TomisH 3 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Gitarka miodzio - troszkę ją usztywniłem na gryfie, żeby nie miała luzów i jest elegancko. A gra jak gra - nie dość, że osiągniecia są niektóre z dyni, to jeszcze i tak można cześć z nich zdobyć wpisując zwyczajnie kody w menu... Do masterowania - GH2. GH3 do online i zbijania GS. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Macie jakąś rade na barracude? Pierwsze 4 sety na hardzie mam na 5* poza tym gównem na którym mam 3* pomimo ze miałem 92% o_O Strasznie głupi ten "galloping" Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Slabe te piosenki strasznie, spodziewalem sie czegos lepszego, z 10 jest fajnych. Gitara bardzo 'wrazliwa', czasami sama wlacza Star Power. Slaba gra, trzeba wrocic do dwojki. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Slabe te piosenki strasznie, spodziewalem sie czegos lepszego, z 10 jest fajnych. Gitara bardzo 'wrazliwa', czasami sama wlacza Star Power. Slaba gra, trzeba wrocic do dwojki. . Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 (edytowane) Długo zajelo wam opanowanie gry 4 palcami? Bo na Easy jakoś powoli idzie, zastanawiam sie jak będzie na medium O_o Edytowane 2 lutego 2008 przez Dziobak_ Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Długo zajelo wam opanowanie gry 4 palcami? Bo na Easy jakoś powoli idzie, zastanawiam sie jak będzie na medium O_o Granie 4 palcami to żadna sztuka, zabawa zacznie sie na hardzie gdy dojdzie jazda reką po gryfie Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Grasz na easy? Tuz to kaleczenie tej gry. Walnij 3 piosnki na 'izi' i przejdz na medium, Mikes dobrze mowil - zabawa jest na hardzie Cytuj
yacolek 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Szczerze mówiąc to ja na easy zasypiam ;D Nie dziwie się czemu niektórzy porzucają tytuł - grając na easy to zadna frajda... Zero rytmu, i nuuuuuda. Nauczyć się grać medium i wskoczyć wyżej - wtedy dopiero jest zabawa Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Też jakoś tak dziwnie.... Skończe tylko tego Easy, bo chcę sobie odblokowac wszystkie piosenki i biorę sie za medium Cytuj
yacolek 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Ktoś ma już jakieś wieści z turnieju GH3 z Blue City ? Jakieś wyniki, zdjęcia itp mile widziane Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Olewałem grę. Myślałem, że to jakaś pierdółka, a tu po odpalenia z nudów dema takie niespotykanie miłe zaskoczenie mnie spotkało ;] Na padzie sprawia nawet frajdę, co dopiero mówić z tą zabawką. Zaiebista rzecz. Niestety, droga pieruńsko Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Też jakoś tak dziwnie.... Skończe tylko tego Easy, bo chcę sobie odblokowac wszystkie piosenki i biorę sie za medium. Ja easy zostawilem kobiecie Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Uwaga, na allegro pojawiło się sporo sztuk. Cytuj
Fader 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 W każdym sklepie pojawiło się sporo sztuk... Cytuj
impreza83 16 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 dokładnie, wszędzie sie pojawiły bundle packi na przekór tym wszystkim którzy chcieli na grze dorobic sie fortuny, usiłując opchnąc używane gitarki i gry po 450zeta hahahaha Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Teraz to ja juz wole poczekac kilkanascie dni na Rock Band. Mam nadzieje, ze nie bedzie analogicznej sytuacji o_O Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Raczej nie kilkanaście, bo Rock Band w Europie wyjdzie najwcześniej w kwietniu. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 6 lutego 2008 Autor Opublikowano 6 lutego 2008 (edytowane) ktos moze chetny na cariere coop'a online? EDIT tak mnie wogole teraz tknelo. jest w grze wogole mozliwosc zagrania kariery online? czy tylko off? bo jesli online sa tylko bitwy to straszna porazka. Edytowane 6 lutego 2008 przez jiloo Cytuj
yacolek 0 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Online można grać cztery tryby - Battle, Coop, Face-Off i Pro Face-Off. Niestety ale kariery coop (do acziwa) nie można grac przez online No ale zawsze można sobie pogrywać piosenki w trybie coop - resztę acziwów z coopa można zdobyć w ten sposób (np. 1000 coop streak). Szkoda tylko, że acziwment za przejście kariery już nie wpadnie, bo nie ma jak jej zagrać online... Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 6 lutego 2008 Autor Opublikowano 6 lutego 2008 Online można grać cztery tryby - Battle, Coop, Face-Off i Pro Face-Off.Niestety ale kariery coop (do acziwa) nie można grac przez online No ale zawsze można sobie pogrywać piosenki w trybie coop - resztę acziwów z coopa można zdobyć w ten sposób (np. 1000 coop streak). Szkoda tylko, że acziwment za przejście kariery już nie wpadnie, bo nie ma jak jej zagrać online... straszna bzdura. utwor w co-opie mozna zagrac, ale kariery nie? nie wiem kto to wymyslil, ale strasznie to glupie. chcialem pograc, zeby odblokowac fajne kawalki, a tak to lipa dobrze, ze choc gitara sie rozklada. trzeba spakowac i jechac do przyjaciol zaliczac kariere offline. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Gdzie można znaleźć jakieś info nt. nadchodzących nowych paczek z kawałkami? Foo Fighters i to coś tam drugie to imo za mało Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Gdyby takowe były, to by zapowiadali. Activision nie kwapi się do rozpieszczania graczy Takie Harmonix na początku miesiąca informuje o przyszłych paczkach, a tu bida Panie... Mam tymczasowo dosyć trojki...Nie mogę przejść ostatniego pojedynku na hardzie Edytowane 13 lutego 2008 przez Keymaker Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Lipa. Ja to na hardzie nic nie potrafię prawie Palce mi się łamią... Może ktoś polecić jakąś piosenkę do treningu na hardzie? Keymaker, może chciałbyś pyknąć sobie online jakieś kawałki? Edytowane 13 lutego 2008 przez Bojan_Zaw Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Gdzie można znaleźć jakieś info nt. nadchodzących nowych paczek z kawałkami? Foo Fighters i to coś tam drugie to imo za mało Tu masz wszystko co wyszło do tej pory. Nie da się ukryć, że niewiele tego (w porównaniu do takiego np. Rock Band), aczkolwiek FF i Warner dają radę. Dałbym się jednak pokroić za więcej współczesnego czadu... Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 A ja mam z kolei takie pytanie dosc dziwne, ale moze ktos ma podobne doswiadczenia. Mam problem z Number of the beast na hardzie. Chodzi mi o samo intro. Nie moge wejsc w rytm tej piosenki - gubie nuty. Mam wrazenie jakby ta nowa gitara tracila mi lacznosc z konsola przy strumowaniu gora-dol. Wydaje mi sie ze gram dobrze (no bo nie jest to az tak trudna kombinacja nut) a mimo wszystko co chwila gubi mi nuty i nie jestem w stanie zagrac wiecej niz 10-15 nut. Wlaczam nawet trening na slowest i przy strumowaniu gora-dol nie moge dojsc nawet do 4x. Moze ktos powiedziec ze po prostu jestem cienki, ale jesli strumuje tylko w jednym kierunku (np. w dol) - jest w miare ok. Tylko ze tak strumowac to moge co najwyzej na predkosci slower - piosenka jest za szybka na hardzie. Zapewne gitara jest ok a to intro nie jest jakies "podchwytliwe" (piosenka chyba ma w miare stale tempo, ale mi generalnie slon nadepnal na ucho) i po prostu ja jestem slaby. Ale moze jest jakas druga opcja? Bo np. nie mam update'u do gry sciagnietego. Moglby sie jakis mistrz gitarowy wypowiedziec? :vincencik: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi