Skocz do zawartości

Star Wars: The Force Unleashed

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do calaka. Zdobyłem go przedwczoraj, po łącznych dwudziestu paru godzinach grania, więc chyba nie jest to jakiś przeogromny trud. Czekam na DLC jak szybko nie dadzą to gra pójdzie na sprzedaż, no bo ile można kurcze blade.

Gość MasterShake
Opublikowano

i po bossie

sith lord jest w sam raz, nie jest za latwy i nie za trudny

Opublikowano (edytowane)

Jak widzicie moje granie na Sith Master jeśli np. kilka podejść mi zajęło przejście pierwszego hangaru w Death Starze na Sith Warrior? Normalnie bym się nawet nie porywał na to, ale zostało mi tylko 5 achievów do końca, więc mógłbym się pomęczyć jak to nie będzie zbyt frustrujące.

@Slupek88 - na obojętnie jakim.

Edytowane przez Hela
Gość MasterShake
Opublikowano

na grzybowej wyspie atakuje nas ta babka co ma miecze swietlne jak palki policyjne i ten duzy zwierzaczek. Jak to ubic ? Bo mnie zaraz cos strzeli, pioruny go nie ruszaja

Opublikowano
na grzybowej wyspie atakuje nas ta babka co ma miecze swietlne jak palki policyjne i ten duzy zwierzaczek. Jak to ubic ? Bo mnie zaraz cos strzeli, pioruny go nie ruszaja

Musisz poczekać aż Rancor zacznie szarżować, wtedy robisz unik i atakujesz go, gdy jest oszołomiony.

Maris Brood

się nie przejmuj, na nią przyjdzie pora chwilę później. ;)

Opublikowano

Na demo narzekalem ze gra taka sobie ale gdy dorwalem w fajnej cenie STFU ;) poczulem sie jakbym naprawde mial taka moc bedac Vaderem O_O + fajna fizyka,itp Naprawde solidna gra, cos czuje ze bedzie to nowa marka ze swiata SW a FU1 bylo tylko dopiero poczatkiem. W FU widzialbym 2 strony mocy, rozne te powery jak np. duszenie czy inne ale ich nie pamietam ale bylo tego sporo wydajemi sie w Jedi Acadami czy Jedi Knight 2. Niezly slasher w klimatach SW. Jedynie to walki z bossami sssa na maxa.

Chyba nawet wymasteruje gre na 1000gs :)

Gość MasterShake
Opublikowano

cos na psp bylo ze podobna babka sie biegalo i zdobywalo

plany gwiazdy smierci

, zreszta niewazne