Keymaker 25 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 <pada ze zmęczenia z półdupkiem na wierzchu> Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 W sumie....I zagrasz na tej gitarze w GHIII, i Rock Band zadziała w parze z headset'em, co już daje nieco ognia. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 RB ssie paukie, wolę już na GH:WT poczekać Cytuj
Blim 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 RB ssie paukie, wolę już na GH:WT poczekać Skąd wiesz, grałeś? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ja grałem i potwierdzam. Dla mnie HUD i brak hyperspeeda strasznie odbiera tej pozycji, mi sie w to strasznie ciezko gra, cholernie nieczytelne i slamazarne tempo poruszania sie nutek. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Dla mnie obydwie gry sa wartosciowe co do tego nie mam watpliwosci.Jedna rzecz w RB na ktora zlorzecze to to iz niby jest latwiejsza ale jest bardzo niski prog tolerancji na dokladnosc wciskania przyciskow.GH w tym temacie jest trudniejsze ale paradoksalnie latwiejsze w grze imo.Namotalem.... Cytuj
Blim 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ja grałem i potwierdzam. Dla mnie HUD i brak hyperspeeda strasznie odbiera tej pozycji, mi sie w to strasznie ciezko gra, cholernie nieczytelne i slamazarne tempo poruszania sie nutek. Jedyna wada jaką mogę wytknąć RB to faktycznie nieco nieczytelnie zaznaczone nutki. W GH 3 było to znacznie lepiej rozwiązane (białe grzbiety), od razu było widać co trzeba strunować, a co nie. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ja grałem i potwierdzam. Dla mnie HUD i brak hyperspeeda strasznie odbiera tej pozycji, mi sie w to strasznie ciezko gra, cholernie nieczytelne i slamazarne tempo poruszania sie nutek. Jedyna wada jaką mogę wytknąć RB to faktycznie nieco nieczytelnie zaznaczone nutki. W GH 3 było to znacznie lepiej rozwiązane (białe grzbiety), od razu było widać co trzeba strunować, a co nie. Mnie to strasznie meczyło, dla mnie gra muzyczna to czytelnosc, a nie to, ze ludki w tle wygłupiają sie i spiewają razem do mikrofonu bo na to i tak nie patrze. Czytelnosc w rock band lezy, a gdy piosenka jest szybsza to nutki niemal na siebie nachodzą, ni (pipi) nie mozna odczytac jakie to tempo grania, w GH grałem na hyperspeedzie 3-4, co zreszta równiez powinno byc w RB. Absolutnie kazda gra muzyczna(poza rock band) ma regulowany stopien szybkosci spadania nutek. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Rock Band > GHIII RB jest grą zdecydowanie dla 2 i więcej osób, bo bez tego nie ma odpowiedniej dla tej gry beki, a seria GH jest dla przyczajonych talentów, którzy samą gitarą chcą przejąć świat Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 W tych grach kusi mnie najbardziej perka, a ta w GH ma talerze i prawdopodobnie będzie porządniejsza. Nie ma to jak pozaklejane taśmą bębny i rozwalająca się stopa podczas gry w RB - patrz utube. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Dramatyzujesz qb3k.Perka jest porzadnie wykonana a gro ludzi ktorzy zalepia talerze robi to tylko z jednego powodu-przytlumic ten traszny klang jaki idzie w mieszkaniu jak zlapiesz wczute Ja sam zrobilem sobie "tlumiki" z podkolanowek od kumpeli.Ladnie przeciagniete przez talerze i pozadnie umocowane pozwalaja troszke stlumic halasy. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 (edytowane) Jakbym miał taką perkę, to znając moje agresywne usposobienie byłbym kolejnym narzekającym na utubie . Edytowane 31 maja 2008 przez qb3k Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Cp3BqCVTieE...AC&index=11 i powiedz ze on jest dla niej delikatny :] Kolo rzadzi tak swoja droga Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Mam problem, być może wynikający z tego że może jestem upośledzony. Kupiłem (używanego) Guitar Hero 3 i nie umiem podłączyć gitary. Podłączyć to może źle powiedziane, baterie są, gryf jest ale konsola nie umie jej wyłapać. Lampki na kółeczku się kręcą i nic. Wymieniałem baterię i dalej kupa. Instrukcję mam tylko z gry i tam nic nie pisze na ten temat. Prosiłbym o jak najszybszą pomoc. To samo. Trzymam przycisk na konsoli, trzymam na gitarze. I nic... Proszę, pomocy... Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Podaje jak jest w instrukcji: 1. wcisnij guide button na gitarze 2. wlacz konsole 3. wcisnij ten maly przycisk od laczenia na konsoli 4. to samo tylko na gitarze 5. powinno dzialac Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Select też nie działa Dziwny zbieg okoliczności... Moze rzeczywiscie coś źle robisz? Chociaz jak masz pasek SP na maxa, to co masz robić źle... Nie mam pojecia, dzowń do dystrybutora Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 O ja (pipi)e. I nie, to nie jest fake. Cytuj
Wallerot2 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Co do mojego problemu to już sobie poradziłem. Star Power włączą się jak przechyle gitarę do dołu i lekko podciągnę, czyli odwrotnie niz u innych. Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 O ja (pipi)e. I nie, to nie jest fake. Nie wierzyłem, że ktoś to zrobi. O_O Cytuj
Mani 685 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Ja nadal nie wierze. też moge usiąść plecami włączyć boota i udawać ze gram. Poza tym w jaki sposób star power włączał nie poruszając gitarą. no i troche poruszanie palcami dziwnie wygląda. A moze mi sie tylko wydaje? Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 W wersji na PS2 jak grałem u kumpla i siedziałem na fotelu to praktycznie automatycznie włączał się star power. Czy nikt nie może uwierzyć, że jest ktoś to umie zagrać THrough the fire and the flames? xD Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Ja nadal nie wierze. też moge usiąść plecami włączyć boota i udawać ze gram. Poza tym w jaki sposób star power włączał nie poruszając gitarą. no i troche poruszanie palcami dziwnie wygląda. A moze mi sie tylko wydaje? Np. Selectem. Jednak wymagałoby to troszkę zwinności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi