Gość tk Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) spoiler /spoiler w klamrach ofkoz. Edytowane 27 października 2008 przez tk Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) To raczej nie żadna rewelacja, a ciekawostka: A więc tak, level 6, "Imperial Kashyk", mniej więcej połowa etapu, zanim wchodzimy do Lei. Jesteśmy w pomieszczeniu z klatką po środku pokoju, w której znajduję się więziony Wookie. Jest tam pełno przedmiotów do rozwalenia, a w jednej ze ścian, zamrożony w carbonicie Gungan. Całkiem, możliwe, że to Jar Jar Binks, oby .Jestem ciekaw czy jest więcej w grze takich smaczków. To co używał ktoś kodów, grał ktoś Palpatinem? Edytowane 27 października 2008 przez Slupek88 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Dopiero teraz mialem okazje zagrac w ten tytul i jestem pod duzym wrazeniem - szczegolnie oprawy wizualnej ! Walki z Jedi mi akurat jakos nie przeszkadzaja, ale moze dlatego, ze z niewieloma jeszcze walczylem. Tak czy siak - gra godna uwagi. Cytuj
konan129 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Jak uniknąć force pushe Kazdana? ( boss 3lvl ) Gram na sith masterze, i już mnie ten je.bany karzeł do kur.wicy doprowadza tym atakiem ;/ Jeszcze najlepiej jak walnie 3 pod rząd wtedy ni (pipi)a sie obronić przed tym nie da jak pierwsze trafi Edytowane 17 listopada 2008 przez konan129 Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 dopakuj sobie na maksa błyskawice i skacz przez cały czas nad nim, powtarzaj tą akcje aż on padnie, to jest najgłupszy a zarazem najtrudniejszy boss, Vadara za pierwszym razem przeszedłem a z tym kurduplem się trochę męczyłem. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Jest jeszcze łatwiejszy na niego sposób, praktycznie na każdego bossa. Pakujemy błyskawice na maksa(lvl. 3), traktujemy go nimi, ale nie do końca zużycia mocy, tylko troszkę zostawiamy, po czym automatycznie traktujemy go force gripem (może być lvl.1). Boss lekko uniesiony force gripem zaraz pada na na ziemie, dash i dobijamy mieczem i tak w kółko. Ten sposób jest niezawodny, nawet na najwyższym poziomie trudności, szczególnie na najwyższym poziomie. Edytowane 17 listopada 2008 przez Slupek88 Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Dzisiaj sobie pograłem. Myślałem, że Sith Lord będzie odpowiedni na początek, a tu zonk, gra jest naprawdę trudna albo ja nie łapie jak w to grać. Nie skończyłem 1 poziomu, bo po tej akcji z pomieszczeniem z laserami, jak checkpointu nie było sie wkurzyłem i na razie przestałem grać . Zmieniam poziom na Warriora, tutaj szybciej (pipi)icy dostanę, niż dokądś dojdę xd Cytuj
miki77 16 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Ściągnął już ktoś dodatek? Postacie się czymś różnią od ucznia Vadera, czy inny jest tylko wygląd? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 No właśnie, w ogóle jak się odpala te postaci poprzez wybór strojów czy faktycznie są nieco inne moce? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Ściągnął już ktoś dodatek? Postacie się czymś różnią od ucznia Vadera, czy inny jest tylko wygląd? Mi się udało ściągnąć ledwo ledwo (nowy dash-niedziałający rynek). Dodatek kosztuje 400 MP, jest więcej postaci niż początkowo zapowiadano(jest Obi-Kenobi). Ale nie wiem, zapowiadano również dodatkowy etap, chyba Świątynie Jedi, ale nic takiego nie ma. Nie wiem może, w późniejszym dodatku. Co do samych nowych postaci i ich różnic napisze więcej jutro, bo nie miałem dziś czasu obadać dokładnie. Edytowane 19 listopada 2008 przez Slupek88 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Nowy etap, tak jak było zapowiadane, pojawi się jakiś czas po dodatku z postaciami. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 a ten dlc to tylko starkiller z podmienionym modelem na np. Obiego czy calkowicie nowa postac - nowe ruchy, nowe machania mieczem,itp? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 http://www.gwiezdne-wojny.pl/news.php?nr=9716 Ten dodatek, z postaciami nie działa offline. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 naprawde dobra gra uzywanie mocy rzadzi po calosci ale wole mieczem bezposrednie starcia jestem na ostatnim levelu jak przejde i odkryje najwyzszy poziom trudnosci to bede mogl go rozpoczac ze wszystkimi skillami ktore zdobylem? chce wciagnac acziwa za najwyzszy poziom trudnosci graficznie gra niszczy ! Cytuj
konan129 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Nie zachowasz żadnych umiejętności, zaczynasz od zera. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Dokładnie! Zaczynasz od zera ^_^ Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 to widze ze tak jak w ninja gaiden no trudno zobaczymy jak ciezko bedzie podobno ciezko jest na najtrudniejszym Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Nie koniecznie, jest parę momentów ciężkich, ale... Podstawa to force lightning i force repulse Cytuj
konan129 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Na najwyższym poziomie trudności problemy miałem jak na razie tylko z bossami a dokładnie z tym pie*dolonym karłem w 3 levelu, przez niego chwilowo odstawiłem grę -.- Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 calaka zrobie bez problemu , wlasnie holocrony zebralem patrzac na te acziwy co mi zostaly to pewnie podczas przechodzenia na najwyzszym wylapie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Miales farta z tymy holocronami - mi 3-4 razy pojawil sie blad a raczej glitch pt. Default Text :} Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 dziwi mnie ze nie dostalem acziwa za ukonczenie wszystkich side objectives w jednej misji mam wsio pozaliczane a acziwa nie Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Jest już nowe DLC: http://xboxlive.ign.com/articles/935/935694p1.html Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Mam problem. Zaciąłem się w drugiej misji. Nie mogę pokonać dwóch ostatnich bossów (taki dziwny robal na noga (wygląda jak jakiś pająk ^_^ ) oraz Junk Titan.) Ledwo co udaje mi się,zeby ten pierwszy zniknął,ale ta głupia kula złomu rozwala mnie jednym ciosem, gdyż ten robal gdy znika zostawia mi 1/8 HP. Ma ktoś jakies porady? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 paratus kazdan taktyka tego pana trzeba porazic podnieść i w górze zrobić z niego granat a najlepiej jeszcze poprawić z canona ^_^ taktykę powtarzać nigdy nie zbliżać sie i nie atakować mieczem gdyż robi bolesne kontry <_< a złoma tylko i wyłącznie razić i biegać na około niego kiedy trzeba zregenerować manę kiedy trzeba podskoczyć przed jego atakiem w glebę po pierwszym pokonanym junku jest checkpoint Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi