Dziobak_ 1 Opublikowano 6 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2008 W empiku nie ma, a w google przekopałem całe Będe bardziej niż wdzieczny za pomoc Naprawdę w empiku już nie ma? Kurde, byłem całkiem niedawno i była sama gitarka do X'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 6 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2008 Ma ktos dane ile sztuk ma byc wyplute na polski rynek (mowie o zestawie Gh3 z gitarka)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 6 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2008 Naprawdę w empiku już nie ma? Kurde, byłem całkiem niedawno i była sama gitarka do X'a Ile stała sama gitarka do Xkoksa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 (edytowane) Kurcze nie pamiętam dokłądnie, ale coś koło 270 złociszy. Sprawdź zreszta. Bo gitara jak produkt jest, ale ma status "niedostępny" Edytowane 7 stycznia 2008 przez Dziobak_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 To ja już wolę kupić Bundle Pack do Rock Band. Jesteśmy w o tyle dobrej sytuacji, że te gitary jako tako współpracuję między grami, w przeciwieństwie do PS3. A co do tego turnieju...Może po prostu każdy nakręci filmik jak gra, na końcu którego pokaże wynik. To byłoby najbardziej wiarygodne, a można by też ogłosić kogoś największym wyklepem xD Punktacja za wynik i oddzielna za wygibasy to byłoby coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 sorry panowie albo jestescie wychowani na techno albo cholera wie co.. w 3 jest masa wyje...h nagran albo poprostu jestescie za mlodzi cream santana stones black sabbath GNR!! slayer metallica itd litosci ktos kto slucha rocka nie bedzie pierdo...l jezeli chcecie posluchac tokio hotel to spierd... ja grajac welcome to the jungle mialem lzy w oczach bo to dla mnie swietosc!!! To ja wole techno niz ta przecpana , przereklamowana ciote jaggera . Naprawde , juz ladniej zabrzmial jakbys zamiast stonsow didzeja bobo wymienil sam nie wiesz co piszesz Paint It Black to (pipi)y klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 Dobra, zrobiłem pierwszy filmik w piosence "Holiday in Cambodia" The Dead Kennedys Jak chcecie go zobaczyć, to powiedzcie, wrzucę na YouTube W sumie to fajna zabawa z tymi filmikami...Zeratul dawno nic nie nakręcił, trzeba więc tę lukę zapełnić naszymi wygibasami !!! A sam turniej mógłby zorganizować wrog Ogłoszenie na jego stronie dotarłoby do większej publiki, niż ta dyskusja na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 A sam turniej mógłby zorganizować wrog smile.gif Ogłoszenie na jego stronie dotarłoby do większej publiki, niż ta dyskusja na forum biggrin.gif Planuję już coś związanego z GHIII, stay tuned. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 Będę tego żałował po wsze czasy...ale hugo - http://pl.youtube.com/watch?v=lyjlZPW9VtY - ogień się zaczyna przed 3:50 Sorry, że tak słabo zagrałem, ale jakoś dziwnie czułem się przed tą kamerką wrog, to Ty ze Stolicy jesteś ? Fak, man, trzeba się ustawić na zrobienie kariery po co-opie i kilka achievów, bo z moimi kumplami to ja mogę co najwyżej odegrać "Hit Me with Your Best Shot" na Easy Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 Okej LEM nie wie kiedy bedzie GH3 w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2008 Michu a Tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomaszek_m 0 Opublikowano 8 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2008 http://www.gametrailers.com/player/29410.html widzieliście to?? http://www.gametrailers.com/player/29413.html to też jest fajne szczególnie fragment z telefonem do Bono Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 8 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2008 Okej LEM nie wie kiedy bedzie GH3 w Polsce No Za*eKu*waBi*cie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 8 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2008 MichAelis - skad masz to info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 (edytowane) Michu a Tu ? Akurat z dostaniem w Polsce samej gry nie ma problemów. Większości chodzi o zestaw z gitarą, którego w PlayAsia rownież narazie nie ma. Więc nie ma sensu ciągłe odsyłanie ludzi którzy chcą kupić gitarkę do tego sklepu... Edytowane 9 stycznia 2008 przez Fader Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 LEM faktycznie nie ogarnie do 18 stycznia. ;/ GH3 na allegro, bundle, 395zl. Ja juz kupilem, czekac na LEM'a nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 Ja już tez zamówiłem. Trochę drogo ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 Ja tez, zostala jedna sztuka. Wracajac do LEM'a, to oni faktycznie, oficjalnie poinformowali sklepy, ze 17 bedzie GH3. Teraz jednak wycofali sie z tego. Mowia, ze nawet w Niemczech ciezko dostac. Moze i prawda, ale Niemcy na poczatku dostali iles tam tysiecy sztuk, a u nas - Azja. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 Ja tez, zostala jedna sztuka. Wracajac do LEM'a, to oni faktycznie, oficjalnie poinformowali sklepy, ze 17 bedzie GH3. Teraz jednak wycofali sie z tego. Mowia, ze nawet w Niemczech ciezko dostac. Moze i prawda, ale Niemcy na poczatku dostali iles tam tysiecy sztuk, a u nas - Azja. ;/ Domyślam sie że nawet w Azji łatwiej dostać. A tak na serio ciekawe o co się pożarł LEM z Activision. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 (edytowane) Niestety ta aukcja na allegro to pomyłka Panowie ze sklepu nie dogadali sie z LEM'em. Chcieli sprzedawać z gitarą a okazało się że dystybutor ma tylko same gry. Pewnie się do was niedługo odezwą. Edytowane 9 stycznia 2008 przez Fader Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 9 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2008 Czemu pomylka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 12 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2008 Ta aukcja to faktycznie pomylka, jednak nie beda mieli gry. Zadzwoncie zeby Wam kase oddali. Zostaje play-asia. Jesli kupie GH3 na PC to tamta gitara dziala z Xbox'em? To chyba ta sama co z GH2, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 (edytowane) Nie wiem, ja i kumpel sprowadzamy z Ebaya. Wyjdą ze 4 bańki, ale mam w (pipi)e to czekanie Edytowane 13 stycznia 2008 przez Dziobak_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Ja poczekam do piatku, moze cos trafi jednak do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
ranaghar 0 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Jesli kupie GH3 na PC to tamta gitara dziala z Xbox'em? To chyba ta sama co z GH2, nie? Ze zdjęć można wywnioskować, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi