo ile można kurcze blade. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 jakies rady na bossa z lvl 3? Bo wkurza mnie to cos powoli Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Dziś w końcu zaczynam gierkę i mam 2 pytania: -czy poziom Sith Master odblokowuje się po przejściu gry na poziomie Sith Lord, czy obojętnie jakim? -i czy ciężko jest na poziomie Sith Lord? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 i po bossie sith lord jest w sam raz, nie jest za latwy i nie za trudny Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Jak widzicie moje granie na Sith Master jeśli np. kilka podejść mi zajęło przejście pierwszego hangaru w Death Starze na Sith Warrior? Normalnie bym się nawet nie porywał na to, ale zostało mi tylko 5 achievów do końca, więc mógłbym się pomęczyć jak to nie będzie zbyt frustrujące. @Slupek88 - na obojętnie jakim. Edytowane 5 października 2008 przez Hela Cytuj
miki77 16 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Moja recka - http://xboxspot.pl/182,0,Star_Wars_The_Force_Unleashed.aspx W ogromnym skrócie - Gra prezentuje się nieźle, ale twórcy nie ustrzegli się od kilku wad. Edytowane 7 października 2008 przez miki77 Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Gra prezentuje się nieźle, ale twórcy nie ustrzegli się od kilku wad. Toś pojechał... Takie hasło pasuje do większości gier na rynku... Cytuj
miki77 16 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Napisałem, że to ogromny skrót Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 na grzybowej wyspie atakuje nas ta babka co ma miecze swietlne jak palki policyjne i ten duzy zwierzaczek. Jak to ubic ? Bo mnie zaraz cos strzeli, pioruny go nie ruszaja Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 na grzybowej wyspie atakuje nas ta babka co ma miecze swietlne jak palki policyjne i ten duzy zwierzaczek. Jak to ubic ? Bo mnie zaraz cos strzeli, pioruny go nie ruszaja Musisz poczekać aż Rancor zacznie szarżować, wtedy robisz unik i atakujesz go, gdy jest oszołomiony. Maris Brood się nie przejmuj, na nią przyjdzie pora chwilę później. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 thx, a duzo do konca zostalo? Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 thx, a duzo do konca zostalo? Dwa poziomy bodajże. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Na demo narzekalem ze gra taka sobie ale gdy dorwalem w fajnej cenie STFU poczulem sie jakbym naprawde mial taka moc bedac Vaderem O_O + fajna fizyka,itp Naprawde solidna gra, cos czuje ze bedzie to nowa marka ze swiata SW a FU1 bylo tylko dopiero poczatkiem. W FU widzialbym 2 strony mocy, rozne te powery jak np. duszenie czy inne ale ich nie pamietam ale bylo tego sporo wydajemi sie w Jedi Acadami czy Jedi Knight 2. Niezly slasher w klimatach SW. Jedynie to walki z bossami sssa na maxa. Chyba nawet wymasteruje gre na 1000gs Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 btw - ta babka maris cala to jest ta z tej gry z psp? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 O jakiej grze mówisz? Z tą adaptacją się nie spotkałem... Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 cos na psp bylo ze podobna babka sie biegalo i zdobywalo plany gwiazdy smierci , zreszta niewazne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi